BenQ

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

BenQ

Heb je een nieuwe computer of toebehoren nodig? Wil je producten kopen op het gebied van amusementselektronica en informatietechnologie? BenQ is wellicht voor jou dan wel een interessante organisatie. BenQ is een Taiwanees bedrijf en fabrikant van computers en accessoires. Het bedrijf brengt producten uit in de computer-, communicatie- en consumentensector. De bedrijfsnaam is ontstaan uit het bedrijfsmotto: Bringing Enjoyment aNd Quality to life. 


Gebruikersgeoriënteerde oplossingen op het gebied van digital lifestyle design lopen als een rode draad door de bedrijfsvoering. Bij BenQ staan innovatieve technologie en onderscheidend design bovenaan de prioriteitenlijst. Ze willen graag meegaan met de ontwikkelingen die bij deze tijd passen. Producten die door BenQ verkocht worden zijn onder andere LCD-monitoren, Digital Signase Displays, projectoren en interactieve flatpanels. 


Bestelinformatie 


Je kan de producten van BenQ bij Bol.com bestellen. Een bestelling kun je binnen enkele stappen regelen. Je zoekt allereerst het artikel op, vervolgens kies je voor bestellen. De volgende stappen zijn het invullen van je gegevens en controleren van je bestelling. Daarna is het tijd om je bestelling af te rekenen. Volgens Bol.com zul je binnen een uur een bevestigingsmail ontvangen. Bol.com verkoopt tegenwoordig artikelen van veel bedrijven met een online shop.


Mocht je nog geen account hebben kun je deze tijdens het bestellen aanmaken. De personeelsleden van Bol.com kunnen geen bestellingen voor klanten plaatsen. Het kan voorkomen dat je een probleem ervaart tijdens het bestellen. Je dient dan je cookies te verwijderen en het opnieuw te proberen. Als de bestelling onverhoopt niet in je account staat, dan word je verzocht om contact met de klantenservice op te nemen. Mocht je bestelling niet gelukt zijn, zal je aankoopbedrag direct teruggestort worden. 


Op het moment dat je daadwerkelijk hebt besteld, kun je jouw bestelling niet meer aanpassen. Als je bestelling nog niet onderweg is kan je deze nog wel annuleren. Druk dan op de 'Artikel annuleren' button via je account. Mocht dit niet lukken kun je als oplossing de retourprocedure in gang zetten. 


Retourinformatie 


Je kunt via Bol.com zelf je retour regelen. Je moet een retour online starten. Als je dit doet zie je welke stappen je moet volgen om de retour in goede banen te leiden. Als je een artikel wilt retourneren moet dit binnen een termijn van 30 dagen gebeuren. Binnen deze periode kun je jouw item gratis terugsturen. Als een artikel buiten jouw schuld stuk is kun je deze ook kosteloos retourneren. Je kunt via Bol.com checken of je retour(en) al verwerkt zijn. Naast de retourtermijn worden er nog meer voorwaarden aan een retour gesteld. Zo is het niet de bedoeling dat je cadeaubonnen en -kaarten retourneert. Digitale artikelen mogen ook niet teruggestuurd worden. Dit geldt eveneens voor artikelen die op maat zijn gemaakt. Alle retourvoorwaarden kun je lezen via de 'retour' pagina op Bol.com. 


Betaalmogelijkheden 


Je kunt je bestelling(en) via diverse betaalmethodes betalen. Je kunt achteraf betalen via iDEAL of door een handmatige overboeking te doen. Dit hele proces loopt via je eigen bank. Als je per creditcard betaald zal het bedrag in eerste instantie worden gereserveerd. Op het moment dat je bestelling onderweg is zal het verschuldigde bedrag van je creditcard afgeschreven worden. Andere betaalmethodes zijn onder andere een Bol.com cadeaubon/kaart, Nationale Entertainment Card of Boekenbon/kaart. Je kunt tegenwoordig niet meer betalen met Air Miles of een VVV cadeaukaart.


Ervaringen?


Heb je een product van BenQ via Bol.com gekocht? Ben je tevreden met je aankoop? Hoe heb je de bestelprocedure bij Bol.com ervaren? Ga je vaker iets van BenQ via Bol.com bestellen? Deel via NederlandReview je ervaringen! 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Benq 271C

Prachtige beeldsherm voor de fotobewerkingen. Goede hulp bij Benq. Een aanrader.

R

Rudy Jansen

22-11-2021

0