Warentuin

6
6.8

Bestellen

4.8

Service

5.6

Prijs

6.8

Levering

80%

Zou hier weer kopen

Warentuin

Voor de verzorging en inrichting van je tuin, de voeding en verzorgingsproducten van huisdieren en dat soort zaken ben je aangewezen op een tuincentrum. Als je niet veel tijd hebt om een tuincentrum te bezoeken of deze zit ver van jouw huis dan kun je ook terecht bij Warentuin, het grootste online tuincentrum van Nederland. Hier bij NederlandReview kun je lezen wat anderen van deze webshop vinden.

Over Warentuin

 
Warentuin is het grootste online tuincentrum van Nederland dat door vakmensen uit de tuinbranche is opgericht. Met ruim 55.000 artikelen in het assortiment wat dagelijks nog verder groeit kun je bij hen alles vinden op het gebied van tuinbenodigdheden, tuinmaterialen, dierenproducten en aanverwante artikelen. Sinds 2015 biedt Warentuin ook een groot aantal planten aan in de webshop. Zij werken samen met acht zelfstandige tuincentra in Nederland die voor hen als servicepunten/showrooms dienen.

 

Diensten

 
Warentuin werkt met een filosofie die gebaseerd is op 4 speerpunten:

 • 1. Goedkoopste van Nederland!* 
  *Wanneer je elders een artikel uit het assortiment voor een betere prijs kunt vinden, dan gaan zij vaak mee met de prijs.
 • 2. Vakmensen uit de tuinbranche. Naast goede producten is er veel vakkennis en ervaring aanwezig.
 • 3. Zowel online als offline te koop.
 • 4. Grootste webshop van de tuinbranche.

Naast veel informatie en tips over tuinonderhoud en dergelijke kun je artikelen kopen uit één of meerdere van de volgende categorieën:

 • Kerst
 • Meubels en BBQ
 • Dier en vijver
 • Sfeer en interieur
 • Potterie
 • Planten en bollen
 • Tuinonderhoud
 • Meststoffen en aarde
 • Tuininrichting
 • Outlet

Als je een product wilt gaan bestellen, dan kun je de voorraadzekerheid online checken. Bij ieder product staat namelijk onder het kopje ‘Extra informatie’ de voorraadzekerheid van het product. Zo proberen zij je van tevoren duidelijkheid te geven en teleurstellingen te voorkomen.

Levering en betaling

 
Wanneer je voor meer dan € 50,- besteld, dan wordt je bestelling doorgaans gratis thuis afgeleverd. Bij een bestelling van meer dan € 20,- die door de brievenbus past betaal je ook geen verzendkosten. Anders betaal je voor verzending € 5,99. Bij ieder artikel staat onder het kopje ‘Extra informatie’ wat de precieze bezorgkosten zijn. Deze zijn namelijk ook afhankelijk van wat je besteld. De meeste producten die je op werkdagen vóór 14.00 uur besteld kunnen binnen 48 uur verzonden worden. Voor een indicatie van de exacte levertijd kun je de online leveringstabel raadplegen. Je kunt je bestelling betalen d.m.v. iDEAL, Creditcard, Mastercard, Visa, Bancontact/Mister Cash en een bankoverschrijving. Ook kun je de volgende cadeaubonnen gebruiken: VVV-bon, Tuinbon, Nationale Tuinbon en de Warentuin cadeaubon.

Klachten

 
Alleen klachten die via de post of e-mail met een bewijs van aankoop worden ingediend worden in behandeling genomen indien zij tijdig gemeld zijn. Je ontvangt op werkdagen na melding van je klacht binnen 24 uur een ontvangstbevestiging en/of een eerste reactie. Wanneer je klacht niet binnen 14 dagen kan worden behandeld, dan ontvang je daarover een bericht. Is de klacht niet binnen 4 weken naar tevredenheid opgelost, dan ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling van Thuiswinkel Waarborg.

Wat is jouw mening over Warentuin?

 
Laat hier weten wat jouw ervaringen zijn met deze webshop, positief of negatief, alles is welkom. Zo helpen wij elkaar om de beste aanbieders van producten te vinden!

Kun je bij Warentuin voldoende informatie vinden over de inrichting en verzorging van je tuin en bieden zij alle artikelen die je hierbij nodig hebt?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Anderen bekeken ook

close

Warentuin

Vergelijk reviews en bekijk Warentuin