Hifiklubben

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Hifiklubben

Ben je op zoek naar HiFi-producten? Dan is HiFi Klubben misschien wel een interessant bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina welke ervaringen er over deze organisatie bekend zijn. Je leest hier alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.


Wat is HiFi Klubben?


HiFi Klubben is een HiFi-winkel. In deze zaak is het geluid en beeld dat de klok slaat. Klanten kunnen hier artikelen kopen zoals luidsprekers, koptelefoons, kabels en accessoires. Neem voor het gehele assortiment een kijkje op de website van HiFi Klubben. Deze onderneming verkoopt geen stofzuigers, koelkasten of wasmachines. Daarentegen kun je er slagen voor alles op het gebied van muziek- en filmbeleving. Aankopen doen bij deze shop brengt volgens de medewerkers een aantal voordelen met zich mee. Met goede kwaliteit gooi je volgens het bedrijf geen geld weg. In tegendeel, je handelt met gezond verstand. Een goede HiFi-aankoop kan gezien worden als een investering. Iets waar je vele jaren van kunt genieten.


Fysiek en online winkelen


Deze organisatie biedt mogelijkheden om online en fysiek te winkelen. Deze onderneming heeft ruim 100 fysieke winkels in Denemarken, Duitsland, Noorwegen, Zweden en Nederland. Daarnaast bestaan er 5 online winkels. Het totaalaanbod zorgt ervoor dat dit bedrijf een hoogwaardige HiFi leverancier is. Er wordt aangegeven dat de items voor een transparante prijs aangeschaft kunnen worden. De voorraad bestaat onder andere uit apparatuur waarmee prijzen zijn gewonnen. Voor slechte en goedkope producten ben je hier niet aan het goede adres. Ze stellen dat het zonde is om daar je geld aan uit te geven.


Leveringsinformatie


Op de site is alles te lezen over verzendkosten, levertijden en bezorging. Daar staat beschreven dat het eveneens mogelijk is om jouw bestelling in een van de winkels af te halen. Het kan voorkomen dat je iets wilt kopen dat op dat moment uitverkocht is. Ze doen er alles aan om de voorraden up to date te houden. Het advies is om de bestelling wel te plaatsen. Het item zal dan nabesteld worden en zo snel mogelijk bij je arriveren. Aankopen worden doorgaans verzonden vanuit het magazijn in Nederland. Bestellingen die op werkdagen voor 16:30 uur worden geplaatst, zullen dezelfde dag nog verzonden worden. Transportbedrijf PostNL zorgt voor de uiteindelijke levering. De gemiddelde bezorgtijd is één werkdag. Het bedrijf is in Denemarken opgericht en daar bevindt zich ook het centrale magazijn. Vanuit die locatie worden bestellingen verzonden naar landen zoals Nederland, Duitsland, Noorwegen en Zweden.


Retouren


Bij HiFi Klubben geldt een retourtermijn van 60 dagen. In die periode heb je de mogelijkheid je nieuwe aankopen uit te proberen. Uitzonderingen zijn artikelen die op maat gemaakt zijn. Het is wettelijk bepaald dat een product in de originele staat weer teruggestuurd moet worden. Daarbij moet je een aankoopbewijs kunnen overleggen. Voor een retour kan het retourformulier gebruikt worden. Deze is via de website te downloaden. Het is geen verplichting om de reden van een retour door te geven. Het verzoek van het bedrijf is om dit wel te doen. Ze kunnen dat enorm waarderen en hun producten en diensten daarmee verbeteren. Twijfel je om wel of niet iets terug te sturen? Neem dan contact op met de klantenservice. Er wordt aangegeven dat ze altijd voor klanten klaar staan.


Klantervaring


Heb je al ervaring bij HiFi Klubben? Dan zijn we benieuwd naar jouw bevindingen. Ben je blij met de artikelen die je hier hebt gekocht? Ga je bij deze zaak in de toekomst meerdere aankopen doen? Laat het weten via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)