Athom Homey

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Athom Homey

Ben je op zoek naar een bedrijf welke de Homey van Athon verkoopt? Wellicht is Athom Honey voor jou wel de uitkomst der uitkomsten. Lees op deze pagina welke klantervaringen er bekend zijn. 


Wat is Athom Homey?

 


Athom Honey verkoopt de Homey van Athon. Dit is een zogenaamde smarthomehub, waarmee je al de apparaten in je smarthome kunt koppelen en ze kunt benaderen om ze te bedienen of ze in scenes (Flows) te gebruiken. De 'Homey' verbindt al je apparaten thuis. Je kunt je huis herontdekken met je eigen creativiteit. Het bedrijf laat weten dat de 'Homey' Voor een comfortabel, energiezuinig én veilig huis zorgt, dat volledig is ingericht naar jouw smaak. 


Eerste keer gebruik  


Als je voor het eerst je Homey wilt gebruiken zul je deze allereerst moeten installeren. Op de website is te lezen dat het erg simpel is om Athom Honey te installeren. In de doos vind je een Homey stroomadapter en een Homey stroomkabel. Je dient allereerst je Homey aan te sluiten op een stopcontact. Vervolgens plaats je jouw Homey op een goede strategische centrale plek. Veel mensen zetten deze vaak op het tv meubel. Stop vervolgens de korte kant van de Homey kabel, samen met de andere kant in de stroomadapter. Vanaf dit moment is het tijd om Homey aan te zetten. Vervolgens is het tijd om de Homey Smartphone App te installeren. Dit doe je zodat je jouw Homey van afstand kan bedienen. Dit kun je overal vandaan doen.


Smartphone app

 


Je kunt de speciale app downloaden in de Play Store voor Android of App Store voor iOS. Als je de app wil benaderen zul je een zoekopdracht moeten starten. Vervolgens is de tijd rijp om de Homey Smartphone App te openen. Mocht het de eerste keer zijn dat je een Homey installeert, moet je een account aanmaken. Nadat je dit hebt gedaan is het tijd om de stappen te volgen die je op jouw scherm krijgt te zien. Nadat je dit hebt gedaan ben je klaar en kun je van je Homey genieten. 


Besturen Homey

 


Op het eerste scherm wat je ziet ga je naar quick actions. Daar kun je jouw favoriete Flow starten, terwijl je ook een favoriet bij je thuis kunt uitzetten. Verder zie je ook een tijdlijn. Deze tijdlijn toont de laatste updates. Als je een kijkje in het menu neemt vind je apparaten overzicht. Als je daar op klikt krijg je een overzicht van alle gekoppelde apparaten. Mocht je een Flow willen maken dan dien je op Flows te klikken. Ben je benieuwd naar de dingen die Homey nog meer kan doen? Dan dien je op meer te klikken. Dan zie je welke opties er nog meer beschikbaar zijn om te kiezen. Op de website zie je een Knowledge base. Daar staat allerlei informatie en tips voor het gebruik van jouw eigen Homey.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij Athom Honey? Ben je tevreden over de producten/diensten van Athom Honey? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Athom Honey? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)