Mobvoi

6

Bestellen

2

Service

4

Prijs

4

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Mobvoi

Ben je op zoek naar een technologisch bedrijf dat zich onder andere richt op consumentenelektronica en Chinese spraakherkenning? Wellicht is Mobvoi een interessant bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina welke klantervaringen er over Mobvoi bekend zijn. 


Wat is Mobvoi?


Mobvoi Information Technology Company Limited is een technologisch bedrijf in China. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bejing. Het bedrijf heeft consumentenelektronica en Chinese spraakherkenning in eigen beheer. Het bedrijf zorgt voor natuurlijke taalverwerking en verkoopt en ontwikkelt verticale zoektechnologie.
Je persoonlijke gegevens blijven privé en veilig op het apparaat. Het is snel en efficiënt. Het werkt op embedded apparaten met lage latentie, waardoor minimaal geheugen en CPU-gebruik vereist is. Het product zorgt voor zeer nauwkeurige en robuuste resultaten, met beperkte rekenresources. Er is aanpassing mogelijk aan jouw product- en zakelijke behoeften. 


Stukje geschiedenis 


Sinds 2012 ligt de focus van Mobvoi op spraak-AI-interactie en hardware-software-integratie. Dit doen ze met B2B- en B2C AI-producten en -diensten aan meer dan 40 landen en regio's. Het doel van Mobvoi is om de volgende generatie interactie tussen mens en machine te definiëren, waardoor mensen op een meer natuurlijke en intuïtieve manier kunnen communiceren met machines. Als een door innovatie gedreven technologiebedrijf heeft Mobvoi een reeks gepatenteerde AI-technologieën ontwikkeld. Deze technologieën zijn een "end-to-end" systeemarchitectuur tussen mens en computer. Zij brengen dingen tot stand zoals spraaksignaalverwerking, waakwoorden, spraakherkenning, natuurlijk taalbegrip, dialoog beheer, verticaal zoeken, spraaksynthese, kennisgrafiek en meer.


Mobvoi mobiele app 


Het bedrijf lanceerde de Mobvoi mobiele app, de TicWatch-lijn van smartwatches, de TicPods-lijn van echte draadloze slimme oortelefoons, de TicMirror slimme achteruitkijkspiegel, de TicKasa-lijn van slimme luidsprekers en andere AI-software en hardware producten. De verschillende producten van Mobvoi die gebruikmaken van de Chinese VPA (Virtual Personal Assistant) van het bedrijf, kunnen worden gebruikt in verschillende scenario's en instellingen om uitgebreide verbindingen binnen organisaties te verbeteren. 


Kwaliteit 


Mocht je kwaliteitsproblemen met jouw product ondervinden en deze willen vervangen, dan is dat mogelijk. Er zit namelijk garantie op de producten. Mocht je een terugbetaling in gang willen zetten dien je voor de optie 'Retour' te kiezen. Als je jouw product per ongeluk hebt beschadigd of als jouw apparaat meer dan één jaar (twee jaar voor de EU) garantieperiode is, kies dan de optie 'Reparatie'. Zorg ervoor dat jouw after-salesproducten worden gekocht bij officiële Mobvoi-winkels. Leveranciers die hier niet worden vermeld, vallen niet onder het after-salesbeleid van Mobvoi. Als je een product bij een niet aangesloten winkel hebt gekocht, kun je rechtstreeks contact met hen opnemen. 


AI-mogelijkheden 


Het bedrijf stelt uitgebreide AI-mogelijkheden en ervaring te bieden voor applicaties op consumentenniveau. Mobvoi breidde zijn activiteiten uit naar applicaties op ondernemingsniveau, wat een consumentgerichte ervaring voor ondernemingen biedt. Door te vertrouwen op krachtige hardware-software-integratie, technologie voor spraakinteractie en technische mogelijkheden, kunnen bedrijven full-stack AI-oplossingen aanpassen voor hun klanten. Tot op heden omvatten de diensten IoT, financiën, telecommunicatie, ouderenzorg, eten en drinken, auto en meer. Mobvoi's nauwe strategische samenwerking met Google en de joint venture met Volkswagen Group China plaatsen het in de voorhoede van het oplossen van veel echte problemen met spraak gestuurde AI.


Wat zijn de klantervaringen?


Ben je al klant bij Mobvoi? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij deze organisatie. Welke producten heb jij bij Mobvoi gekocht? Heb je van diensten van dit bedrijf gebruik gemaakt? We stellen het zeer op prijs als jij je visie over dit bedrijf deelt op deze pagina. Je helpt andere gebruikers van dit platform een weloverwogen keuze te maken. Moeten zij wel of niet in zee gaan met Mobvoi?
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

TicWatch Pro 3 GPS

Ik heb de TicWatch Pro 3 GPS aangekocht bij Mobvoi. Het eerste half jaar was ik heel tevreden maar na een half jaar werd de horloge ineens heel traag en de batterij duur verminderde van 3-4 dagen naar 2-3 uur. Vervolgens de customer service van Mobvoi gecontacteerd mijn probleem uitgelegd. De eerst volgende mail die ik terug krijg van hun is de vraag wat ik met de horloge heb gedaan, heb je er mee gezwommen, gedouched, is het horloge in contact gekomen met water of is deze gevallen. Toen had ik al een slecht voor gevoel dat ze me natuurlijk zo liefst mogelijk wouden afwimpelen i.p.v. service te bieden want ik zat natuurlijk ook nog binnen de garantie van 2 jaar. Ik heb aan Cathy van Mobvoi support verteld dat ik eigenlijk alles met de horloge douche, douche, slapen, zwemmen, sporten, ... Dat is namelijk ook de reden waarom ik het horloge gekocht had om constant men hartslag te kunnen meten, te zien hoeveel calorieën ik op een dag verbruikte, ... Hierna krijg ik een mail terug dat mijn horloge niet meer onder garantie valt omdat ik ermee gedouched heb en de horloge is niet bestand tegen zeep. En dat was het dan wat je verder ook terug stuurt ze reageren nog wel op je mail maar ze beantwoorden je vraag niet eens meer of gaan er niet eens meer op in.

R

Ralph Magnette

28-01-2022

0forum