Happy on Web | GoedkopeSDkaart.nl

6.7

Bestellen

6

Service

8.7

Prijs

7.3

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Happy on Web | GoedkopeSDkaart.nl

Wanneer je een mobiele telefoon hebt, dan heb je soms een nieuwe batterij nodig omdat de oude niet meer goed werkt, of je wilt er een extra oplader bij kopen. Ook headsets en een SD kaarten zijn dingen die nogal eens gezocht worden bij een gsm telefoon. Hiervoor, en voor knoopcelbatterijen kun je terecht in één van de webshops van Happy on Web B.V. Zij hebben meerdere webshops die dit soort artikelen verkopen. Zijn ze klantvriendelijk? Zijn de prijzen werkelijk zo scherp als ze beweren, en kun je bij hen echt alles vinden wat je zoekt? Dit alles en meer lees je hier bij de reviews van andere klanten van de webshops van Happy on Web.


Over Happy on Web

Happy on Web B.V. is een bedrijf uit Haarlem die een tiental webshops in België en Nederland heeft op het gebied van elektronische accessoires. Dit zijn: www.gsmbatterij.nl, www.gsmbatterij.be, www.gsmoplader.nl en www.gsmoplader.be. Daarnaast hebben zij de webshops www.powerbanks.nl, www.powerbanks.be www.goedkopesdkaart.nl, www.goedkopesdkaart.be, www.knoopcelgigant.nl en www.knoopcelgigant.be Wanneer je in één van deze webshops voor 18.00 uur besteld, heb je het product de volgende dag in huis, de verzending is boven een bestelling van € 25,- gratis.  Op alle producten zit 6 maanden garantie. Je kunt bij hen betalen met iDeal, Visa, Bancontact en Paypal.


Webshops www.gsmbatterij.nl en www.gsmbatterij.be

Bij deze webshops kun je natuurlijk vooral terecht voor een batterij voor je mobiele telefoon. Als je die van jou niet kunt vinden in de webwinkel, kun je ze een berichtje sturen. Zij gaan dan voor je op zoek naar de passende batterij. Verder kun je hier nog meer accessoires bestellen voor je mobiele telefoon. Je vindt de artikelen onderverdeeld in de volgende categorieën:

 • Batterijen
 • Opladers
 • Accessoires
 • Externe batterijen
 • SD-kaarten
 • Headsets

Webshops www.gsmoplader.nl en www.gsmoplader.be

Welke gsm telefoon je ook hebt, bij www.gsmoplader.nl en www.gsmoplader.be hebben ze opladers voor merken als Samsung, LG, Blackberry, Apple, Huawei, Sony etc. Ook hier kun je meerdere accessoires bestellen voor je telefoon. Alle artikelen zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:


 • Opladers
 • Kabels
 • Headsets
 • Externe batterijen
 • Draadloos laden
 • Accessoires

Voor de andere websites spreekt het verder voor zich wat u daar kunt vinden. Bij de webshop www.knoopcelgigant.nl en www.knoopcelgigant.be kun je knoopcel batterijen vinden voor o.a. hoortoestellen en horloges. Je kunt daar jouw type batterij invoeren in een zoekmachine, zo vindt je eenvoudig wat je zoekt. De betaalmethodes en dergelijke zijn voor alle andere webshops hetzelfde als bovenstaande.

Klachten

Je kunt bij vragen of klachten altijd contact met ze opnemen via een contactformulier op de website, per telefoon: (023) 20 271 11 of stuur een e-mail naar: info@knoopcelgigant.nl. Alle producten die je bij hen koopt kunnen binnen veertien dagen na aflevering geruild of geretourneerd worden. Het product moet wel ongebruikt en onbeschadigd zijn en in de oorspronkelijke verpakking retour gestuurd worden. De retourkosten zijn voor rekening van de klant. 

Lees hoe klanten GoedkopeSDkaart.nl beoordelen! Wat zijn hun ervaringen, beoordelingen, reviews met deze webshop voor elektronische accessoires?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

GoPro oplader+2 accu's

Wat een waardeloos bedrijf! bestel oplader met 2 accu's voor Gopro camera. Dond bericht dat het onderweg is. Vandaag bericht dat het er niet meer is! Maar waarom dan gisteren een onzinmail dat het onderweg is!?? Morgen zat. ochtend op vakantie, kunnen nu GoPro niet gebruiken door dit shitbedrijf. Als ik het dond. had geweten had ik vrijdag nog ergens in ieder geval oplader met accu kunnen kopen.... Lees hun 'niet meer leverbaar'bericht NA mijn werkdag op vrijdagavond.

J

J van den Doel

29-04-2022

0

AA batterijen

Supersnelle levering 1 dag later. PostNL levering op zaterdag in België

P

Pierre Rappe

12-06-2021

0

Eindelijk een goedkope SD-kaart gevonden

Na lang zoeken heb ik eindelijk een goedkope SD-kaart gevonden. GoedkopeSDkaart.nl nogmaals dank hiervoor. Ik snap niet dat ze in bepaalde winkels zoveel geld kunnen vragen voor zo'n klein kaartje. Oké, je hebt er natuurlijk heel veel gemak van, maar mijns inziens kan de prijs ook wel een stukje lager. Ik ben bijna een half jaar aan het zoeken geweest en kan mijn zoektocht eindelijk beëindigen. Het heeft me wel wat moeite gekost om deze website te vinden, maar het bestellen was daarentegen weer vrij makkelijk. Ook over de levering hoor je mij niet klagen: een dag later lag er al een enveloppe met de SD-kaart in de brievenbus.

M

Maikel Damsma

20-04-2017

0