Medpets

3.9
4.6

Bestellen

2.4

Service

5.4

Prijs

3.5

Levering

31.8%

Zou hier weer kopen

Medpets

Sta je op het punt om een bestelling te plaatsen bij Medpets, maar ben je benieuwd naar de ervaringen van andere dierenliefhebbers? Of heb je net je vriendje ermee behandeld en wil je graag een beoordeling of review geven? In beide gevallen ben je hier op de juiste pagina.

Het beste voor je (bonus)beessie

Als het goed is, gun je als huisdiereigenaar je harige, gevederde, gestekelde of geschubde vriendje toch wel het beste wat je hem of haar kunt geven. Daarbij maakt het niet uit of je nu een hond, kat, vogel, kip, konijn, geit, paard, schaap, vis, varken, reptiel, amfibie of knaagdier hebt. Als je er een band mee hebt en van houdt, dan is dat al rede genoeg. En misschien ben je erg begaan met de tuindieren in de achtertuin, zoals de egel en de vogels die er dagelijks hun kostje bij elkaar scharrelen. Die zijn ook heel leuk om te bekijken. En geef toe; op het moment dat de kou onverwacht toeslaat, is het fijn te weten dat je iets voor ze hebt kunnen doen.Behoeften

Ieder dier heeft zo zijn eigen behoeften qua voeding en verzorging, want een kikker en parkiet kun je bijvoorbeeld echt niet met elkaar vergelijken. Boerderijdieren en paarden hebben wel overeenkomsten, maar zodra we het over dingen als ontwormen gaan hebben, hebben ze weer elk hun eigen ontwormingskuren nodig. Al is het alleen maar omdat er meerdere geiten in een pony gaan en het anders al spaak loopt op de dosering.

Parasieten zijn namelijk wel iets om serieus te nemen, want naast de vervelende soorten, zijn er ook soorten die wel degelijk gevaarlijk voor de gezondheid van een dier kunnen zijn. Neem bijvoorbeeld giardia. Dit is een worminfectie die op langere termijn darmontsteking kan veroorzaken. Maar ook vlooien en teken kunnen nare gevolgen hebben voor een dier door de ziekten die ze kunnen overbrengen. Neem bijvoorbeeld de Ziekte van Lyme waar je tijdens het tekenseizoen waakzaam voor moet zijn. Als een teek binnen vierentwintig uur op de juiste wijze verwijderd is, is de kans nihil, dus een goede tekentang scheelt een hoop stress als je er eentje in een vacht tegen komt.

Medpets

Via Medpets is het voor particuliere huisdiereigenaren mogelijk om online dat te kopen wat nodig is voor de gezondheid en welzijn van hun maatjes. We hebben het hier niet over dingen die echt via de dierenarts moeten, maar wel over producten als simpele geneesmiddelen, (dieet)voeding, supplementen en verzorgingsproducten.

De webshop biedt verschillende betalingsmogelijkheden, waaronder iDeal, PayPal, Creditcard, facturering via Klarna. en overboeking.

Je kunt die bedrijf volgen via Facebook, Twitter en Google+.

Ervaringsdeskundigen

Dus als je op zoek bent naar de meningen van de consumenten die je voor gingen, lees rustig verder. Wil je graag je ervaring delen via een review? Ook dat kan hier. Juist door het delen van kennis, help je anderen in het maken van hun keuze.

Ook zo nieuwsgierig naar de mening van andere diereneigenaren over de producten van Medpets? Positieve ervaring? Hoe beoordelen zij de klantenservice?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (22)

Anderen bekeken ook