GreenIce

6.7

Bestellen

2.7

Service

7.3

Prijs

3.3

Levering

33.3%

Zou hier weer kopen

GreenIce

Ben je op zoek naar een organisatie welke efficiënte, milieuvriendelijke technologie in LED-verlichting verkoopt? Wellicht kun jij dan slagen bij GreenIce. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij GreenIce bekend zijn. Je leest hier louter onafhankelijke en neutrale bedrijfsreviews.  


Wat is GreenIce?

 


GreenIce stelt een bedrijf te zijn die streeft naar de verkoop van efficiënte, milieuvriendelijke technologie in LED-verlichting. Ze stellen op de website dat ze dit ook nog eens doen tegen prijzen die geschikt zijn voor ieder budget. Je kunt allerlei producten kopen zoals plafondlampen, vloerlampen, verlichte spiegels en een heleboel andere producten.  


De hoofdvestiging van dit bedrijf ligt in Madrid. Volgens deze firma heb je via hun het grootste assortiment aan LED verlichting binnen handbereik.  


Geschiedenis

 


GreenIce stelt leider op het gebied van LED verlichting in Spanje te zijn. Ze geven aan het goed te doen bij e-commerce bedrijven. Deze onderneming streeft naar hoogwaardige producten tegen schappelijke prijzen. Tenminste, dat wordt op de website van GreenIce vermeld. Je bespaart volgens het bedrijf een hoop kosten als je iets via GreenIce aanschaft. Er wordt door deze LED firma aangegeven dat ze geweldige extra diensten aanbieden.  


Verlichting van de toekomst

 


Het bedrijf geeft aan dat zij denken dat LED verlichting de absolute toekomst heeft. In vergelijking met standaard lampen en fluorescerende lampen verbruiken ze volgens het bedrijf minder energie. Een ander punt dat wordt aangegeven is dat de producten geen schadelijke stoffen bevatten. Kwik wordt als voorbeeld gegeven.  


Verzendkosten

 


Op het moment van schrijven wordt aangegeven dat de kosten voor verzending € 12,09 bedragen. De verzending is gratis voor bestellingen met een bedrag dat hoger dan € 121,- ligt. Deze bedragen zijn inclusief BTW. Je hebt als klant tevens de mogelijkheid om je bestellingen op te halen bij het magazijn van de hoofdvestiging.  


Let op: dit magazijn is wel gevestigd in het Spaanse Madrid. Mocht je vragen, opmerkingen of feedback over verzendingen hebben, kun je een e-mail sturen naar info@greenice.com.  


Betalingen

 


Je kunt bij dit bedrijf op meerdere manieren een betaling uitvoeren. De eerste optie die we benoemen is betalen via een reguliere bankoverschrijving. Je kunt de bestelling ook onder rembours laten verzenden. Als je dit doet betaal je bij ontvangst van de bestelling. Er komt dan wel een toeslag op van 4 procent.  


Creditcards

 


Met de creditcard kan eveneens betaald worden. Het betreft hier creditcards van verschillende creditcardmaatschappijen. Het exacte bedrag zal in rekening worden gebracht op het moment dat de order wordt bevestigd. Mocht je liever een PayPal betaling doen dan is dit eveneens mogelijk. Er wordt vermeld dat je veilig kunt betalen.  


Gebruikers LED verlichting

 


Op het moment van schrijven worden de producten van GreenIce al gebruikt in een heleboel gezinnen, winkelcentra, kantoren, dorpen en steden. Ze spreken uit dat ze hopen dat het assortiment wat wordt aangeboden, voldoet aan de wensen van de klant.  


Professionals en distributeurs

 


Er worden door dit bedrijf een aantal voordelen beschreven. Zo wordt er aangegeven dat je bij GreenIce te maken hebt met professionals en distributeurs. Binnen een termijn van 30 dagen kun je kosteloos retourneren. Je kunt eventueel aanspraak maken op de kredietlijn. Soms wordt er 50% of meer korting aangeboden op de producten. Welke korting er exact wordt gegeven kun je zien bij de producten. Die zijn uiteraard vermeld op de website van deze onderneming.   


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij GreenIce? Ben je tevreden over de verlichting van GreenIce? Zijn de medewerkers van GreenIce goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief zijn? Ga je in de toekomst vaker een order plaatsen bij GreenIce? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf op deze pagina deelt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Gloeilamp LED G4 3W

Greenice vervangt niet of betaalt niet terug de kosten van defecte LED-verlichting, verloren geld Na ontvangst van de bestelling en installatie van de LED-lampjes hielden deze er binnen een uur mee op. De laatste 4 weken neem ik contact op met Greenice via telefoon, e-mail, contactformulier en intern bericht (via geregistreerd profiel). Ik krijg geen antwoord en kan de defecte goederen niet terugsturen, kan mijn geld niet terugkrijgen. Ik zal juridische stappen moeten ondernemen. Dit bedrijf is niet aan te bevelen en lijkt niet te vertrouwen!

N

Norbert K

31-01-2023

0

Led

Wel je geld pakken, en net doen of ze een bestaande webwinkel zijn door je “op de hoogte te houden” maar niet leveren.

T

Tim

03-03-2022

0

2 ledlampen

Ik wacht er al 2 maanden op

G

G.de Groot

24-02-2022

0