Los-toestel.com

7.1

Bestellen

5.6

Service

6.7

Prijs

7.3

Levering

55.6%

Zou hier weer kopen

Los-toestel.com

Overweegt u een nieuwe mobiele telefoon te kopen zonder dat u een nieuw abonnement wilt afsluiten? Lees dan hier de reviews over los-toestel.com. Een smartphone kunt u tegenwoordig op veel plaatsen kopen. Er zijn online veel winkels te vinden waar u mobiele telefoons kunt kopen. Los-toestel.com is daar één van en op deze pagina geven wij u meer informatie over dit bedrijf zodat u kunt beslissen of u bij los-toestel.com uw volgende smartphone wilt kopen.

Over Los-toestel.com

Los-toestel.com is een jong bedrijf, opgericht in 2013, dat mobiele telefoons en tablets aanbiedt van diverse merken. Zij verkopen niet alleen nieuwe maar ook gebruikte toestellen. U kunt hier dus ook uw huidige tablet of mobiele telefoon te koop aanbieden. Los-toestel.com biedt er een prijs voor en zal uw gebruikte telefoon of tablet vervolgens proberen door te verkopen. Daarom kunt u op deze website ook oudere types smartphones vinden. Veel mensen hebben geen behoefte aan het nieuwste toestel en betalen liever iets minder voor een mobiele telefoon die al enkele jaren geleden is geïntroduceerd maar die qua specificaties nog prima voldoet. Deze toestellen zijn vaak fors goedkoper dan de nieuwste modellen. En als u zelf een toestel koopt bent u in veel gevallen goedkoper uit dan wanneer u een toestel bij uw abonnement neemt.

Kies de smartphone die bij u past

Voor veel mensen is het niet per se nodig om het nieuwste toestel te hebben als het om smartphones gaat. Niet iedereen zit te wachten op de nieuwste snufjes en de nieuwste apps. Veel mensen gebruiken hun mobiele telefoon om te bellen, sms’en en voor enkele populaire apps zoals Whatsapp, Facebook, Buienradar of de planner voor het openbaar vervoer. Deze apps werken vaak prima op oudere toestellen en daarvoor hoeft u dus niet het nieuwste model in uw bezit te hebben. U kunt ook prima meerdere jaren met een mobiele telefoon doen, deze is bij normaal gebruik echt niet na een jaar al versleten. En dan kunt u prima slagen in de webshop van los-toestel.com. Zij hebben een ruim aanbod en regelmatig acties en sale aanbiedingen waarvan u kunt profiteren.


Kan ik veilig een tweedehands toestel kopen?

Voor alles wat u tweedehands koopt moet u zich realiseren dat het om gebruikte artikelen gaat. Ze vertonen gebruikssporen en functioneren misschien minder goed dan een nieuw product. Zo kan het voorkomen dat de batterij van een tweedehands telefoon sneller leeg is en u deze dus vaker moet opladen. Ook kan het zijn dat u op een tweedehands toestel niet meer de nieuwste software kunt gebruiken, veel oudere toestellen krijgen op een bepaald moment geen update meer van het besturingssysteem waardoor bepaalde apps niet of niet meer volledig te gebruiken zijn. Maar als u een smartphone bij voorbeeld alleen maar voor belle en sms’en gebruikt kunt u met een tweedehands toestel vaak nog wel een tijdje vooruit.

Klachten

Heeft u een product gekocht bij los-toestel.com, dan heeft u op grond van de wet het recht om dit product binnen 14 dagen te retourneren zonder opgaaf van reden. Dit is vastgelegd in de wet kopen op afstand en ieder Nederlands online bedrijf moet zich aan deze regels houden. Zij mogen wel als voorwaarde stellen dat de kosten voor het retour sturen van een product voor uw rekening komen. Als de zichttermijn van 14 dagen voorbij is, heeft u in veel gevallen recht op garantie. Bij nieuwe producten is dit altijd het geval, bij tweedehands artikelen hangt dit af van de voorwaarden die door de webshop worden gesteld. Als u een klacht heeft kunt u deze voorleggen aan los-toestel.com. Dit kan via e-mail of schriftelijk, de gegevens staan vermeld op de website. Bent u niet tevreden over de afhandeling van de klacht? Dan kunt u contact opnemen met de Geschillencommissie Thuiswinkel waarbij los-toestel.com is aangesloten. Zij beoordelen uw klacht en geven een advies over de afhandeling ervan aan beide partijen.

Heeft u een smartphone of tablet gekocht bij los-toestel.com en wilt u uw ervaringen delen met de bezoekers van onze website?

Dan nodigen wij u van harte uit om een beoordeling achter te laten op deze pagina. Hiermee kunt u anderen helpen om te beslissen of ze wel of niet een bestelling bij deze webshop zullen plaatsen.


Hoe denken klanten over Los-toestel.com? Is het goedkoper of juist duurder om een losse telefoon of iPhone te kopen zonder abonnement, nieuw of tweedehands?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

iPhone 7

Na een paar maanden kreeg mijn iPhone door een fabrieksfout problemen. Ik kon hem opsturen en kreeg snel een reactie dat ze hem zouden repareren of een nieuwe op gingen sturen. Ondertussen is het vijf weken later, heb ik nog steeds mijn telefoon niet terug en nemen ze de telefoon niet meer op. Ook op mails wordt nauwelijks gereageerd. Niet hier uw telefoon kopen dus!

A

Anoniem

06-02-2020

0

PRIMA

Alhoewel de website anders doet denken (want die is serieus crappy), zijn de mobiels & service prima. Zowel de aankoop als bij gebreken kon ik hier telkens terecht.

J

Jantien FD.

24-11-2017

0

Nooit weer een mobiel van Los Toestel!

In september kocht mijn zoon een telefoon, halverwege november ging het scherm los zitten en de batterij was na 20 minuten gebruik al leeg. Sinds vandaag zijn we erachter dat de garantie bij dit bedrijf NIKS voorstelt. Dus wees gewaarschuwd!

E

Ellen

24-11-2017

0

Mooi toestel, slechte service!

Mooi toestel! Snelle levering! Slechte service! Zodra je je telefoon hebt laten vallen vervalt ALLE garantie, ongeacht wat het probleem met je toestel is. Mijn telefoon valt spontaan uit, terwijl de batterij nog voor 80% vol zit. Even gewacht of dit vaker voor gaat komen. Soms valt het mee, een andere dag is het vaker aan de orde. De telefoon toch maar opgestuurd! Maar hij is na het voorval met de batterij gevallen, klein scheurtje in het scherm maar valt nog mee te leven. Nu valt het uitvallen van het toestel ook niet meer onder de garantie omdat de telefoon is gevallen. Het feit dat er een niet origineel of MFI gecertificeerd kabeltje is meegeleverd vegen ze compleet van tafel! Terwijl uit testen van Kassa en Radar is gebleken dat dit wel degelijk schade kan geven aan je telefoon als je een namaak kabeltje gebruikt!

H

Helga Mink- de Vries

17-10-2017

0

Geen mooie website maar ook geen poespas

1 van de weinige waar je gewoon een mobiel kan kopen zonder gezeur of bijkomende kosten. Ik was een beetje wantrouwig omdat ik de website er niet al te best uit zie vinden. Maar gewoon volgende dag in huis en officiele nokia ontvangen. Dus prima.

H

Hannie F.

18-06-2017

0

geen aanmerkingen

Aanbevolen door een vriend toen mijn mobiel gestolen was. Daar zit je dan; met abo en zonder phone. Dit is op zich een goede optie dan.Er zijn niet zoveel plekken waar je gewoon een los mob kan kopen. Ik heb er een Samsung Galaxy S6 Edge Plus 32GB en was relatief goedkoop tenopzichte van de weinige andere plekken zoals ben of belsimpel. Volgende dag in huis trouwens en werkt gelukkig ook op mijn bestaande oplader.

B

Bovenander

07-02-2017

0

mevr

ja zeker ben er zeer content van los toestel.com

Z

zjan

28-12-2016

0

Slechte ervaring

Na bestelling in eerste instantie een Iphone 5S ontvangen die in een goede staat verkeerde. Binnen zes maanden begon het scherm echter afwijkingen te tonen waarbij deze kleuren en strepen toonde waardoor het scherm niet meer leesbaar was. Contact opgenomen met de klantenservice die meldde dat ik de mobiel kon opsturen omdat ik binnen de 2 jaar garantie viel. In eerste instantie afgewacht omdat dit verschijnsel pas twee keer was voorgekomen. De frequentie van de afwijking nam toe waardoor toch opgestuurd na ongeveer acht maanden. Ik kreeg echter een antwoord waarin werd gemeld dat de contactpersoon van de klantenservice een fout had gemaakt en dat de garantie slechts zes maanden geldig was, kortom mijn garantie was al verlopen. 'Gelukkig' zouden ze deze keer geen kosten in rekening brengen. De mobiel werd dan ook onaangetast terug gestuurd. Tijdens verder contact met de klantenservice bleek ik meer tot last te zijn dan dat er constructief voor een oplossing werd gezocht. Verder werd ik ervan beschuldigd te laat te hebben gehandeld. Mijn reden dat ik wachtte met handelen omdat hun werknemer mij meldde dat ik twee jaar garantie had werd afgeserveerd met: fouten maken is menselijk. Helaas is deze fout ten nadelen van mij. Inmiddels beginnen ook andere functies van de mobiel het te begeven. In de toekomst zal ik uiteraard niet meer in zee gaan met los-toestel.com. Mooi voorbeeld van goedkoop is duurkoop.

J

Jochem

24-10-2016

0

Nieuwe telefoon nodig

Mijn abonnement bij T-Mobile liep nog door maar ik had mijn telefoon (iphone...) laten vallen en die had dat niet overleefd. Op zoek naar een nieuwe telefoon kwam ik bij los-toestel uit. Heb een oudere Samsung gekocht hier, een Samsung Galaxy Alpha. Prijs veel zeker mee en ik had hem snel in huis. Gelukkig maar, want ik zat dus zonder telefoon. Wel handig.

A

Antje

11-10-2016

0