Audioshop

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Audioshop

Muziek moet natuurlijk afgespeeld worden met het beste geluid. Maar waar kun je dat precies vinden? Één winkel die audioapparatuur aanbiedt is Audioshop. Maar wat zal de kwaliteit van hun mobiele geluidsinstallaties zijn? Zullen hun retro platenspelers niet echt klinken alsof ze zo ontzettend oud zijn? Hoe makkelijk zal het zijn om hun bluetooth speakers aan te sluiten? Was voor geluid zullen hun jukeboxen produceren? Zal het lang duren voor de speakers bij je thuis worden bezorgd door de bezorgservice van Audioshop? En kun je erop vertrouwen dat Audioshop’s klantenservice je netjes zal behandelen als je om hun hulp vraagt of zul je er alleen voor staan? De enige mensen die je hier uitsluitsel over kunnen geven zijn klanten van Audioshop. Lees hun reviews om meer te weten te komen over deze audiowinkel. Hun beoordelingen, erbvaringen en meningen kunnen je helpen om een beter beeld van Audioshop te vormen voor je zelf klant besluit te worden.


Over Audioshop

Audioshop is een winkel die geluidsapparatuur verkoopt. Of je nou van pop, jazz, rock & roll, R&B, country of volksmuziek houdt, jouw favoriete muziek verdient het natuurlijk om afgespeeld te worden met de beste audioapparatuur die er maar is. Audioshop wil hun best doen om aan deze vraag tegemoet te komen. Je vindt in hun winkel allerlei apparatuur om muziek mee af te spelen. Zo zijn er bijvoorbeeld retro plantenspelers van vele verschillende merken. Om in de oude sferen te blijven zijn er ook nog war jukeboxen die je in gedachten zo een paar decennia mee terug in de tijd voeren. In hun categorie hifi / tv vind je onder andere casette recorders, radio-cd-spelers, luidsprekers, tv’s en versterkers. Mocht je graag zelf zingen dan zijn hun karaokemachines misschien wel iets voor jou. Er zijn ook Bluetooth speakers die draadloos jouw lievelingsmuziek kunnen afspelen door aansluiting te zoeken met je mobiele telefoon. Natuurlijk hoeft niet iedereen mee te genieten van de heavy metal die jij zo geweldig vindt. Daarom zijn er bij Audioshop ook verschillende hoofdtelefoons verkrijgbaar. En als laatste heeft Audioshop ook nog een paar Arcade GameStations.
Diensten van Audioshop

De Jukeboxen, luidsprekers en andere geluidsapparatuur van Audioshop kan online besteld worden. De bezorgservice van Audioshop stuurt de audioapparatuur dan gewoon naar je op zodat je er niet zelf mee hoeft te slepen. Verder heeft Audioshop nog een klantenservice om jou en andere klanten te helpen als er een probleem optreed of als je gewoon een vraag hebt over één van hun producten.


Klachten, Complimenten en Tips voor Audioshop

Heb jij al eens geluidsapparatuur bij Audioshop besteld? Dan ben jij de beste persoon om ons te informeren over hoe alles bij Audioshop echt werkt. Ben je tevreden met de kwaliteit van je platenspeler? Hoe goed is het geluid van je Bluetooth speler? Brengt het geluid van je nieuwe jukebox je in gedachten weer helemaal terug naar toen? Duurde het lang voor de bezorgservice van Audioshop je hoofdtelefoon had bezorgd? En was de klantenservice van Audioshop behulpzaam toen je ze om hulp vroeg? Schrijf je eigen review en laat ons weten wat jouw mening over Audioshop is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Airtry Wifi Music Receiver

Ik had een Airtry Wifi Music Receiver besteld. Deze werd keurig op tijd bezorgd. Helaas viel de muziek af en toe weg (lag niet aan het apparaat, maar aan het wifi netwerk) en moest alles opnieuw opgestart worden. Dat was niet mijn bedoeling. Na telefonisch overleg, kon ik het apparaat zonder enig gezeur terugsturen en had ik een week na verzending mijn geld weer op mijn rekening. Natuurlijk is dat wat Audioshop ook aanbiedt, maar ik heb dergelijke acties eerder bij andere webshops een paar keer met veel gezeur en erg lang op je geld wachten meegemaakt. Bij Audioshop liep het perfect!!

R

Rob de Rooij

30-01-2022

0