Webshop Voor Honden.nl

2
2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Webshop Voor Honden.nl

Gemak dient de hondenliefhebber

Soms komt het totaal niet uit om langs de dierenwinkel of de dierenafdeling van het tuincentrum te gaan. Of altijd, als je een nachtuil bent. Dan zijn die webshops toch wel verrekte handig. Soms is het wat eng of op de gok, omdat je het product alleen via het beeldscherm je kunt zien en daardoor moeilijk kunt inschatten. Maar het heeft ook wel weer veel voordelen. Het is voor een webwinkel makkelijker zich te richten op een dier, dan dat dit voor een fysieke winkel zou zijn. Ook hebben ze vaak een groter assortiment en een bredere collectie, doordat ze vanuit een magazijn werken. Plus dat je er terecht kunt, wanneer het jou uitkomt.

Reuze keuze

Als je net je eerste hond uit het asiel hebt gehaald, kan een groot assortiment best overweldigend zijn. Ga je voor een halsband of tuig? Loopt een leren riem of een ketting prettiger? Hoort een hondenfluit bij de basics? Wat is in hemelsnaam een thundershirt? Dan ga je nadenken over een hondenkleding, want je kunt er niet echt omheen. Is een dekje, trui of hondenjas echt noodzakelijk of maar bij een aantal rassen? Oh help, het dier moet natuurlijk ook nog een slaapplek hebben. Gaan we voor een hondenmand, hondenkussen, bench of deken? Hebben honden behoefte aan knuffels om te knuffelen?

En voor je het weet ben je bij de hondenspeeltjes aangekomen. Flostouwen, puzzels, trainingsballen, gewone ballen en denkspellen. Vervolgens vraag je je af of je ook vooruit moet denken, zoals pootbescherming bij sneeuw of verwondingen, veiligheidsgordel en autodeken voor onderweg, reistas voor de kleintjes, aanlegspiraal voor in het gras van de achtertuin om te voorkomen dat hij de hete barbecue omver dendert op zoek naar iets lekkers. Gelukkig kun je hem ook trainen om afstand te houden van dat ding, maar een omheining zou ook nog een oplossing kunnen zijn.

Maar dan zijn we ook bij de hondentraining aangekomen en daarvoor heb je weer een clicker nodig en een beloningszakje voor aan je broekrand is ook wel handig met die trainingssnoepjes. En wat is er eigenlijk allemaal nodig voor de vachtverzorging? Alleen hondenshampoo en een hondenkam of heb ik meer nodig? Hoe zit het met ontwormen, vlooien, teken en andere parasieten? Welke hondenverzorging, geneesmiddelen of bestrijdingsmiddelen heb je daar allemaal voor nodig?


Rowlf the Dog is een bekende hondenexpert


Zoals je ziet komt er nog best wel wat kijken bij de aanschaf van de hond. Sommige dingen komen gaandeweg, maar andere dingen heb je direct nodig. Als je al een doorgewinterde hondeneigenaar bent, weet je dit waarschijnlijk allemaal al. Maar als je nieuw bent, laat je dan gerust eens goed voorlichten of spit eens een online dierenwinkel door. Die vlooienkam en tekentang zijn overigens wel altijd handig om achter de hand te hebben.

Webshop voor honden-ervaringsdeskundigen

Deze online winkel heeft zich volledig gericht op de hond en hun assortiment daar op aangepast. Ze hebben tevens een wiki-pagina waar allerlei hondenrassen toegelicht staan. Al schitteren de Engelse Bull Terriër, Engelse Staffordshire Terriër en de Amerikaanse Staffordshire Terriër wel door afwezigheid.

Maar ongeacht welk ras er op de bank door het raam naar buiten staat te kijken, je kan er altijd geslaagd zijn in je aankopen of je oog laten vallen op hondenbeenwarmers waarvan je niet wist dat je ze zocht. Dus als je ervaring hebt en daar graag een review over wilt schrijven of je mening over wilt geven, voel je vrij dit te doen. Ook als je op zoek bent naar beoordelingen van eerdere klanten om je te helpen in het maken van een keuze omtrent deze webshop, zit je hier goed.

Lees hier de ervaringen en beoordelingen van consumenten voor jou. Wat is hun mening over het assortiment en de kwaliteit? Of komt jouw review erbij?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Anderen bekeken ook