Kabelmaatje

5.6

Bestellen

4.9

Service

5.7

Prijs

5.1

Levering

42.9%

Zou hier weer kopen

Kabelmaatje

Kabelmaatje.nl is een bedrijf waar je kabels en opladers kunt kopen voor je iphone, iPad, Samsung smartphones, Huawei smartphones en MacBook. Sla jij vanaf nu je slag via Kabelmaatje.nl als je een nieuwe oplader of kabel nodig hebt voor je telefoon, iPad of Macbook?


Over Kabelmaatje.nl


Kabelmaatje.nl is onderdeel van Levoria BV. Hier kun je kabels en opladers kopen die je voor de iPhone, iPad, Samsung smartphones, Huawei smartphones en MacBook kunt kopen.

Het bedrijf geeft aan dat er tegenwoordig veel toestellen en apparaten verkrijgbaar zijn. Er komen er zelfs steeds meer bij. Om hier op in te spelen lanceert Kabelmaatje.nl op regelmatige basis nieuwe oplaadkabels en adapters. Het bedrijf stelt op haar website het erg belangrijk te vinden om goede en betaalbare kabels en adapters aan te bieden.


Verzenden en bezorgen


Bestelde artikelen bij Kabelmaatje.nl worden in principe alleen in Nederland en België geleverd. Mocht je willen dat een artikel ergens anders wordt afgeleverd, dan word je geacht contact op te nemen met de klantenservice. Het bedrijf stelt graag met haar klanten mee te denken. Je kunt uit twee verzendopties kiezen. Die twee opties zijn een brievenbuspakket zonder en met Track & Trace. Als het een kleine bestelling is die door dus past kun je voor de eerste optie kiezen. Heb je een grote bestelling gedaan dan is het wijsheid om voor Track & Trace te kiezen. In Nederland ontvang je de bestelling doorgaans binnen een werkdag. In België zal dit circa drie tot vijf dagen duren. Als je als tot in de detail wil weten kun je het beste op de website van Kabelmaatje.nl kijken. Ga dan naar het kopje verzenden en bezorgen.


Er wordt door Kabelmaatje.nl ook advies gegeven. Dit gebeurt bijvoorbeeld als jouw apparaat spoedig energie nodig heeft en jij niet weet welke oplader hij lekker vindt. Je gaat dan naar de spreekwoordelijke EHBO: Eerste Hulp Bij Opladen. Op deze speciale pagina kun je aangeven voor welk van je apparaten jij een oplader zoekt. Dit kun je onder andere nodig hebben voor je iPhone, iPad & iPod oplader, MacBook oplader, Samsung smartphone, tablet oplader en Huawei smartphone.


Herroepingsrecht


Als je binnen 14 dagen niet tevreden bent over het product kun je gebruik maken van het herroepingsrecht. Binnen die twee weken kun je besluiten of je het product zal houden of retour stuurt. De termijn geldt vanaf de volgende dag na het ontvangen van de bestelling.


Als je niet het juiste of een beschadigd artikel hebt ontvangen, wordt verzocht om deze zo snel mogelijk terug te sturen. Er is een speciale procedure met betrekking tot retour sturen. Je dient in eerste instantie een retourformulier in te vullen en zo volledig mogelijk in te vullen. Je kunt via je eigen account eveneens een retouraanvraag doen. Dan moet je ook een retourformulier invullen. Mocht je de exacte procedure willen weten kun je het beste naar ‘retourneren’ gaan op de website van Kabelmaatje.nl.


Wat vinden klanten van Kabelmaatje.nl?


Wat zijn de ervaringen van klanten bij Kabelmaatje.nl? Ben jij soms al klant bij Kabelmaatje.nl? Ben je goed geholpen? Hoe werken de producten die je via Kabelmaatje.nl hebt gekocht? Zou jij iemand anders de tip geven om kabels en opladers bij Kabelmaatje.nl te kopen? Hoe zijn de prijzen ten opzichte van de concurrentie? We zijn erg nieuwsgierig naar je bevindingen. En wij niet alleen, de bezoekers van NederlandReview al helemaal. Door jouw visie te delen help je andere klanten een goede keuze te maken. Onafhankelijk bedrijf reviews lees je via NederlandReview.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (21)

Babboe oplader

Zeer slechte service! Babboe oplader al na 4 maanden kapot. Ze beloven een nieuwe naar me toe te sturen maar sturen helemaal niks! Heb elke dag contact met ze over wanneer hij nou binnenkomt. Elke dag opnieuw beloven ze weer hem dezelfde dag te verzenden maar dat doen ze niet! Elke keer een smoes; dat ze het druk hebben… Komen hun afspraken niet na!!

05-10-2023

0

Horizon Adapter besteld, Chinese troep toegestuurd gekregen.

Horizon adapter besteld, Chinese rommel ontvangen. Teruggestuurd naar zoals vermeld op internet Venneweg 66 1161AK Zwanenburg. Nooit meer iets vernomen. Zie inmiddels totaal 3 adressen van Kabelmaatje. Kortom, niet te vertrouwen, dus niet kopen. Resume; Geen beloofde A merken maar gestuurde B merken. Hieronder vier keer review schrijver Evert zal wel in het magazijn werken bij Kabelmaatje óf is familie van de oplichter magazijnchef.

J

Jan

05-07-2023

0

Ipad oplader

Heel fijn, een betrouwbare club die niet van die neppe rotzooi verkoopt. Ik kan jullie met goed gevoel aanraden.

E

Evert

15-12-2022

0

Macbook Lader

Product wordt omschreven als "origineel" maar is duidelijk niet origineel. Retourneren is op eigen kost (alsof ze weten dat ze veel retours ontvangen). Niet bij kopen.

K

Kris Geusens

03-12-2022

0

Originele USB-C kabel 2M en Originele MacBook USB-C Adapter 87W

NEPPE OPLADERS!!! Op de website wordt aangegeven dat ze origineel zijn maar blijkt nep te zijn! Geverifieerd door de Apple Store in Amsterdam. NIET KOPEN!

Y

Yunus Buyukemre

12-09-2022

0

adapter macbook

Ongeloofelijke slechte service. Ze beloven dat het de volgende dag wordt geleverd (had het ruim voor 18 uur besteld), maar nee hoor... dan ineens een mail dat het 3-4 WERKdagen gaat duren. T&T kost ook nog eens een paar euro extra, SPijt dat ik het via deze site heb besteld, want retourneren komt ook nog eens voor eigen rekening. Zit nu mooi paar dagen zonder laptop en dat terwijl ik hiervan afhankelijk ben

L

Lia

05-08-2022

0

Fiets lader

Wij bestellen al meerdere jaren bij kabelmaatje. snelle levering en bij vragen ook snel een reactie

E

Evert

15-12-2021

0

iPhone adapter

Vaak al bij kabelmaatje iets besteld. Netjes ingepakt en optijd ontvangen

R

robbert

18-11-2021

0

magsafe charger en 20w lader

Nep 1/1 producten helaas, Zij noemen het "bulk" of "oem" maar gewoon 100% fake en slechte kwaliteit. Je bent gewaarschuwd.

T

Thom Theunissen

13-10-2021

0

Zogenaamde originele kabel

Zogenaamde originele kabel was een goedkope chinese imitatie ipv een originele apple kabel. Oplichters

D

D.H

19-08-2021

0

Iphone lader

Sneller levering, oplader is goed

R

Robbert

20-04-2021

0

Samung lader

Snel bezorgd oplader werkt zoals het moet

E

Evert

10-04-2021

0

Oplader I phone

Koop hier niks. Je bent zwaar de klos als je produkt terug moet omdat het niet werkt. Ik heb verschillende keren geprobeerd ze te benaderen via email, klantenservice ( je kan niet bellen.. ook zoiets raars), maar er wordt nergens op gereageerd. Als ik nul sterren had kunnen geven had ik het gedaan, 1 is nog nog teveel voor ze. U bent gewaarschuwd. Er zijn genoeg andere webshops.

C

Christel. G

07-04-2021

0

Iphone adapter

Snelle levering, en prima prijzen

E

Evert

29-03-2021

0

Macbook oplader

Dit zijn vieze flikkers. Oplader gekocht nooit aangekomen. Telefoon wordt niet opgenomen, mails ook niet. NIET KOPEN HIER

L

Lorik

10-11-2020

0

Apple opladers

Leveren niet, incasseren wel!! Telefonisch niet bereikbaar. Hoop niet dat ik belazerd ben

R

Rene Brouwer

19-10-2020

0

Oplaad kabel ipad

De levering was prima. Helaas de kwaliteit van de kabel beroerd. Althans, hij werkt niet goed. De draad is ook dunner dan de originele apple kabel. Dus ook hier goedkoop is duurkoop helaas, Ik heb drie sterren gegeven voor service, omdat anders het zou lijken dat ik heel tevreden ben en dat ben ik niet.

M

Marie Therese

30-09-2020

2

MacBook USD-C adapter 61W

Heb op 07/09/2020 de adapter bested. Vandaag 23/09 nog steeds niet ontvangen. Heb al meermaals via e-mail (telefonisch niemand bereikbaar) contact opgenomen. Steeds zelfde antwoord. Er kunnen vertragingen zijn bij Post NL. Wacht nog een paar dagen en neem dan opnieuw contact op. Laat mij stellen dat als het pakje na 12 werkdagen nog niet geleverd is er iets misgelopen is. Dus zou ik graag willen dat er meer actie ondernomen wordt om dit problem op te lossen ipv mij aan het lijntje te houden.

D

Didier Mosselmans

23-09-2020

0

Samsung oplaadkabel

Neppe zooi, koop het niet! Klantenservice kun je niet zo noemen! Oplichters!

D

Debbie Van Rijn

07-07-2020

0

Kabeltje voor i-pad

Kabeltje was snel geleverd maar paste niet, dus retour gezonden. De terugbetaling heeft wat lang geduurd, maar met behulp van Irvan was dit zeer snel geregeld, top !!!

J

Johanna elisabeth

27-01-2020

1