GoBytes

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

GoBytes

Ben je zoekende naar gebruikte en nieuwe apparatuur en bijbehorende accessoires? Wellicht is GoBytes een mooie uitkomst voor jou. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er bij GoBytes bekend zijn.  


Wat is GoBytes?

 


GoBytes biedt een breed assortiment van gebruikte en nieuwe laptops, desktoppen, Smartphones, Tablets, Ram geheugen, Solide State Drives (SSD), Harddisks (HDD), tablets en bijhorende accessoires. De voorraad bestaat onder andere uit gerenommeerde merken van onder andere Lenovo, HP, Dell, Samsung en Apple. GoBytes.nl valt onder de paraplu van Yousfi IT & Trading. Het bedrijf bedient op deze wijze de consumentenmarkt.  


Uitvoerig testen

 


Het bedrijf heeft haar voorraad te danken aan het bedrijfsleven en faillissementen in zowel Nederland als het buitenland. Na ontvangst van de hardware worden deze grondig nagekeken op werking en voorzien van een schone legale installatie van bijhorende besturingssysteem. Daarnaast worden alle laptops en desktoppen stofvrij gemaakt en voorzien van de bijhorende drivers. De gebruikte hardware uit het bedrijfsleven wordt vaak na de leaseperiode of afschrijvingstermijn vervangen door nieuwe hardware.  


Duurzame bedrijfsvoering

 


Deze organisatie geeft aan zich zoveel mogelijk in te zetten om zoveel mogelijk van de hardware uit het bedrijfsleven opnieuw te gebruiken. Ze proberen dit op een zo maximaal mogelijke milieuvriendelijke wijze te doen. Ze proberen op deze wijze zo veel mogelijk verspilling en milieuverontreiniging tegen te gaan. Duurzaamheid is volgens dit bedrijf erg belangrijk binnen de organisatie!  


Contact en betalingen 

 


Heb je vragen, opmerkingen of feedback? Je kunt contact opnemen via het telefoonnummer +31851300652. Je kunt van maandag tot en met zondag van 18:00 uur tot 22:00 uur contact opnemen via het contactformulier. De vestiging is geen showroom voor inloop. Mocht je een bestelling willen doen zul je eerst een afspraak in moeten plannen.


Je kunt bij GoBytes op verschillende manieren betalen. Op het moment van schrijven zijn de betaalmethodes onder andere iDEAL, PayPal, creditcard en overboeking. Betalingen worden verwerkt door Mollie. Dit is een officiele Payment Provider.  


Klachten

 


De medewerkers van GoBytes stellen er alles aan te doen om alles ordentelijk te laten verlopen. Toch kan het soms gebeuren dat iets niet in orde is. Het bedrijf raadt aan om klachten in eerste instantie kenbaar te maken via het bedrijf. Dit kun je doen door een e-mail te sturen. Mocht dit niet tot een oplossing leiden, dan is het mogelijk om je geschil door te geven aan de Stichting Webwinkelkeur.


Het is sinds half februari 2016 voor consumenten mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commisie. Dit platform is benaderbaar via de volgende link . Als jouw klacht nog nergens anders in behandeling is dan kun je je klacht ook nog indienen bij de Europese Unie.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij GoBytes? Ben je tevreden over de producten van GoBytes? Zijn de personeelsleden van deze organisatie goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij dit bedrijf? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. Mede door jouw input kan NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Laptops

Oplichters 1e klas

A

Anoniem

18-05-2022

0

Laptop

Verschrikkelijke klantenservice! Ze zijn onredelijk en oneerlijk!

N

Natascha Schreuder

28-10-2020

0