LEDshop Groenovatie

7.3
7.9

Bestellen

6.8

Service

7.5

Prijs

7.1

Levering

67.7%

Zou hier weer kopen

LEDshop Groenovatie

Als je geïnteresseerd bent in het milieu, dan wil je niet meer energie gebruiken dan strikt noodzakelijk. Daarbij is zuinige energie ook nog eens goed voor je portemonnee. Maar waar kun je nou de beste LED verlichting vinden? Één winkel die deze producten aanbiedt is LEDshop Groenrenovatie. Maar hoe spaarzaam zullen hun LED lampen nou echt zijn? Zullen hun LED strips en panelen nou echt wel voldoende licht geven? Hoe lang zxal het duren voor de bezorgservice van LEDshop Groenrenovatie de TL buizen bij je thuis aflevert? En zal hun klantenservice je wel vriendelijk behandelen als je bij hen komt met een vraag? De beste antwoorden op deze vragen worden gegeven door mensen die al LED verlichting van LEDshop Groenrenovatie in huis hebben. Lees hun reviews om erachter te komen wat zij nou precies van LEDshop Groenrenovatie vinden. Hun meningen, beoordelingen en ervaringen zijn de beste indicators voor wat voor shop LEDshop Groenrenovatie nou echt is.


Over LEDshop Groenrenovatie

LEDshop Groenrenovatie is een winkel die zich richt op LED verlichting. Ze willen licht brengen dat energiezuinig, milieuvriendelijk en duurzaam is. Je moet immers denken aan de toekomst van onze aarde. Daarom wil LEDshop Groenrenovatie een winkel zijn voor duurzame producten. Omdat zij in direct contact staan met vele leveranciers kunnen zijn deze producten goedkoop aanbieden.


Producten van LEDshop Groenrenovatie

Dus wat kun je nou allemaal in hun winkel vinden, vraag je je misschien af? Ze hebben bijvoorbeeld een selectie LED binnenverlichting. Er zijn tafellampen, plafondlampen, wandlampen, koofverlichting, onderbouwverlichting, badkamerverlichting, hanglampen en nog wel meer. Ook is er (industriële) buitenverlichting zoals LED highbay, schijnwerpers, waterdichte TL buizen, sportveldverlihting, magazijnverlichting, portiekverlichting, breedstralers, straatverlichting, luifelverlichting enzovoort. Natuurlijk is een aansluiting alleen niet genoeg. Je hebt ook een lamp nodig om het licht te verzorgen. Daarom biedt LEDshop Groenrenovatie lampen aan in alle sterktes van R7S LED tot WiFi RGB LED lampen. Ook zijn er verschillende spots voor subtiele spotlichtverlichting. Om grotere oppervlakten te verlichten kan een TL buis handig zijn. Hetzelfde geldt voor een paneel. En daarnaast zijn er nog LED strips die je waar dan ook op kunt hangen. En als je wat extra’s wilt zijn er nog LED accessores zoals verloopfittingen, LED modules, stabilisatoren, zaklampen, transformatoren, bewegingsmelders, kabelverbinders, fittingen en voedingsadapters.
Diensten van LEDshop Groenrenovatie

De lampen en verlichting van LEDshop Groenrenovatie kunnen besteld worden via hun website. De bezorgservice van LEDshop Groenrenovatie zal deze dan bij je thuis bezorgen. Ook is er een klantenservice beschikbaar voor klanten die wat hulp of advies van een expert nodig hebben.


Klachten, Complimenten en Tips voor LEDshop Groenrenovatie

Wordt jouw huis al verlicht door lampen van LEDshop Groenrenovatie? Dan willen wij graag horen wat jouw mening over deze winkel is. Hoeveel licht geven de TL buizen en andere verlichtingsopties van LEDshop Groenrenovatie nou echt? Was het makkelijk om een paneel of strip te bestellen via hun website? Duurde het lang voor hun bezorgservice je LED spot bezorgde? En wat is jouw mening over LEDshop Groenrenovatie’s klantenservice? Schrijf een review en vertel ons alles.


Hoeveel licht zal de verlichting van LEDshop Groenrevonatie geven? Lees over hun LED buizen, lampen, strips en meer.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (34)

Anderen bekeken ook