INTOLED

5.6

Bestellen

3.2

Service

5.1

Prijs

4.8

Levering

42.2%

Zou hier weer kopen

INTOLED

Zoek je een manier om je huis goed te verlichten? Of ben je op zoek naar fijne tuinverlichting voor de donkere avonden? Heb je een bedrijf en zoek je een website die je kan adviseren bij het kopen van LED verlichting? Of heb je hulp nodig bij het ontwerpen van een lichtplan? Bij INTOLED kan het allemaal. We begrijpen dat je het vinden van goede verlichting voor je huis of bedrijf erg serieus neemt en willen je daarom ook helpen bij je zoektocht naar een fijne winkel. Wat vinden de klanten van de kwaliteit en de prijzen van INTOLED? Lees hier over hun ervaring.


Over INTOLED


INTOLED is een online webshop dat zich specialiseert op het gebied van LED verlichting. Het assortiment van de webshop strekt zich van LED binnenverlichting, LED buitenverlichting en LED panelen tot LED gloeilampen en Railverlichting. INTOLED verkoopt aan zowel particuliere klanten als zakelijke afnemers en wederverkopers.


Het familiebedrijf streeft ernaar om klanten zo goed mogelijk te adviseren en te helpen bij het doen van een aankoop. Naast hun producten en adviezen, biedt INTOLED ook allerlei diensten aan. Als je een groot project wilt uitvoeren, kan het bedrijf je bijvoorbeeld helpen bij het maken van een lichtplan. Zo ontwikkelt het team van INTOLED regelmatig verlichtingsplannen voor winkels, hotels, garages, woningbouw en nog veel meer.


 




Diensten INTOLED


INTOLED heeft ook een blog. Hier posten ze af en toe informatieve berichten vol tips, handigheidjes en feiten. Klik hier om daarnaartoe te gaan. Als je op de hoogte wilt blijven van alle activiteiten en aanbiedingen van INTOLED, kun je ze volgen op Facebook, Pinterest en Google+. 


Bij INTOLED kan je betalen met iDeal, PayPal (express), VISA, Maestro, Mastercard, Sofort en MrCash. Ook kun je vooruitbetalen per bank. Als je je bestelling voor 22.00 uur hebt geplaatst, wordt het vaak de volgende werkdag al bij je afgeleverd. Voor grote bestellingen geldt dat ze voor 15.00 uur geplaatst moeten worden om ze de volgende werkdag al thuis te kunnen ontvangen. De verzendkosten bedragen binnen Nederland €9,95 en binnen België €12,50. Bij bestellingen vanaf €150 worden geen verzendkosten in rekening gebracht.


 


Garantie, vragen en klachten bij INTOLED


Afhankelijk van je product en de oorzaak van het defect, heb je een garantietermijn van 2 – 5 jaar.


Als je vragen of klachten hebt over een product kan je contact opnemen met de klantenservice van INTOLED. Dit kan je doen door het contactformulier in te vullen of door een mailtje te sturen naar info@into-led.com. Als je zo snel mogelijk antwoord wilt hebben, kun je gebruik maken van de live-chat of kun je ze bereiken via +31 (0) 452 08 01 28. De klantenservice is van maandag tot vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur te bereiken.


 


Heb jij weleens iets besteld bij INTOLED? Wat voor ervaring heb je met de producten van dit bedrijf? Of hebben ze jou misschien geholpen bij het ontwerpen van een verlichtingsplan? Hoe ging dit te werk? En hoe was de klantenservice? Laat je mening hier bij NederlandReview achter en help anderen!


Heb je nog geen ervaring met INTOLED? Bekijk hier dan alle beoordelingen en reviews van de klanten van INTOLED. We hopen dat je hierna geen moment meer twijfelt over je beslissing!


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (45)

led voor tuinverlichting

kwaliteitsproduct tegen een betere prijs dan de concurrentie, raad ik deze LED fabrikant aan.

S

simon

11-09-2023

0

LED String

Perfecte service van INTO LED Na levering bleek er een lampje defect te zijn van de led string light RGB. Via de mail contact opgenomen met INTO LED. Anton, van Team Customer Suport & Sales heeft dit perfect voor ons opgelost. Er is een nieuwe led string opgestuurd ter vervanging van de defecte lamp. Super opgelost!!

M

mout

17-08-2023

0

Led lampen inclusief trafo

Indien er storing of niet goed functioneren van het aangekochte is, geven ze niet thuis. Ze proberen alles om je te frustreren. Denken totaal niet mee Koop hier nooit weer.

G

Gert

05-07-2023

0

Grondspots

Zeer incoulant bedrijf, klantonvriendelijk. Als de prijs van een product binnen 2 werkdagen tijd zo'n 20% stijgt, kan er geen persoonlijke uitzondering gemaakt worden voor een potentiële klant die screenshots heeft van de prijs van 2 dagen geleden. Ook niet als deze een grote hoeveelheid had willen aanschaffen. Gemiste kans, helaas. Dit kost je meer dan een reële oplossing van eenmalig €20 tegemoetkomen. Aan de telefoon word je niet begrepen, er is geen inlevingsvermogen. Ik raad dit bedrijf af vanwege dit gedrag.

M

Mart van Wijngaarden

18-04-2023

0

2 Led TL

Geen ster waardig! Op 19 Januari 2 Led TL lampen besteld. Zaterdag 21e 1e uitgepakt, netjes ingepakt in plastic, met beschrijving en bescherming op de uiteinde. De 2e zat los in verpakking! Ik heb dus een gebruikte gehad. Gebeld, foto gestuurd, gemaild. Dit zijn niets anders dan ordinaire oplichters!

D

Dick

10-02-2023

0

Bend LED Solar Prikspot 6000K daylight wit IP65

deze lamp gekocht en natuurlijk gelijk betaald. onder de lamp staat in voorraad ,nu nog altijd maar binnen enkele minuten na betaling begint het. Is niet voorradig en antwoordt tussen 5 en 7 dagen !!! inmiddels zijn enkele dagen verder en veel mail verder en bericht dat het gecrediteerd is nog niets gezien. Ik heb zelf gelijk voorgsteld om een andere lamp te sturen die goedkoper is en het te veel betaalde bedrag dan te creditieren. Maar niets van alles. Jammer zag er goed uit maar laat erg te wensen over.

H

Hub Rekko

06-12-2022

0

Service top op de drempel

Bestel diverse armaturen maar bestel 1 spotje te weinig. Druk op enter maar aan de order kan niets meer gewijzigd worden. Zoek direct contact. Niemand reageert, het is te druk. Op mij vraag om 1 spotje na te leveren zonder bezorgkosten hebben ze diverse afwijzende mails gestuurd. Dit doen ze niet. Het gaat om 5 euro!!! Had ik iemand van de organisatie kunnen bereiken dan had ik mijn order kunnen completeren. Ik kom niet verder dan een support medewerker. Directie reageert niet. Voor mij is Intoled een kleine ouderwetse kruidenier. Graaien en geld binnenhalen. Service verlenen hebben ze niet van gehoord. Ze sterven liever dan service te verlenen. Voor 5 euro hebben ze liever een slechte review. Wat een trieste organisatie. Erg jammer dat ik al die armaturen en lampjes heb besteld.

S

Smarts

29-11-2022

0

LED Spots

Led spots besteld, set van 6. + 1. had er 7 nodig. komt dus met 1 led driver van 6.. staat nergers beschreven, aangezien de bijgeleverde kabels te kort zijn, verleng ik die. Bij geleverde kabels tekort, dus deze verlengt. Na enkel dagen valt de trafo uit. Dit gemeld bij service. of ik foto's wil maken..dit gedaan. ik krijg een nieuwe LED driver. Probleem blijft.. ligt aan mijn bedrading.. geen garantie. Dus eerste wat opsturen wat niet compleets is, vervolgens iets vervangen wat niet kan. Nu 7 leds van de 7 die het niet doen..geen service , geen ondersteuning Krijg een nieuwe led driver, voor 6.. dus keurig z

N

Niels

27-10-2022

0

Into led GU10 RGBW lampen met spot

Wat mij tegenvalt is dat de lampen na klein halfjaar continue off line gaan en daardoor niet op de gewenste tijd aangaan. En ja ik heb een perfecte WIFI dmv Meshrouter TP-link in de tuin en toch random blijft er een lamp branden of gaat smorgens niet uit. Jammer maar is ook geen prijsniveau zoals HUE lampen.

P

pierro

18-05-2022

0

2x set van 3 led lampen

Ik zou iedereen adviseren om hier geen producten te kopen. Vorige week zondag had ik twee items besteld en op woensdag ontving ik een pakket (volgens de website leveren ze 1 werkdag na bestelling, maar hier dus niet). Zie ook notitie bezorgservice hieronder.. Pakket opengemaakt en geconstateerd dat ik een verkeerd product had ontvangen. De volgende ochtend om 9 uur gelijk de klantenservice gebeld-- ik moest foto's maken en opsturen zodat ze kunnen opzoeken waar het fout is gegaan. Dit heb ik gelijk gedaan. Dezelfde dag kwamen ze met de conclusie dat mijn bestelling was verward met de bestelling van iemand anders. Ik zou een retour label krijgen zodat ik her foute artikel terug kon sturen. Pas nadat InToLED het foute product retour heeft gekregen, zou ik de producten toegestuurd krijgen die ik had besteld. Omdat ik dit te lang vond duren, kreeg ik de optie voorgelegd dat ik ook naar de klant kon rijden die per ongeluk mijn pakket had ontvangen zodat ik dit zelf kon omruilen. Iemand die 1 uur van mij vandaan woont. Op donderdagmiddag heb ik de klantenservice beantwoord dat ik dit niet wil en wacht op mij retourlabel. Het is nu maandagavond en ik heb niets meer van IntoLED gehoord. Wat een slechte service!! Naast dat dit allemaal fout ging, verwijs ik u ook graag naar onderstaande bezorgervaring. En het enige wat ik te horen krijg van de klante service: ja sorry voor het ongemak. De bezorgservice die het kwam afgeven, nog nooit zoiets meegemaakt. Ik woon in een kleinschalig appartementencomplex op de eerste verdieping. Ik zag de bezorger al aankomen, dus had vanuit mijn appartement al de toegangsdeur van het complex geopend en loop naar beneden om mijn pakket te ontvangen. Tot mijn verbazing zie ik, vanuit het trappenhuis, de bezorgbus wegrijden. Teleurgesteld loop ik weer mijn appartement in. Vervolgens ontvang ik een email, dat de bezorger zogezegd met plezier mijn pakket heeft bezorgd. Dit vond ik raar, want ik heb niets aangenomen. dus ik ben naar de portiek gelopen en zag (tot mijn nog grotere verbazing) dat mijn bestelling gewoon op de grond is gegooid zonder dat dit was overlegd! Waar ieder ander hem had kunnen pakken zonder dat ik wist dat het hier lag.

K

Klomp

11-01-2022

0

Led spots

1 dec een bestelling gedaan(lampen twv 1600 euro!), 4 dec zouden die geleverd worden, is niet gebeurd. Direct gemaild, en krijg een standaard mail terug. Ook de gestelde 3 tot 5 werkdagen om te reageren is niet gelukt. 2 weken na bestellen geen lampen, en m'n geld niet terug. Ook verwijderen ze berichten van hun social media om te voorkomen dat andere slechte ervaringen meekrijgen. T zou ze sieren hun shit op te lossen ipv te verduisteren.

S

Sander

16-12-2021

0

6 stuks ledlampen

Helaas geen goede ervaring. Er staat dat je 30 dagen bedenktijd hebt maar let op dat je geen bedrijfsnaam invult. Ik bestel als particulier maar heb de spullen laten leveren op mijn werk. Voor Intoled is dit de aanleiding om de producten niet meer retour te nemen omdat er een zakelijk adres staat ingevuld, echt belachelijk. Willen totaal niet meewerken ondanks dat de betaling is gedaan met een particuliere rekening. After sales is echt heel slecht verschillende mailtjes gestuurd maar totaal geen reactie. Na 8 dagen zelf opgebeld. Dus let op, alleen bestellen als je zeker weet dat je het niet hoeft te retourneren.

B

Bas

14-12-2021

0

Led dimmers

Leveren niet wat wel betaald is

P

Paul Kok

12-12-2021

0

7 stuks tulsa led-lampen

7 stuks tulsa led lampen gekocht op 17 oktober voor €34,95. Een maand later kosten deze nog maar €16,95. Minder dan de helft!! Ik begrijp dat er winst gemaakt moet worden en dat mag ook. Ik heb echt nu het gevoel dat ik opgelicht ben.

J

Jan van der H.

30-11-2021

0

TL LED

Zeer slecht service adverteren met lampen wil je bestellen is er nog maar een op voorraad. Vervolgens duurdere besteld geven ze aan voor 23:59 besteld volgende dag in huis en vervolgens niks ontvangen. Telefonische niet bereikbaar. En via mail moet je 3-5 dagen wachten op reactie. Koop hier nooit iets eenmaal gekocht en betaald ben je bedankt!

T

TL Verlichting

26-11-2021

0

Prikspot en grondspot

Vorig jaar de gehele tuin voorzien van verlichting van Intoled. Zowel de prikspots, grondspots en wandlampen inclusief grondwater en verbindingen. Tijdens de winterperiode steeds stroomstoring, derhalve nu de verbindingen opgegraven. Conclusie is dat de meeste verbindingen niet waterdicht zin. Dit gemeld bij Intoled en zij hebben, zonder iets gezien te hebben, maar één conclusie: ‘verkeerd gemonteerd’! Beetje jammer om zo met je goede klanten om te gaan. Derhalve een goede tip: koop NIET de waterdichte verbindingen, want deze zijn zeker niet goed!

J

Jaap

27-07-2021

0

Rgbww ledstrip

Het liefst wilde ik geen ster geven, maar dat is niet mogelijk. De klantenservice van dit bedrijf is zeer slecht, ik heb deze ledstrip besteld met het idee dat deze het regenboog effect kan laten zien zoals op de foto zichtbaar is, maar het blijkt hier om een oude strip te gaan die dit blijkbaar nog niet kan, in tegenstelling tot wat de foto laat zien, andere ledstrip leveranciers laten alleen een foto van een regenboog ledstrip zien als deze ook de functie heeft, maar blijkbaar intoled verschuilt zich achter het feit dat dat de kleuren zijn die de strip aan kan en niet dat deze dat tegelijkertijd kan laten branden. Dus ik heb gebeld omdat dit niet zoals de foto liet zien kan bij deze strip, maar ik kon de strip wel terugsturen, maar dan op eigen kosten?? Ik vind dit echt belachelijk, deze strip is niets beter dan de strip van 15 euro bij de action, (deze heb ik namelijk ook) dus heb ik meer dan 2x zoveel betaald voor iets wat dus ook met een goedkopere strip kan. De strip verder is prima, maar ik vind voor dat bedrag dat de strip wel feller had gekund (dus meer leds per meter), want waarom betaal je anders meer!! Nogmaals slechte klantenservice, als je maar besteld hebt is het prima, maar als je klachten hebt komen ze niet met een passende oplossing. Ik bestel hier igg nooit weer. Doe er je voordeel mee.

H

Harry

07-07-2021

0

Led panelen

Wat een ongelofelijke slechte webshop is dit! Nooit wat bestellen hier. Als bedrijf en vaste klant bestelden we hier regelmatig. Dat ging ook regelmatig mis: verkeerd geleverd, niet op voorraad, beschadigd, slechte communicatie en slechte kwaliteit. Nu had een klant van ons iets verkeerd besteld. Dus wilde ik het terug sturen naar Into Led. Dat mocht niet want we zijn een bedrijf aldus de zeer lompe klantenservice! "Dat is wettelijk zo geregeld" was het antwoord.Nee! Dat is juist niet wettelijk geregeld. Bij consumenten wel, daar hebben ze een retour verplichting. Bij bedrijven is daar dus niets wettelijk over geregeld en dus interpreteert Into Led dit als wettelijk geregeld. Ik koop bij vele groothandelaren en kan daar gewoon retourneren en heb met stomme verbazing dit aangehoord. Ongelofelijk dat dit bedrijf nog bestaat en klanten heeft! Koop hier niet zou ik zeggen.

K

Karel Dormir

03-03-2021

0

Diverse

Defect armatuur. Moet na vele mailwisseling nu een film maken van de installatie waar het armatuur op aangesloten is. Gewoon een kapot armatuur van €11,00 . Ik ga dit doen maar dan van het dumpen in de chemobak. Wat een service.

P

Philip Coolen

22-01-2021

0

leed armaturen

heel slecht telefoon breken ik heb mijn bestelling niet ontvangen een de zending onverzekerd bij post nl ik ben niet plij met het service

B

B&p gordijnenatelier farrag

08-01-2021

0