Doublepoint

9.6

Bestellen

9.6

Service

9.7

Prijs

9.6

Levering

97.9%

Zou hier weer kopen

Doublepoint

Als je naar je favoriete muziek luistert, dan wil je daar natuurlijk wel het beste geluid bijhebben. De kunst is dus om de juiste winkel te vinden die audio verkoopt. Dat is echter nog niet zo makkelijk. Misschien kan je eens kijken bij Doublepoint. Maar wat voor kwaliteit hifi-installaties zullen ze verkopen? Wat voor geluid zal er uit hun speakers komen? Zullen hun koptelefoons het geluid wel voldoende afschermen voor je omgeving? Zal het lang duren tot de bezorgservice van Doublepoint aankomt met je draadloze speakers? En hoe zal de klantenservice van Doublepoint reageren als je iemand nodig hebt om je ergens bij te helpen? De beste antwoorden op deze vragen komen van echte klanten van Doublepoint. Lees hun reviews om erachter te komen hoe zij nou echt over Doublepoint denken. Hun ervaringen, cijfers, meningen en eerlijke beoordelingen kunnen je een idee geven van wat je als klant van Doublepoint kunt verwachten.


Over Doublepoint

Doublepoint is een winkel die audioapparatuur verkoopt. Ze zeggen zelf dat iedereen achter Doublepoint een echte passie voor audio heeft. Ze willen je voorzien van geluid waar je met recht kippenvel van krijgt en waar je je helemaal in kunt verliezen. Ook hebben ze een liefde voor internet. Dat gebruiken ze dus ook graag bij de apparatuur die ze verkopen. Je kunt in hun winkel allemaal soorten audio vinden. Er is een categorie audio/hifi met daarin vinyl platenspelers, cd-spelers, wireless systemen, stereo receivers, cassettespelers, versterkers, home cinema systemen, compacte radio’s en nog veel meer. Ook is er een selectie speakers. Je kunt kiezen uit buitenspeakers, surround speakers, subwoofers, satelliet speakers, soundbars, speakersteunen, dolby atmos speakers en speakers voor op de boekenplank. Hun categorie draadloze speakers bevat Bluetooth speakers, libratone speakers, soundbars, airplay speakers, audio players en nog veel meer. Als je juist het geluid wat meer voor jezelf wilt houden kun je ook kiezen voor een koptelefoon. Er zijn verschillende versies beschikbaar waaronder in-ear koptelefoons, Bluetooth koptelefoons, on-ear koptelefoons, koptelefoons voor tijdens het sporten, over-ear koptelefoons, draadloze koptelefoons en meer. Als laatste heeft Doublepoint nog een selectie accessoires zoals oordopjes, HDMI kabels, netsnoeren, IR-extenders, USB kabels, speakersteunen, stekkerdozen enzovoort.
Diensten van Doublepoint

De speakers, koptelefoons en andere audio van Doublepoint kan gewoon online besteld worden. Er is een Doublepoint bezorgservice die jouw bestelling vervolgens netjes inpakt en naar je toestuurt. Daarnaast is er nog een Doublepoint klantenservice die je kan helpen als je niet goed weet welke audio het beste bij jou past.


Klachten, Complimenten en Tips voor Doublepoint

Heb jij ooit wel eens een koptelefoon of iets anders van Doublepoint gekocht? Dan horen wij graag wat je over deze winkel te zeggen hebt. Hoe goed is het geluid dat uit hun oordopjes komt? Is het geluid van hun speakers en versterkers hard genoeg om het aan de andere kant van de kamer nog te kunnen horen? Zal de bezorgservice van Doublepoint de subwoofer snel genoeg bij je thuisbezorgen? En wat voor een klantenservice kan er van Doublepoint verwacht worden? Schrijf een review en vertel ons wat jij van Doublepoint vindt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (621)

Denon AVC-X3800H

WARNUNG vor diesem Anbieter, bestellt habe ich mit 1-2 Tagen Lieferzeit, plötzlich waren 1-2 Wochen. Auch nach Ablauf der 2 Wochen wurde ich nur vertröstet aber der Versand für Montag zugesagt, erneute Nachfrage Montag, könnte auch Dienstag werden. Nun ist Dienstag und nun erhalte ich die Aussage, dass die Ware noch gar nicht verfügbar ist. Hier wird man also belogen und betrogen. Wenn ich mein Geld nicht bis Ende der Woche zurück erhalte werde ich rechtliche Schritte einleiten müssen.

S

Simon

26-09-2023

0

Klipsch: R-51PM

Boxen 4 maanden in bezit en zijn voor reparatie retour gestuurd. Doet vreselijk lang en je krijg geen feedback over de status. Ze zijn nu bijna 4 weken geleden retour gestuurd. Jammer dat deze service niet naar mijn wens is!

G

Gerard van Straten

13-07-2023

0

Grote klasse

Meedenkend en servicegericht. Hebben mijn probleem met de klant snel verholpen, meegedacht in levering en advies!

X

xhunterz

21-10-2020

0

Prima service

Ik was opzoek naar een nieuwe Soundbar met eventueel een draadloze subwoofer. Op aanraden van Doublepoint gekozen voor Deneon. Prijs en kwaliteit ben ik zeer over te spreken.

F

Ferdinand

11-10-2020

0

Plesant

Houden aan de afspraken, leveren binnen enkele dagen, uitstekend

J

Jacobsen

10-10-2020

0

Fijn en correct

Alles snel en accuraat in huis.

M

Martis GC

10-10-2020

0

speakers en versterker

Waar te beginnen. Eerst product besteld en betaald dat niet geleverd kon worden (wat men wist, maar niet heeft aangepast op de site). Na 2 weken nog steeds geld niet terug. Ander product besteld met levertijd max 2 dagen. Vandaag, 9 dagen later, nog steeds niks ontvangen. Zelf moeten chasen naar status. Tot 2x toe een belofte ontvangen die beiden niet zijn nagekomen. Heb amper zo'n slecht georganiseerde club meegemaakt.

M

Marco

10-10-2020

0

Uitstekend

Voorspoedig, scherpe prijs, goed verpakt

W

Wassenaar F.

24-07-2020

0

Klipsch

De keuze ervoor gemaakt om in één keer een 5.1 surround systeem / opstelling aan te schaffen. Begonnen met een luisterafspraak om informatie in te winnen over het merk Klipsch. Tijdens dit moment aardig en vooral vriendelijk geholpen door de twee heren. Binnen een afzienbare tijd een persoonlijk voorstel kunnen krijgen met meerdere oplossingen. De keuze gemaakt; RP-600F 5.1.. Ben hier erg blij mee en adviseer andere ook dit systeem. Mijn koopervaring is dan ook zeker 5-sterren en kom hier over een paar jaar zeker terug.

F

Frank

21-03-2020

0

Klipsch THREE

Placed an order for the first time through this store. I found them via because of a competitive offer. Everything looked good and clear. Delivery also went smoothly.

C

Christy

18-03-2020

0

2x Skullcandy Ink’d.

Al vaker besteld bij Doublepoint.nl, en altijd snel in huis. Dit keer zelfs met bollen erbij. Dankjewel.

J

Joyce

14-03-2020

0

Optijd en Goedkoop

Boven verwachting, aardig personeel.

C

CJH Cormans

10-03-2020

0

Directe vriendelijke service

Een luisterafspraak mogen maken voor een dikke svs pc2000 subwoofer. Goed en vriendelijk geholpen door de medewerkers. Aan te raden en de volgende keer weer.

F

F. Langeveld

10-03-2020

0

Heos 1

donderdag een snelle deal kunnen krijgen voor de heos 1. laatste welke ze hadden en echt een meeneemprijs gekregen. alles werkt uitstekend en snel. prima geholpen via de mail. houd jullie site in de gaten tot de volgende keer.

T

Tuurenhout

08-03-2020

0

Voorspoedige service

Een zekere pluspunt, geen shippingcosts naar Belgie. Het helpen en ondersteunen van de klantenservice is ook goed.

D

Dhondt, Roelof

05-03-2020

0

Vlotte service

Middels het contact formulier gevraagd of het pakket bij een Bpost punt geleverd kon worden. Dit was allemaal mogelijk.

K

K. bouweard

03-03-2020

0

Goedkoop

Goedkope prijs snelle service

H

Henny

29-02-2020

0

Goede service

In alle gevalle altijd goede service gekrege Neme snel de telefoon op etc

D

Duidelkerk

26-02-2020

0

SVS SB Subwoofer

Service: zeker een 10. Pro actief gebeld en geinformeerd over de zending en op de afgesproken datum geleverd. Product: zeker een verschil met de oude Subwoofer van Philips.

T

T.H. Linden

25-02-2020

0

Vlotte levering

Een zeer vlotte levering !

H

Hannes J

22-02-2020

0