Ledpaneelgroothandel

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Ledpaneelgroothandel

Nieuwe LED panelen nodig? Dan is Ledpaneelgroothandel wellicht een interessante onderneming voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze organisatie bekend zijn. Alle reviews op dit platform zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is Ledpaneelgroothandel?


Ledpaneelgroothandel is een groothandel in LED panelen. De medewerkers geven aan dat dit de grootste LED paneel leverancier is binnen Europa. Ook wordt er aangegeven dat de producten worden aangeboden tegen scherpe prijzen. Deze onderneming richt zich op zowel bedrijven als particulieren. Het gebruik van deze items brengt volgens Ledpaneelgroothandel vele voordelen met zich mee. Benieuwd naar het volledige assortiment? Dan kun je het beste een kijkje op de website van Ledpaneelgroothandel nemen.


Bestellingen


Weet je al waar je naar op zoek bent? Dan kun je in het zoekveld de artikelnaam invoeren. Kijk je liever eerst nog even rond? Dat kan natuurlijk ook. Klik dan op een categorie. Je ziet vervolgens wat er wordt aangeboden. Een artikel wordt getoond met een afbeelding en er staat vermeld welke prijs er betaald moet worden. Via een stukje productomschrijving krijg je een indruk wat je kunt verwachten. Er kan via diverse betaalmethodes afgerekend worden. Deze betaalwijzen staan allemaal vermeld op de website. Heb je een vraag, opmerking en/of feedback, neem contact op met de klantenservice die vermeld staat op de website.


Verzenden


Er wordt alleen geleverd binnen de Europese Unie. Pakketten worden niet afgegeven bij zogenoemde servicepunten. Het is wel mogelijk om een pakket op te halen in de showroom. Het transport van de orders wordt gedaan door Instabox en DPD. Bestellingen voor 21:00 uur geplaatst, worden de volgende werkdag afgeleverd. Bij een minimale bestelwaarde van € 49,95 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.


Retourneringen


Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent over het ontvangen product. Deze onderneming werkt volgens de wet koop op afstand. De retourtermijn is vastgesteld op 30 dagen. Wil je aanspraak maken op de restitutie? Dan zal er wel aan de retourvoorwaarden voldaan moeten worden. Als dit zo is dan zal het aankoopbedrag terugbetaald worden. Je zal alleen de retourkosten zelf moeten betalen. Uitzondering hierop is dat een fout van het bedrijf aan de basis staat van de retournering. Een retour moet allereerst via de e-mail worden aangemeld. Zorgt dat in dat schrijven een bestelnummer en eventueel foto's worden doorgegeven.


Klachten


Ben je onverhoopt ontevreden over service of een product? Wil je zelfs een klacht indienen? Dat is mogelijk. Klachten worden behandeld volgens wat is vastgelegd in de klachtenregeling. Zorg dat een klacht binnen een week wordt doorgegeven. Stuur waar het kan foto’s mee en geef duidelijk aan wat er niet in orde is. Deze onderneming zegt binnen twee weken te reageren. Je krijgt dan een oplossing aangeboden. Het kan voorkomen dat ze langer de tijd nodig hebben. Mocht dit aan de orde zijn, zal je hiervan op de hoogte worden gebracht. Je krijgt dan een indicatie door van wanneer je een reactie kunt verwachten. Soms is iemand niet tevreden met de voorgestelde oplossing. Dan wordt een geschil vatbaar voor de geschillenregeling.  


Klantervaringen


Ben je al klant bij Ledpaneelgroothandel? Dan zijn we enorm benieuwd naar jouw ervaringen. Welke artikelen heb je bij dit bedrijf gekocht? Ben je te spreken over de kwaliteit, prijzen en service? Hoe heb je het bestel- en afrekenproces ervaren? Deel alles wat je weet via een bedrijfsreview op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat andere gebruikers een duidelijk beeld krijgen over deze organisatie.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Verlichting

Slechtste ervaring ooit Al meer dan een week zit ik te wachten op betaalde artikelen Dagelijks getelefoneerd en elke dag de belofte dat de materialen de dag zouden geleverd worden Tot op vandaag nog niets ontvangen Op mails wordt niet gereageerd. Ik zal NOOIT nog bij dit bedrijf aankopen

R

Ronald Teirlinck

31-08-2023

0