Miele

5
6.1

Bestellen

3.7

Service

4.3

Prijs

5.8

Levering

55%

Zou hier weer kopen

Miele

Heeft je wasmachine het begeven? Ga je op jezelf wonen en heb je een stofzuiger nodig? Ben je op zoek naar koelproducten en/of inbouwapparatuur? Miele verkoopt allerlei machines. Je kunt deze producten online kopen via Bol.com. 


Over Miele


Miele is een Duitse machinefabriek. Het bedrijf is bekend als fabrikant van huishoudelijke apparatuur. Duurzaamheid, kwaliteit, design, milieuvriendelijkheid en functionaliteit staan bij Miele hoog in het vaandel. Bij Miele koop je onder andere wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, stofzuigers, koelproducten en inbouwapparatuur. De families Miele en Zinkann zijn al ruim 100 jaar de boegbeelden van deze onderneming. Miele produceert haar producten in fabrieken met een milieumanagementsysteem. In de fabrieken wordt gewerkt volgens de ecologische verordeningen.  


Producten die je bij Miele kunt kopen staan volgens het bedrijf niet alleen bekend om de kwaliteit. De machines zijn duurzaam, functioneel en ogen strak qua design. Verder wordt er aangegeven dat de technologie van alle artikelen helemaal is afgestemd op de wensen van de gebruikers. Ze laten weten dat ze alleen met de allerbeste materialen werken. Als je een aankoop doet bij Miele gaat deze volgens het bedrijf nog jaren mee. 


Het bedrijf


Er wordt vermeld dat kwaliteit & duurzaamheid al vanaf de begin jaren erg belangrijk is. Miele heeft een certificaat bij het Duits Instituut voor Certificering van Kwaliteitsmanagementsystemen (DQS). Vanwege het feit dat ze altijd de beste producten willen verkopen, produceren ze alles in de eigen Miele fabrieken. Omdat de apparaten van Miele lang meegaan, kunnen hulpbronnen worden geminimaliseerd. Achterliggende gedachte hiervan is dat het milieu op deze wijze zo veel mogelijk ontzien kan worden. Op de website van Miele is te lezen dat de wasmachines actief helpen tegen bacteriën. 


Bestellen en betalen 


Je kunt binnen 3 stappen bestellen. Bekijk eerst welk artikel je wilt bestellen. Als je het artikel hebt gevonden plaats je deze in de online winkelwagen. Vervolgens moet je je gegevens invullen. Daarna controleer je de bestelling. Ten slotte is het tijd om de bestelling af te rekenen. Er wordt aangegeven dat je binnen een uur een bevestigingsmail zal ontvangen. Op het moment dat je bestelling verzonden is, zul je jouw factuur ontvangen.


Er zijn bij Bol.com meerdere mogelijkheden om te betalen. Zo kun je achteraf betalen, via iDEAL of door handmatig over te maken. Bij een creditcardbetaling zal het bedrag eerst gereserveerd worden en daarna pas afgeschreven. Het afschrijven gebeurt nadat je artikel is verzonden. Betalingen kunnen ook gedaan worden via de Bol.com cadeaubon/kaart, Nationale Entertainment Card of Boekenbon/kaart. Je kunt je code invoeren bij de betaling. Mocht je aankoop duurder zijn is het mogelijk om het restant op een andere manier te betalen.


Retourinformatie 


Je kunt via Bol.com zelf je retour regelen. Je kunt je aankoop binnen 30 dagen kosteloos retour sturen. Artikelen die met gebreke zijn ontvangen mogen eveneens teruggestuurd worden. Je kunt via de website van Bol.com bekijken of je retour al verwerkt is. Bestellingen kunnen geannuleerd worden als deze nog niet verzonden zijn.
Je kunt bij elke aankoop gebruik maken van het herroepingsrecht. Je kunt je artikel dan binnen 14 dagen terugsturen. Bij Bol.com is de termijn verlengd naar 30 dagen. Je hoeft dan geen reden van opgave door te geven. Alle retourvoorwaarden lees je op de website van Bol.com. 


Heb je al een aankoop gedaan bij Miele? Ben je er tevreden mee? Deel je ervaring op deze pagina van NederlandReview. 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (20)

Anderen bekeken ook