Drone-expert | Frank

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Drone-expert | Frank

Overweeg je een drone aan te schaffen en ben je benieuwd wat je in huis haalt via Drone-Expert? Wat zijn de voorwaarden van de avondlevering? Hier lees je de ervaringen en beoordelingen van de klanten voor jou. Of ben je anderen al voor geweest en ben je zelf al klant geweest? Deel dan gerust jouw mening hier. Zo help je mensen na jou met het maken van hun keuze.

Drones

Ooit een high-tech-term die alleen bij defensie of in science fiction films voorkwam, tegenwoordig ook toegankelijk voor de rest van ons. En we maken er gelijk volop gebruik van. Neem nu die prachtige beelden van een landschap in vogelvlucht? Die zijn vaak gemaakt met een camera die aan een drone vast zit. Niet dat iedere drone een camera heeft overigens, want dat is absoluut niet zo. Gelukkig maar, anders zouden heel veel mensen zich bespied voelen.Veel keuze

Er zijn allerlei verschillende merken, zoals Walkera, Xiro, DJI en WL-toys, en prijscategorieën in de wereld der drones. Je kunt het daardoor zo gek maken als je zelf wilt en hangt je keuze ook af van wat je er uiteindelijk mee wilt gaan doen. Ga je voor gewoon of voor mini? GPS een idee? Camera of niet? En hoe lijkt het je om mee te kunnen kijken met je camera-drone via FPV (First Person View)? Nog accessoires nodig, zoals een tas of koffer? Maar ga je dan voor Brofish of HPRC? Of toch liever een rijdende robot?

Wel is het verstandig om wat vooronderzoek te doen, assortimenten te bekijken en zodra je je keuze gemaakt hebt, eens kijken voor welke prijzen dat model aangeboden wordt. Door de concurrentie kun je nog wel eens voordeliger uit zijn als je er wat tijd in steekt om prijzen te vergelijken. Sommige webwinkels kunnen een ook ‘s avonds bezorgen als iets uit voorraad leverbaar is. Vaak zit er dan wel als voorwaarde aan, dat de bestelling voor het einde van de ochtend gedaan is. Maar de volgende dag geleverd, thuis of bij een afhaalpunt, is ook snel toch? En wie weet nog gratis ook! Zou dat tevens voor de retouren gelden?

Twijfelen en samenstellen

Maar ook als je twijfelt, zijn er websites die je kunnen helpen. Denk daarbij aan een keuzehulp waarbij je voorkeuren aangeeft. Of wie weet staat de drone van je dromen er niet tussen, omdat geen van de standaard producten alle gewenste specificaties omvat. Soms is er dan een mogelijkheid om zelf een product samen te stellen door middel van een configurator. Wat wil je nog meer?

Drone-Expert

Deze webshop is onderdeel van Frank (die ook bijvoorbeeld Verrekijkers verkoopt), en heeft zich volledig gericht op, hoe kan het ook anders met zo’n naam, drones. Hier lees je allerlei meningen en ervaringen van klanten voor jou. Maar je kunt ook zelf een beoordeling of review achter laten als je dat wilt!


Wil jij hier kopen en vraag je af wat de meningen en ervaringen zijn van de klanten voor jou? Hoe beoordelen zij de klantenservice? Zijn ze tevreden?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)