Living

5.4
5.3

Bestellen

4.3

Service

5.3

Prijs

6.7

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Living

Heeft u een cadeautje nodig voor iemand die binnenkort jarig is, of wilt u uzelf eens lekker verwennen en bent u opzoek naar iets leuks?

Kom langs op www.living.nl. Hier kunt u allerlei producten en artikelen vinden op het gebied van verlichting, woonaccessoires, elektronica of health & beauty.  

Heeft u in het verleden al een artikel gekocht van dit bedrijf? Heeft u de juiste keuze gemaakt en wat heeft u ervaart? Wat is uw mening over dit bedrijf? Wat hebben andere consumenten ervaart en wat zijn hun meningen?
Wij van NederlandReview zijn een onafhankelijk platform, waarbij wij reviews verzamelen van verschillende onafhankelijke en échte consumenten. Deze worden allemaal verzameld en geplaatst op onze website. Deze consumenten hebben al eerder een aankoop verricht van een bepaald bedrijf, en willen hun eigen ervaringen of bevindingen delen met consumenten die een aankoop, boeking of bestelling willen doen van een bepaald bedrijf. 

Zo zijn wij samen in staat om consumenten die over een bedrijf weinig weten toch nog een inschatting kunnen doen van hoe het bedrijf te werk gaat en of u de juiste keuze maakt om bij een bepaald bedrijf uw aankoop te verrichten. Bovendien zorgen wij er samen voor dat deze consumenten dan een indicatie krijgen en ook zien hoe het bedrijf omgaat met haar klanten en of de functionaliteit van het bedrijf ook daadwerkelijk goed is.

Over Living

Dit bedrijf biedt u allerlei verschillende artikelen aan die onder vele categorieën vallen. Zoekt u een cadeau of wilt u een aankoop voor uw zelf doen op het gebied van mode, gezondheid, woonaccessoires of lifestyle? Dan is dit bedrijf de perfecte oplossing voor u. 

www.living.nl is onderdeel van Sanoma, dat door het sterk samenwerken met de partners in staat is om u een brede assortiment aan te bieden, waarbij u een van de beste kwaliteitsmerken aangeboden krijgt voor de scherpste prijzen.  

Diensten

Wat verkoopt het bedrijf? Van woonaccessoires  tot fashion, van sport tot beauty, van boeken tot elektronica. Dit en nog veel meer wordt aangeboden op de online webshop. Deze producten zijn van top kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Verschillende accessoires zijn hier te koop, voor zowel de man als vrouw. Producten van verschillende merken kunt u gemakkelijk vinden. Deze zijn allemaal te filteren waardoor u uw gewenste product snel kunt vinden.

Bovendien kunt u ook buiten Nederland uw bestelling maken. Zo wordt er ook verzonden naar België en Duitsland. Heeft u een artikel of product gekocht, en vindt u het naderhand toch niet goed of ziet u het niet meer zitten? Dan kunt u het gerust terug retourneren. U krijgt 90 dagen gratis retourgarantie. Ook is de verzending boven de €50,- gratis, en als u besteld voor 22:00, dan krijgt u uw bestelling de volgende dag in huis.  

Klachten     

Voor eventuele vragen, opmerkingen of klachten kunt u altijd terecht bij de klantenservice. Wilt u liever met spoed een van de medewerkers spreken? Dan kunt u dit gerust doen. U kunt uiteraard altijd mailen. Dit bedrijf zorgt zo snel mogelijk te antwoorden. 

Heeft u in het verleden een klacht ingediend, klacht gehad of een vraag gesteld aan dit bedrijf? Graag zouden wij hier meer over willen weten zodat wij samen toekomstige consumenten kunnen helpen met het maken van de juiste keuze.

Lees ervaringen van duizenden Nederlanders! Laat u voorlichten door klanten die u voorgingen zodat u zeker weet of u hier wel, of niet moet kopen! Lees ze bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

Anderen bekeken ook