J&H Licht en Geluid

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

J&H Licht en Geluid

Als je op wat voor manier dan ook met muziek of geluid bezig bent wil je natuurlijk wel de beste producten om mee te werken. Misschien heeft J&H Licht en Geluid wel waar je naar op zoek bent. Maar wat zal nou echt de kwaliteit van hun ledverlichting zijn? Zal je met de studio apparatuur van deze winkel wel een professionele cd kunnen opnemen? Wat zal het geluid van hun instrumenten zijn? Zal het lang duren voor de bezorgservice van J&H Licht en Geluid de dj gear of verlichting by je aflevert? En wat voor een klantenservice zal er van J&H Licht en Geluid verwacht kunnen worden? Echte klanten van J&H Licht en Geluid zijn de enigen die je hier meer over kunnen vertellen. Lees hun onbevooroordeelde reviews om erachter te komen wat zij werkelijk over J&H Licht en Geluid denken. Hun meningen, ervaringen, cijfers en beoordelingen kunnen je helpen bij de beslissing J&H Licht en Geluid wel of niet te bezoeken.


Over J&H Licht en Geluid

J&H Licht en Geluid is een winkel die geluidsapparatuur verkoopt. Ze hebben bijvoorbeeld geluid en audio zoals luidsprekers, in-ear monitoring, versterkers, mixers, microfoons, draadloze audio, portofoons en meer. Ook als dj kun je bij J&H Licht en Geluid terecht. Voor hen hebben ze dj mixers, cd-spelers, draaitafel naalden, dj software, hoofdtelefoons, draaitafels enzovoort. Hun afdeling studio apparatuur bestaat uit midi keyboards, recorders, microfoons, isolatie, studio software, controllers en ga zo maar door. Qua instrumenten kun je bij J&H Licht en Geluid terecht voor gitaar versterkers, instrumentmicrofoons, effecten, drums en andere toebehoren. Misschien wil jij van je optreden wel een echte show maken. Dan kun je wel wat verlichting en decoratie gebruiken om mensen in de sfeer te brengen en mee te slepen. Denk hierbij aan kleurenfilters, lasers, blacklights, dimmers, rookmachines, zwaailichten, decolight, spiegelbollen, theaterverlichting, intelligent licht, switchen en andere lichtapparatuur. De meeste verlichting is ook te verkrijgen in ledverlichting. Mocht je spullen willen meenemen op reis, dan wil je natuurlijk wel dat die netjes verpakt zitten. Daarom heeft J&H Licht en Geluid een stel flightcases en dj tassen. Hieronder vallen ook platenkoffers, instrumenten cases, light cases, wielplaten en nog andere cases. Is jouw passie niet dj maar vj zijn? Dan heb je vast wel wat aan hun beamers, statieben, pixelboards, projectieschermen, videomixers, aansluitpanelen, dvd-spelers enzovoort. Verder heeft J&H Licht en Geluid ook nog de kabels en connectoren om de boel aan te sluiten.
Diensten van J&H Licht en Geluid

J&H Licht en Geluid heeft zowel een bezorgservice als klantenservice. Sllebei willen ze je zo goed mogelijk van dienst zijn.


Klachten, Complimenten en Tips voor J&H Licht en Geluid

Maak jij al muziek met geluidsapparatuur van J&H Licht en Geluid? Dan willen wij graag meer over jouw ervaring met J&H Licht en Geluid weten. Wat voor een geluid produceren die instrumenten nou echt? Kunnen die versterkers het geluid wel hard genoeg zetten voor de hele zaal? Duurde het lang voor je dj gear werd bezorgd? En hoe gaat de klantenservice van J&H Licht en Geluid om met klachten en vragen van klanten? Schrijf een J&H Licht en Geluid review en vertel ons er alles over.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)