Laptops4all

6.5

Bestellen

6

Service

7.5

Prijs

7

Levering

75%

Zou hier weer kopen

Laptops4all

Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf: laptops4all.nl! Het is goed om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via het bedrijf. Ken je ze nog niet? Of niet zo nog niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview te lezen. Het is verstandig om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als deze. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen om een goede mening over dit bedrijf te krijgen. 

Over laptops4all.nl

Ze zijn in Loosdrecht gevestigd. Het is een bedrijf met een groot assortiment. Ze hebben een ruim assortiment van refurbished computers, refurbished laptops, monitoren en ook volop accessoires.  De beste modellen worden door ze aangeboden en ze bieden een snelle levering. Vandaag besteld voor 15 uur, betekent dat je het morgen in huis hebt. Alle producten worden vanuit voorraad geleverd, waardoor ze deze snelle levering kunnen garanderen. Het is trouwens PostNL welke de pakketjes verzend.  

De producten van laptops4all.nl

Dit bedrijf levert monitoren, computers, tablets en laptops. Het gaat om refurbished producten. Refurbishede apparaten zijn een apparaten welke al een keer eerder zijn gebruikt, maar ondanks dat er splinternieuw uitzien. Het zijn apparaten welke teruggestuurd zijn naar de fabrikant welke ze compleet heeft nagekeken, gerepareerd en ook heeft opgepoetst. Hierdoor heb je eigenlijk een compleet nieuw product. Het is heerlijk om te zien hoe ze er weer als nieuw uitzien! 

Laptops4all.nl kan de producten voor een zeer scherpe prijs aanbieden. Iets wat mogelijk is, doordat de producten in een groot aantal worden ingekocht. Het voordeel wordt weer aan de klant doorgespeeld. Iets wat natuurlijk heerlijk is. 

Zekerheid! Het is goed om te weten, dat ze zijn aangesloten bij het ICT Waarborg. Ook is er een jaar garantie op de producten 

Een overzicht van de producten van laptops4all.nl: 

Gebruikte laptops: van het merk HP, Dell, IBM, Lenovo, Fujitsu Siemens en Toshiba.  Ook kun je nieuwe computers kopen, laptops, tablets, monitoren, printers , Macbooks en andere computer producten.      

Klachten, tips en complimenten over laptops4all.nl

Het bedrijf biedt een jaar lang garantie op de producten welke ze verkopen. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ervoor om de computer producten te kopen bij laptops4all.nl om van een scherpe prijs te genieten in combinatie met een goede kwaliteit. 

Wanneer je ontevreden bent dan is het goed om dit natuurlijk kenbaar te maken aan hun. Het is dan mogelijk om naar een oplossing te zoeken. 

Heb jij ervaring met laptops4all.nl?

Ben jij bekend met laptops4all.nl? Laat dan ook een review achter op NederlandReview. Op die manier help je vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit laptops4all.nl. Ook kun je zelf je mening achter laten. Het maakt niet uit of het positief is of negatief, zo lang het maar om een eerlijke review gaat. Al vast bedankt! 


 


Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf: laptops4all.nl! Ken je ze nog niet? Of niet zo nog niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview te lezen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Dell Latitude E7450 i7

Dit bedrijf lijkt een loopje te nemen met wat ze klanten levert. Adapters en accu's zijn ondermaats voor de laptops die geleverd worden. Klantenservice reageert traag of niet ... Prijs/kwaliteitverhouding lijkt goed. Maar als je wat verder zoekt, zul je zien dat dit aardig tegenvalt. "Scherpe" prijs? Niet echt!

F

Frank

24-10-2020

0

Grote laptops maar werken wel goed

De laptops die ze bij Laptops4all aanbieden zijn redelijk goedkoop, maar daar moet wel bij gezegd worden dat het niet om de nieuwste laptops gaat. De laptops zijn redelijk groot en niet de dunste. De meeste laptops zijn tegenwoordig klein en niet bepaald dik, maar dat zijn deze dus wel. Toch heb ik er eentje aangeschaft, omdat ik het zonde vond om zoveel geld neer te tellen voor een laptop. Ik gebruik hem namelijk niet vaak, meestal alleen in het weekend en heel soms in de avond. De laptop werd keurig thuis afgeleverd en ik moest tekenen voor ontvangst, prima service dus. Laptop nu een paar weken in mijn bezit en hij werkt naar behoren.

C

Charell Woudsma

23-02-2017

0

Aantrekkelijk webshop vooral voor studenten

Op een gewone schooldag besloot mijn laptop er ineens mee op te houden. Ik moet er dagelijks eentje gebruiken, dus was het noodzakelijk om een nieuwe aan te schaffen. Nadeel is dat die dingen zo verschrikkelijk duur zijn. Tenminste: dat dacht ik altijd. Bij Laptops4all zijn namelijk laptops te koop voor mooie prijsjes. Hier uiteindelijk m'n nieuwe laptop besteld en had de laptop twee dagen later ook al in huis. Hij werkt prima en heb verder geen problemen gehad met het bestellen of iets dergelijks. Weer een tevreden klant erbij!

J

Jens Gruter

06-12-2016

0

goedkopere laptop

stuk goedkoper dan elders wel lastig dat je al voor 15u moet bestellen als je het morgen wilt hebben maar ja

M

menno

27-07-2016

0