DectDirect

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

DectDirect

IT en telecom neemt een steeds grotere plaats in in onze maatschappij. Natuurlijk moet je daar dan wel de juiste apparatuur voor hebben. Dus waar kan je die dingen vinden? Je kunt bij DectDirect kijken. Maar wat zal de kwaliteit van hun toestellen zijn? Zullen hun routers en modems wel sterk genoeg zijn om het signaal van je provider op te pikken? Zullen kun IP camera’s je huis echt wel veilig houden? Zal hun technologie makkelijk te installeren zijn? Zal het lang duren voor de headset wordt bezorgd door de bezorgservice van DectDirect? En zal de klantenservice van deze winkel wel vriendelijk en behulpzaam zijn? Hier kun je enkel en alleen achterkomen door te luisteren naar echte klanten van deze winkel. Lees hun reviews om een indicatie te krijgen van hoe DectDirect echt in zijn werk gaat. Hun meningen, ervaringen, beoordelingen en cijfers kunnen je een goed beeld geven van DectDirect en wat je van hen kunt verwachten.


Over DectDirect

DectDirect is een winkel die technologie aanbiedt. Hun hoofdkantoor is gevestigd in Stolwijk. Ze willen je graag voorzien van IT oplossingen en telecom oplossingen. Ze hebben een hoop op het gebied van telefonie, breedband hardware enzovoort. Je vindt er bijvoorbeeld headsets zoals draadloze headsets, enkeloors bedrade headsets en dubbeloors draadloze headsets. Er is ook een afdeling toestellen met losse basisstations, antwoordapparaten, repeaters, vergadertelefoons, mobiele telefoons, deurtelefoons, losse handsets en telefoons voor videoconferencing. Er zijn zowel systemen voor Wifi, analoog, ISN, VoIP of ander gebruik. Ze hebben ook apparatuur en oplossingen voor networking. Daarbij moet je denken aan Wifiontvangers, switches met 8 of 24 poorten, analoge routers, indoor accesspoints, harde schijven, noodstroomvoorziening, routers, modems, ethernet en nog veel meer. En dan hebben ze nog beveiliging voor in en om je huis. Je kunt bijvoorbeeld een stel camera’s voor binnen of buiten. Maar ook een huisalarm is in sommige wijken geen overbodige luxe. Je kunt zelfs je hele huis omtoveren tot een smart home met IP Camera’s en andere accessoires die je huis veiliger en handiger kunnen maken.
Diensten van DectDirect

De netwerkoplossingen en andere apparatuur van DectDirect kan online besteld worden. Selecteer de router of camera die je wilt en stop hem in je digitale winkelmandje. De bezorgservice van DectDirect zal er dan voor zorgen dat het modem zo snel mogelijk bij je thuis wordt bezorgd. Op die manier hoef je er niet zelf achteraan. Verder heeft DectDirect nog een klantenservice om je van dienst te zijn als dat nodig mocht zijn.


Klachten, Complimenten en Tips voor DectDirect

Maak jij zelf al gebruik van een router, modem of camera van DectDirect? Dan willen wij graag weten hoe dat gegaan is. Hoe makkelijk was het een losse handset te bestellen via hun website? Was het antwoordapparaat makkelijk aan te sluiten? Hoe goed is het wifi signaal van hun routers? Duurde het lang voor de harde schijf of wifiontvanger bij jou thuis werd bezorgd? En kon de klantenservice van DectDirect je inderdaad helpen toen je met een probleem zat? Schrijf een review over DectDirect en vertel ons alles over deze online winkel.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)