Warentuin

6.8

Bestellen

4.8

Service

5.6

Prijs

6.8

Levering

80%

Zou hier weer kopen

Warentuin

Voor de verzorging en inrichting van je tuin, de voeding en verzorgingsproducten van huisdieren en dat soort zaken ben je aangewezen op een tuincentrum. Als je niet veel tijd hebt om een tuincentrum te bezoeken of deze zit ver van jouw huis dan kun je ook terecht bij Warentuin, het grootste online tuincentrum van Nederland. Hier bij NederlandReview kun je lezen wat anderen van deze webshop vinden.


Over Warentuin

 
Warentuin is het grootste online tuincentrum van Nederland dat door vakmensen uit de tuinbranche is opgericht. Met ruim 55.000 artikelen in het assortiment wat dagelijks nog verder groeit kun je bij hen alles vinden op het gebied van tuinbenodigdheden, tuinmaterialen, dierenproducten en aanverwante artikelen. Sinds 2015 biedt Warentuin ook een groot aantal planten aan in de webshop. Zij werken samen met acht zelfstandige tuincentra in Nederland die voor hen als servicepunten/showrooms dienen.


 


Diensten

 
Warentuin werkt met een filosofie die gebaseerd is op 4 speerpunten:

 • 1. Goedkoopste van Nederland!* 
  *Wanneer je elders een artikel uit het assortiment voor een betere prijs kunt vinden, dan gaan zij vaak mee met de prijs.
 • 2. Vakmensen uit de tuinbranche. Naast goede producten is er veel vakkennis en ervaring aanwezig.
 • 3. Zowel online als offline te koop.
 • 4. Grootste webshop van de tuinbranche.

Naast veel informatie en tips over tuinonderhoud en dergelijke kun je artikelen kopen uit één of meerdere van de volgende categorieën:


 • Kerst
 • Meubels en BBQ
 • Dier en vijver
 • Sfeer en interieur
 • Potterie
 • Planten en bollen
 • Tuinonderhoud
 • Meststoffen en aarde
 • Tuininrichting
 • Outlet

Als je een product wilt gaan bestellen, dan kun je de voorraadzekerheid online checken. Bij ieder product staat namelijk onder het kopje ‘Extra informatie’ de voorraadzekerheid van het product. Zo proberen zij je van tevoren duidelijkheid te geven en teleurstellingen te voorkomen.

Levering en betaling

 
Wanneer je voor meer dan € 50,- besteld, dan wordt je bestelling doorgaans gratis thuis afgeleverd. Bij een bestelling van meer dan € 20,- die door de brievenbus past betaal je ook geen verzendkosten. Anders betaal je voor verzending € 5,99. Bij ieder artikel staat onder het kopje ‘Extra informatie’ wat de precieze bezorgkosten zijn. Deze zijn namelijk ook afhankelijk van wat je besteld. De meeste producten die je op werkdagen vóór 14.00 uur besteld kunnen binnen 48 uur verzonden worden. Voor een indicatie van de exacte levertijd kun je de online leveringstabel raadplegen. Je kunt je bestelling betalen d.m.v. iDEAL, Creditcard, Mastercard, Visa, Bancontact/Mister Cash en een bankoverschrijving. Ook kun je de volgende cadeaubonnen gebruiken: VVV-bon, Tuinbon, Nationale Tuinbon en de Warentuin cadeaubon.

Klachten

 
Alleen klachten die via de post of e-mail met een bewijs van aankoop worden ingediend worden in behandeling genomen indien zij tijdig gemeld zijn. Je ontvangt op werkdagen na melding van je klacht binnen 24 uur een ontvangstbevestiging en/of een eerste reactie. Wanneer je klacht niet binnen 14 dagen kan worden behandeld, dan ontvang je daarover een bericht. Is de klacht niet binnen 4 weken naar tevredenheid opgelost, dan ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling van Thuiswinkel Waarborg.

Wat is jouw mening over Warentuin?

 
Laat hier weten wat jouw ervaringen zijn met deze webshop, positief of negatief, alles is welkom. Zo helpen wij elkaar om de beste aanbieders van producten te vinden!

Kun je bij Warentuin voldoende informatie vinden over de inrichting en verzorging van je tuin en bieden zij alle artikelen die je hierbij nodig hebt?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

schorsmatten

super product en ook de klantenservice, en in het bijzonder Yvonne heeft hart voor de klant.

R

rob smits

14-04-2022

0

black box kunstkerstboom

Hele mooi volle boom, snel en goed geleverd.

O

OHP

21-12-2021

0

Tuinttegels

Slechte klantenservice!!! Ik Koop tuin tegels via bol en was €35,99 per vierkante na bellen naar bol en warentuin was het per vierkantemeters prijs dus ik bestel 37 m2 en krijg 37 stuks aangeleverd en bel nu naar bol wat fijn was dat je telefonisch je problemen kan bespreken. nu krijg ik een mail van warentuin waarom ik niet te vrede ben. Dus bellen naar warentuin wat er mis over prijzen bij bol en bij warentuin maar ik heb het van bol gekocht en bij bij hun dan is het €35,99 per stuk na honderden mailen zou desbetreffende persoon overleggen en dat duurde twee weken en ik moet bij betalen voor een nabestelling en ik vraag ze om te bellen dus de contact persoon die alleen maar kan mailen en niet terug bellen is nog steeds niet gebeurd na ontvangst van bestelling en intussen tij 3 weken verder.tot de dag vandaag veranderen de prijzen bij bol.com door warentuin dus mensen opgelet

J

Jay

06-10-2021

1

Tuinlampions

Ik heb lampions besteld via bol.com. Ik heb niet ontvangen wat ik heb besteld. Nadat Warentuin beweerde dat ik heb ontvangen wat ik had besteld, heb ik een screenshot toegestuurd met wat ik Wel heb besteld. Helaas heb ik daarna niets meer vernomen van Warentuin.

S

Sylvia

09-04-2021

1

Kesrtverlichting

Bestelling gedaan, geen terugkoppeling, account aanmaken werkt niet. Klantenservice mailt terug dat alles in orde is. Dan na ruim een week wordt bestelling gewoon geannuleerd omdat product niet meer leverbaar is. Dit is geen manier om met klanten om te gaan!

E

Eric

12-12-2020

2