LampOnline

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

LampOnline

Verlichting is natuurlijk nodig om iets te kunnen zien, maar het kan ook een zekere sfeer in je huis creëren. Lamponline wil het kopen van verlichting wat makkelijker maken. Maar wat is de kwaliteit van hun moderne hanglampen nou echt? Zijn die railsystemen nou echt wel zo handig? Hoe makkelijk zullen hun vloerlampen aan te sluiten zijn? Zullen de tafellampen wel genoeg licht geven om de krant te lezen of een puzzel te maken? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Lamponline de buitenlamp bij je thuis aflevert? En zal de klantenservice van Lamponline naar je luisteren als je nieuwe bureaulamp toch niet helemaal lijkt te werken? Hierover kunnen alleen echte klanten van Lamponline je meer vertellen. Lees hun reviews om een idee te krijgen van hoe zij echt over Lamponline denken. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers kunnen je laten zien wat je als klant van Lamponline kunt verwachten.


Over Lamponline

Lamponline is een winkel die verlichting verkoopt. De website is in 2005 opgericht, al bestaat de winkel zelf al wel langer. Ze willen het online kopen van lampen en andere verlichting wat makkelijker voor je maken. Ze kopen hun producten rechtstreeks in bij Nederlandse leveranciers of fabrieken in China of Italië. Daarom kunnen ze deze verlichting dan ook goedkoop aanbieden. Ze hebben verschillende verlichting voor binnen en buiten. Hun binnenverlichting zijn de lampen die voornamelijk in huis gebruikt kunnen worden. Deze categorie bestaat uit moderne hanglampen, tafellampen, spots, kroonluchters, vloerlampen, klassieke hanglampen, railsystemen, wandlampen, industriële hanglampen en plafondlampen. Hun categorie buitenlampen bestaat uit een selectie klassieke en moderne lampen voor buiten. Dan is er nog een afdeling met diverse verlichting. Daarin vind je ventilatoren, inbouwspots, kapstokken, kinderlampen, dimmers, lichtbronnen en verlichting voor schilderijen. Veel lampen zijn verkrijgbaar in ledverlichting. Zo kun je aardig wat besparen. Merken die je bij Lamponline kunt tegenkomen zijn Freelight, i-lumen, Philips, Highlight, Lucide en Paul Neuhaus. En kijk ook eens bij hun opruiming. Daar kun je goede lampen krijgen voor een leuke prijs.
Diensten van Lamponline

Alle lampen en andere verlichting van Lamponline kunnen online worden besteld. De bezorgservice van Lamponline kan deze hanglamp of tafellamp dan gewoon bij je thuisbezorgen. Deze bezorgservice is helemaal gratis als je bestelling meer is dan €35. Je krijgt 14 bedenktijd en hebt dus 14 dagen de tijd om te beslissen of je de lamp inderdaad wilt houden. Daarnaast heb je zo’n 2 jaar garantie op je aankoop. Als laatste heeft Lamponline dan nog een klantenservice die ja kan helpen als je dat nodig hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Lamponline

Hangt er in jouw huis al een lamp van Lamponline? Ook als je er alleen een klein lampje hebt gekocht horen wij graag meer over jouw ervaring met deze lampenwinkel. Hoeveel licht geven die hanglampen nou in de praktijk? Kun je echt een bepaalde sfeer creëren met hun buitenverlichting of kroonluchter? Duurde het lang voor de tafellamp of bureaulamp bij je thuis werd bezorgd? En hoeveel had je aan Lamponline’s klantenservice toen je ze nodig had? Schrijf je eigen Lamponline review en laat ons weten wat jouw mening over deze lampenwinkel is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)