Caraudioshop.nl

6

Bestellen

4

Service

2

Prijs

6

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Caraudioshop.nl

Als je veel in de auto zit is het heerlijk om onderweg naar muziek te luisteren. Ook nieuwsberichten, verkeersinformatie en andere praatprogramma’s kunnen handig zijn. Maar dan wil je het natuurlijk wel goed kunnen horen. Daarvoor heb je goede car audio voor nodig. Maar waar kun je die krijgen? Één van de winkels die speakers en andere audio voor in je auto verkoopt is Caraudioshop.nl. Maar wat zal de kwaliteit van hun autospeakers zijn? Zullen hun subwoofers wel het gewenste geluid geven? Zal de bezorgservice van Caraudioshop.nl de autoversterker wel snel genoeg bij je thuis bezorgen? En hoe zal de klantenservice van Caraudioshop.nl staan tegenover vragen van hun lanten? De enige manier om hier eerlijke antwoorden op te krijgen is via klanten van Caraudioshop.nl. Kees hun reviews om te zien hoe zij echt over Caraudioshop.nl denken. Hun ervaringen, meningen en beoordelingen kunnen je helpen om zelf wel of niet de beslissing te nemen bij Caraudioshop.nl te kopen.


Over Caraudioshop.nl

Caraudioshop.nl is een winkel die autoradio’s en andere audio voor in je auto verkoopt. De winkel is opgericht vanuit een passie voor autoradio’s en andere producten die met audio te doen hebben. Ze zijn ook een specialist op het gebied van inbouwradio’s en inbouw car audio. Voor je auto hebben ze radio inbouwframes, pasklare speakers, adapterkabels, antenne adapters, aansluitkabels voor je radio en nog veel meer. Maar ze hebben ook autoradio’s. Je kunt kiezen tussen 1-DIN autoradio’s en 2-DIN autoradio’s. Laatstgenoemde is de uitgebreidere radio met meer functies en een groot touchscreen. Hun categorie autospeakers bevat tweeters, coaxiaal, speaker grills en composet autospeakers.Als het gaat om subwoofers kun je kiezen tussen actieve subwoofers, underseat subwoofers, losse subwoofers en subwoofers met kist. Daarnaast heef Caraudioshop.nl nog een selectie autoversterkers, dempingsmateriaal en aansluitmateriaal. Zo weet je zeker dat jij het beste geluid uit je autoradio krijgt.
Diensten van Caraudioshop.nl

Alle producten van Caraudioshop.nl kunnen online besteld worden. Plaats een bestelling en maar de betaling rond, dan zal de bezorgservice van Caraudioshop.nl hun best gaan doen om de autoradio, subwoofer of autospeaker zo snel mogelijk naar je op te sturen. Zoals al eerder genoemd bieden ze ook aan om de speakers of gehele radio voor je in te bouwen als je dat graag wilt. Zo hoef je weinig van de speakers te zien terwijl je ze wel heel goed hoort. Verder heeft Caraudioshop.nl nog een klantenservice om je te helpen met wat voor vraag of probleem je dan ook maar tegenkomt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Caraudioshop.nl

Luister jij al naar muziek via geluidsapparatuur van Caraudioshop.nl? Dan horen wij graag meer over jouw mening over deze winkel. Wat is de kwaliteit van hun subwoofers en speakers? Was het makkelijk een autoversterker te bestellen via hun website? Duurde het lang voor Caraudioshop.nl ’s bezorgservice aankwam met het dempingsmateriaal? Wat voor een klantenservice biedt Caraudioshop.nl nou echt als je de autoradio niet geïnstalleerd krijgt? Schrijf een review en laat ons weten wat jouw mening over Caraudioshop.nl is. Zo informeer jij weer andere klanten over Caraudioshop.nl en hoe zij echt werken.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

ago 1Din Autoradio | Apple Carplay | Android Auto | USB, Aux, DNG-78 1x Bluetooth | MP5

Ik kocht de radio in mei. Liet het inbouwen door verkopende partij. So far so good. Na 2 weken problemen met radio, bij starten vd auto radio gaat kei hard aan en moet met de draaiknop volume naar links draaien maar dat werkt nagenoeg niet. Aan uit knop werkt slecht. Disconnect met telefoon ook al staat bt aan. Daarna ook niet meer in Apple car te vinden om weer te connecten. Dit gaat en komt steeds. Meerdere e-mails gestuurd naar caraudio maar niks geen reactie. 1 x gebeld met mededeling stuur mail naar ander adres gedaan wederom geen reactie. Inmiddels is termijn afgelopen om te ruilen etc. Zit nu met een radio die me €139 koste en die niet goed werkt. Zodra ik weer gespaard heb ga ik iig nooit meer hier eentje aanschaffen.

R

Renate

08-07-2023

0