Tim's

8

Bestellen

8

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Tim's

Als je huisdieren hebt dan wil je daar natuurlijk goed voor zorgen. Naast een goed onderkomen heb je ook goede voeding en verzorgingsproducten en eventuele speeltjes nodig. Voor dit alles en nog veel meer kun je terecht bij Tim’s. Of klanten goede ervaringen hebben opgedaan bij het bestellen van één van de duizenden producten voor hun dier lees je hier.


Over Tim’s

 
Tim’s is een online dierenwebshop die ruim 10.000 verschillende producten verkoopt voor het voeden, huisvesten en verzorgen van je kat, vis, konijn, hond, etc. Zij zeggen zelf één van de snelst groeiende online dierenwinkels te zijn. Je vindt bij hen de bekende merken zoals Kong, Frontline, Bayer, Prins, Fokker, etc. Daarnaast kun je bij hen ook het speciale eigen merk hondenvoer Tim’s Choice aanschaffen.Bij Tim's kun je onder meer terecht voor voeding voor katten


Diensten

 
In de webshop van Tim’s kun je artikelen vinden die je nodig hebt voor de verzorging van de volgende dieren:

  • Honden
  • Katten
  • Knaagdieren
  • Vissen
  • Vogels
  • Paarden
  • Reptielen

Ook bieden ze producten aan die je nodig hebt voor de trimsalon en tuin en in de rubriek ‘diversen’ kun je onder andere ongediertebestrijdingsmiddelen, kammen, voedingssupplementen en dergelijke vinden. Daarnaast is er in de webshop een rubriek met aanbiedingen.


TIM's choice hondenvoeding

 
Bij Tim’s kun je hondenvoer bestellen dat van hoge kwaliteit is. Deze is gemaakt van puur vlees van rund en kip met als aanvulling granen, groenten, oliën en vetten. Bovendien is aan alle producten van TIM's choice zalmolie toegevoegd. TIM's choice is verkrijgbaar in 5 varianten: small-, medium-, en large breed, daarnaast een geperste brok genaamd cold pressed en een super premium graanvrije variant met vers lamsvlees. Op dit voer krijg je 100-dagen kwispel garantie. Wanneer het voer om wat voor reden dan ook niet bevalt krijg je binnen 100 dagen na je bestelling het betaalde bedrag teruggestort.


Betaling en verzending

 
Bij Tim’s kun je betalen met iDeal, PayPal, Billink (achteraf betalen), CreditCard of via een bankoverschrijving vooraf. Wanneer je je bestelling op werkdagen voor 23.00 uur doet, dan heb je deze de volgende dag in huis. Voor een bestelling tot 30 kg betaal je € 3,95 verzendkosten. Voor de overige tarieven kun je een overzicht vinden op de website.


Klachten

 
Wanneer je een klacht hebt moet je deze via e-mail indienen. Zij zullen de klacht bekijken en naar ieders tevredenheid proberen op te lossen. Je ontvangt altijd een ontvangstbevestiging van je klacht, waarna je binnen 2 werkdagen een antwoord kunt verwachten. Wanneer dit langer gaat duren, dan laten ze je dit weten. Wanneer je hier geen prijs op stelt, dan mag je de klacht ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel. Ook kun je je klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.


Schrijf hier jouw mening op over Tim’s!

 
Ben jij als klant van Tim’s zeer tevreden over deze dierenwebshop, vertel ons dan waarom. Ook wanneer je niet zulke leuke ervaringen hebt opgedaan bij het bestellen van producten in deze webshop is jouw mening welkom. Op deze manier kunnen wij elkaar helpen om de beste winkels en diensten te kiezen uit het enorme aanbod wat er te vinden is!


Worden de bestellingen bij Tim™s werkelijk snel geleverd en zijn de klanten tevreden over de kwaliteit van de producten van deze webshop voor dieren?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Blaasgruis kattenvoer

Snelle levering, goed product.

V

Van der Meer

16-03-2020

0