EvolineWinkel.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

EvolineWinkel.nl

Op zoek naar reviews of wilt u uw ervaring hier beoordelen? Het is allebei mogelijk!

De ideale werkplek

Afgezien van een mooi uitzicht om bij weg te dromen als je het even niet meer weet, frisse lucht voor als het raam open staat of tijdens de pauze, en een kantoor vol planten, wordt een goede werkplek gekenmerkt door de afwezigheid van een overdaad aan snoeren. Dit oogt zeer storend en leidt ook nog eens af. Het is dus op zijn minst praktisch te noemen als ieder bureau van genoeg stroompunten voorzien is. Als dit in combinatie kan met een Internettoegang, bij gebrek aan draadloos, is dit nog handiger. Een werkruimte waar duidelijk goed over nagedacht is, draagt bij aan een kwalitatief, functioneel en productief geheel.

Doe-het-zelver met een stropdas

Er zijn systemen op de markt, die dusdanig eenvoudig zijn, dat ze zonder tussenkomst van een installateur of netwerkspecialist kunnen worden gemonteerd. Dit gaat volgens het Plug & Play principe. Het is theoretisch dan dus mogelijk om de bestelde elektrotechnische en netwerkaansluitingen op het kantoor zelf te laten binnen komen en degene die aan het kortste potlood trekt, alles te laten installeren. Er is verder weinig vakkennis bij nodig, dus met huis-tuin-en-keuken-kluskennis is het prima te doen.EVOline

Dit is de naam van een productlijn van Schulte Elektrotechnik GmbH. Zoals de naam van de webshop al doet vermoeden, is deze hele webwinkel gewijd aan deze serie. Afgezien van de verkoop van de producten, kan de consument ook allerlei informatie op de site vinden betreffende deze aansluitmodules.

EVOline producten

Er zijn verschillende lijnen die onder deze serie worden uitgebracht. Door de modulaire opbouw, sluiten de verschillende componenten op elkaar aan. De consument kan daardoor gerichter kiezen voor wat hij nodig heeft of denkt te hebben. De EVOline kent een aantal aansluitmodules, namelijk de BackFlip, FlipTop Push, Port, Port Push, Dock, Square 80, Kabelbrugsystemen, Frame Dock, Plug platte stekker, R-Dock, T-Dock, Evoline Express en Square Dock. Alle systemen worden gekenmerkt door stroomvoorziening door middel van een aantal stopcontacten. Verder wisselen ze in ontwerp, bevestiging, de aanwezigheid van een Internetaansluiting of een USB laadpunt. Push betekent dat het design een mogelijkheid biedt het systeem volledig buiten zicht te houden. De kabelbrugsystemen zijn bedoeld voor het netjes wegwerken van kabels die wel in beeld zijn.

Niet alleen op kantoor

Overigens zijn dit soort niet enkel bedoeld voor beeldschermwerkplekken, maar ook voor presentatieruimten, collegezalen, vergaderruimten, multimediaruimten, studieruimtes, leeszalen, receptiebalies, hotelkamers en keukens.

Ervaringsdeskundigen

Heeft u via EVOline spanning in een ruimte gebracht en wilt u die ervaring graag met ons delen? Laat dan gerust uw mening in een review achter. Dan kunnen de mensen die op zoek zijn naar beoordelingen van de mensen voor hen, zich rustig verder inlezen.


Benieuwd naar wat de consumenten voor u vonden van Evoline? Wilt u ook weten wat u in huis haalt? Lees hier reviews van ervaringen en beoordelingen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)