24hshop

5

Bestellen

2

Service

3

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

24hshop

Zoek je artikelen in de categorie consumentenelektronica? Dan is de 24hshop misschien wel interessant voor jou. Lees via NederlandReview welke ervaringen er over deze organisatie bekend zijn.


Wat is 24hshop?


24hShop is een webwinkel met een ruim assortiment accessoires voor consumentenelektronica. De website is onderdeel van het bedrijf 24 se Sverige AB in Zweden. Onder het motto 'waarom zou je meer betalen dan nodig is' stellen ze artikelen aan te bieden tegen scherpe prijzen. In de webshop tref je toebehoren in relatie tot de computer, telefoon, tv-spellen, tablet en anderen. Er worden ook huis- en vrijetijdsproducten te koop aangeboden. Deze Zweedse organisatie is in 1992 opgericht. Er werd begonnen als een soort hobbyproject met 1 personeelslid. Inmiddels werken er vele mensen bij het bedrijf en hebben ze ruim een miljoen klanten. Klantenservice, scherpe prijzen en rappe leveringen staan hoog in het vaandel. Er kunnen lage prijzen worden aangeboden omdat ze grote volumes inkopen tegen lage prijzen. Alles wat je kunt kopen is afkomstig uit eigen opslagruimtes. Bestellingen kunnen alleen via internet gedaan worden.


Bestelinformatie


Als je weet wat je wilt bestellen kan de artikelnaam in het zoekveld ingevoerd worden. Als je er nog niet uit bent kun je het beste een kijkje nemen via een van de categorieën. Alle koopwaar staan met een foto afgebeeld en je ziet welke prijs ervoor betaald moet worden. Als je op een product klikt kun je nog meer gedetailleerde informatie lezen. Er zijn meerdere betaalmethodes mogelijk. Met behulp van het Zweedse fintech-bedrijf Klarna kan er betaald worden via factuur, in termijn, direct en via creditcard.


Leveringsinformatie


Bestellingen worden afgeleverd via vervoersbedrijven DPD en PostNord. Het doel is de order rechtstreeks bij je thuis af te leveren. Het kan voorkomen dat een order alleen bezorgd kan worden bij een afhaalpunt in de buurt. Je zal hierover geïnformeerd worden. De levertijd ligt gemiddeld tussen de 4 en 6 werkdagen. Tijdens het hoogseizoen wil dit soms tussen de 6 en 8 dagen duren. Voor ieder pakket zijn de verzendkosten vastgesteld op € 4,90. Heb je jouw bestelling niet ontvangen? Dan kan er onverhoopt iets mis zijn gegaan. Het verzoek is om dan contact op te nemen met de klantenservice. Zij zullen dan kijken wat er aan de hand is.


Retourinformatie


Ben je niet tevreden met het artikel dat is geleverd? Heb je een defect item ontvangen? Dan is het goed om te weten dat een aankoop binnen 30 dagen geannuleerd kan worden. Je zal dan wel aan een aantal retourvoorwaarden moeten voldoen. Het product dat je retour stuurt moet zich wel in originele staat bevinden. Het item moet ongebruikt zijn en mag geen schade bevatten. Er zijn uitzonderingen. Zo kunnen sommige producten vanwege hygiënische redenen niet teruggestuurd worden. Je kunt dan denken aan items zoals tandenborstels, scheerapparaten en gehoorapparaten. Als een retour aan de voorwaarden voldoet wordt de terugbetaling binnen twee weken in gang gezet. Heb je het geld niet ontvangen? Neem dan contact op met de afdeling klantcontact. Alle contactgegevens lees je op de website van 24hshop.


Klantervaringen


Ben je al klant bij 24hshop? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Ben je tevreden over de kwaliteit en prijzen van de producten? Hoe heb je het bestel- en afrekenproces ervaren? Zijn de spullen op tijd bij je afgeleverd? Deel alles wat je weet via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

2 accu's voor Braun tandenborstel

De accu's waren vrij prijzig maar nood breekt wet. achteraf bleek de levertijd 6 tot 8 dagen, maar de verzendkosten zouden nooit hoger zijn dan € 4,90. Echter, dan moet je het pakketje ergens afhalen van een of ander depot. Wil je het thuis in je brievenbus, dan kost dat € 2,90 extra!!! Dit is echter alleen te regelen via een speciale app van Budbee. Wilt U in con tact treden met 24hshop? Dan wens ik U veel sterkte toe!

L

L. J. Huizing

06-12-2022

0

i wanted a diagnostics but i lost money with this eshop

SCAMMERS!!!! IF YOU NEED LOST MONEY AND TIME WITH SCAMMERS THIS IS BEST ESHOP ON MAKE FRAUD ON YOU .... they don't know when they will deliver the package, they don't even know what service services are, and after they cheated you, they don't want to return the money! SCAMMERS!!!! BTW1 :Practice what do you need see before how you make order from this scammers e-shop = negative reviews here or google. BTW2: services and support this company it´s very easy how you comming back to the ice age... better services giving old communism country how Slovak, Czech, Poland but and Bulgaria .... Sweden Hero from internet BTW3: this scammers not respect Europe union sales rules and ignore a buyers protect/cover .... he want money for free delivery and practice never delivery order IF YOU NEED LOST MONEY AND TIME WITH SCAMMERS THIS IS BEST ESHOP ON MAKE FRAUD ON YOU ....

E

Erik Svitek

16-09-2022

0