Laptopaccushop.nl

3

Bestellen

2

Service

3

Prijs

2

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Laptopaccushop.nl

Je laptop is niets waard als je hem niet kunt opladen. Daarom is het zaak altijd een goede lader bij de hand te hebben zodat de batterijen van je laptop weer vol genoeg zijn om uren op het internet te surfen. Maar wat als je lader of adapter kapot is? Dan moet je op zoek naar een zaak die je van een nieuwe kan voorzien. Één van die winkels is Laptopaccushop.nl. Maar wat zal de kwaliteit van de adapters zijn? Zullen hun laders je laptop wel helemaal opladen? Zal hun bezorgservice je nieuwe accu wel opsturen voor je oude helemaal leeg is? En kun je erop vertouwen dat hun klantenservice je goed behandeld? De beste manier om deze vragen voor jezelf te beantwoorden is door reviews te lezen geschreven door echte klanten van Laptopaccushop.nl. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen zullen je een goed beeld geven van hoe Laptopaccushop.nl nou werkelijk werkt.


Over Laptopaccushop.nl

Laptopaccushop.nl is een winkel die laptop accus aanbiedt. Soms gaat iets nou eenmaal kapot. En dan moet je op zoek naar vervanging omdat je anders niet verder kunt. In dit geval zorgt een kapotte accu of adapter ervoor dat je laptop verder waardeloos is, want zonder stroom start een laptop niet eens meer op. Laptopaccushop.nl wil ervoor zorgen dat je altijd de juiste accu, lader of adapter kan vinden voor jouw laptop.  Ze bieden accus en adapters aan voor merken zoals LG, Dell, HP, Samsung, Compaq, Asus, MSI, Toshiba, Medion, Siemens, Sony, IBM / Levono, Acer, Packard Bell en vele andere bekende  laptop merken. En er zijn ook universele adapters die op iedere laptop passen. Lees voor gebruik wel eerst even de informatie die ze op hun website plaatsen over het vervangen van je accu, het vinden van de juiste adapter, het verlengen van de levensduur van een apparaagt en andere veelgestelde vragen.
Diensten van Laptopaccushop.nl

De adapters en accus van Laptopaccushop.nl kunnen online besteld worden. Op hun website kun je zoeken naar het merk en type laptop waarvoor je een adapter of accu nodig hebt. Zodra je de juiste optie hebt gevonden kun je hem selecteren en in je digitale winkelmandje plaatsen. Zodra je betaling rond is zal de bezorgservice van Laptopaccushop.nl de accu of adapter netjes naar je huis verzenden zodat je niet zelf naar een winkel hoeft. Ook heeft Laptopaccushop.nl om je bij te staan als zich een probleem voordoet of als je een vraag voor ze hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Laptopaccushop.nl

Laadt jij je laptop al op met een adapter en/of accu van Laptopaccushop.nl? In dat geval zijn wij nieuwsgierig naar wat jij van deze winkel vindt. Hoe goed vindt jij de accus die ze leveren? Ben je tevreden met de oplaadcapaciteit van hun adapters? Was het makkelijk een adapter of accu te bestellen via hun website? Leverde de bezorgservice van Laptopaccushop.nl snel de juiste lader? En wat zei hun klantenservice toen je ze een klacht of probleem voorlegde? Schrijf je eigen review en vertel ons wat jij nou echt van Laptopaccushop.nl vindt.


Zijn klanten tevreden met een lader van Laptopaccushop.nl? Lees klanten reviews over hun adapters, laders en accus voor iedere merk laptop.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

battery for dell

i order original one and i receve a generic one after 20 days , this is a china site ,the battery come from china and if yu want refund money you can forget !!!!

M

16-09-2022

0

batterij laptop

- veel te lange levertermijn van 3 tot 4 weken voor artikel op stock - weken wachten op antwoord op mails - foute batterij ondertussen 6 weken geleden teruggestuurd, maar nog steeds geen terugbetaling ontvangen - opgestuurde batterij is anders dan de bestelde en daardoor niet geschikt. => reageren al weken niet op mails om dit te melden => samengevat: lijkt mij een behoorlijk frauduleuze firma te zijn. Eens uw centen binnen kan je voor de rest uw plan trekken.

R

Rudy

14-01-2022

0