iPadspullekes

10

Bestellen

2

Service

10

Prijs

10

Levering

0%

Zou hier weer kopen

iPadspullekes

Je iPad is een vrij duur apparaat en die wil je dus natuurlijk wel beschermen. Een hoesje of andere manier van bescherming om je iPad heen is dus zeker aan te raden. Nou zijn niet alle hoesjes even goed en kwalitatief. Misschien zijn die van iPadspullekes.nl dat wel. Maar wat zal de kwaliteit van die hoesjes voor je iPad Pro 9.7 zijn? Zal je iPad Air echt beschermd z\ijn als hij een keer op de grond valt? Zal het beschermhoesje voor je iPad Mini al snel worden bezorgd door de bezorgservice van iPadspullekes.nl? En zal de klantenservice van iPadspullekes.nl je wel helpen als je om hulp vraagt? Alleen mensen die hun iPad al in een hoesje van iPadspullekes.nl hebben zitten kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om een indruk te krijgen van hoe iPadspullekes.nl nou eigenlijk werkt. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen zullen je laten zien of iPadspullekes.nl de juiste bescherming voor jouw iPad heeft.


Over iPadspullekes.nl

iPadspullekes.nl is een winkel die beschermhoesjes voor iPads en andere elektronica aanbiedt. Je hebt dus aan deze winkel eigenlijk alleen iets als je een iPad of ander apparaat van het merk Apple hebt. Het bedrijf is opgericht in 2012 en bestaat dus al ruim 5 jaar. Hun hoofdkantoor is te vinden in Lage Zwaluwe. Ze richten zich helemaal op het verkopen van hoesjes voor de iPad. Het voordeel hiervan is, vinden zij, dat ze dan ook helemaal gespecialiseerd zijn in deze hoesjes en er alles van weten. Ze hebben hoesjes voor verschillende modellen iPads. Je kunt er terecht voor hoesjes voor de iPad 2017 en 2018. Maar ook de iPad Pro is in hun winkel vertegenwoordigd. Of je een iPad Pro 9.7, iPad Pro 10.5 of iPad Pro 12.09 hebt maakt dan helemaal niet zoveel uit. Ook voor de iPad Air, iPad Air 2 en iPad Mini zijn er best wat spullen te vinden. En natuurlijk hebben ze spullen voor de iPad 1, iPad 2 en iPad 3. Als je eenmaal het model gevonden hebt dan is er ook nog de keuze wat voor een soort toetsenbord je wilt aangezien er vaak verschillende opties zijn. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een 360 graden hoes of juist een hoes met toetsenbord. Een Smart Cover zorgt ervoor dat de iPad automatisch op standby gaat als je het hoesje dichtklapt. Sommige hoezen bieden nog wat extra bescherming en er zijn ook cases die alleen de achterkant van je iPad beschermen. Voor je iPhone hebben ze ook beschermhoesjes en daarbij nog heel veel andere spullen. Er zijn waterdichte hoesjes, laders, oordopjes, autoladers, screenprotectors en hoesjes voor de batterij.
Diensten van iPadspullekes.nl

Je kunt de hoesjes en covers gewoon via hun website bestellen. De bezorgservice van iPadspullekes.nl zal die dan netjes naar je opsturen. Mocht je tegen problemen aanlopen, dan heeft de klantenservice van iPadspullekes.nl drie man sterk die altijd bereid zijn om je te helpen.


Klachten, Complimenten en Tips voor iPadspullekes.nl

Zit jouw iPad of iPhone al in een hoesje van iPadspullekes.nl? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met iPadspullekes.nl. Heeft zo’n hoesje jouw iPad echt kunnen redden bij een val of was hij alsnog kapot? Hoe snel had de bezorgservice van iPadspullekes.nl je hoesje geleverd? En hoe zit het met de klantenservice van iPadspullekes.nl? Schrijf je eigen iPadspullekes.nl review en laat ons weten hoe jij over deze winkel voor iPads denkt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

I-pad toetsenbors

Na bijna 1 jaar vallen er toetsen vanaf, gemaild omdat we nog garantie hebben, geen reactie. Vervolgens 4 x gebeld op 2 verschillende dagen, maar er wordt niet opgenomen. Waardeloos

I

I. Bregman

31-08-2021

0