Macrovet

10

Bestellen

2

Service

6

Prijs

10

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Macrovet

Als je vee of huisdieren hebt weet je wel dat die best een aantal dingen nodig hebben om gelukkig te zijn. Je kunt veel van de benodigdheden voor de gezondheid en verzorging van je dieren vinden bij Macrovet. Maar wat zal de kwaliteit van hun scheermachines zijn? Hoe prettig zullen die borstels voor je paard zijn? Zal je jouw vee wel op het erf kunnen houden met hun afrastering? Zal je lang moeten wachten tot de bezorgservice van Macrovet de nieuwe vogelverschrikker bij je thuis komt afleveren? En wat zal de klantenservice van Macrovet zeggen als je ze nodig mocht hebben?Alleen mensen die bij Macrovet wel eens producten voor hun dieren hebben gekocht kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken wat deze diereneigenaren nou eigenlijk van Macrovet vinden. Hun meningen, beoordelingen, ervaringen en cijfers kunnen je laten zien wat er van Macrovet en hun dierproducten verwacht kan worden.


Over Macrovet

Macrovet is een dierenwinkel die producten voor dieren, boeren en het algemene buitenleven verkoopt. Ze noemen zich dan ook “dé dierenbenodigdheden en buitenleven specialist”. De winkel is in 2008 opgericht door Willem-Johan Bakker en Marlies van der Sar. Nadat ze alle producten op de foto hebben gezet en er teksten aan toe hebben gevoegd zijn ze in 2009 online gegaan met hun eigen webshop. Ze hebben alles voor koeien, schapen, paarden, varkens, kippen en huisdieren. Het maakt dus niet uit of je een grote veestapel hebt of alleen een hond en/of kat thuis hebt rondlopen. Hun artikelen zijn verdeeld in verschillende categorieën. In de categorie veehouderij vind je pillenschieters, hoefverzorging, koortsthermometers en nog veel meer dingen om je koeien of schapen goed te verzorgen. Ze hebben zelfs wat veterinaire instrumenten zodat je de lichte dierenartshandelingen zelf kunt doen. Voor paarden hebben ze drinkballen, hoefolie. Paardenborstels, ontworming, mokzalf, paardenshampoo en nog veel meer. Je kunt zelfs je eigen stalapotheek aanleggen. Natuurlijk moet ook je stal en erg schoon en netjes zijn. Hiervoor hebben ze voertonnen, mestboys, hooivorken, zakmessen, voerscheppen, ijzerware en kruiwagens. Je moet zelf prettig en netjes kunnen werken. Daarvoor heeft Macrovet werkkleding, rubber handschoenen, laarzenreinigers, veiligheidsprillen, werklaarzen, overalls enzovoort. Qua ongediertebestrijding heeft alles om mugge, vliegen, muizen, ratten en wespen te bestrijden. Ook voor slakken, vlooien, mieren en zelfs houtworm is wel het één en ander te vinden. Den aan een vliegenlamp of muizenval. Een vogelverschrikker kan ervoor zorgen dat vogels van je groente en fruit afblijven. Die heeft Macrovet dan ook in alle soorten en maten. In hun afdeling scheermachines vind je tondeuses, scheermachineolie en scheermachines. En dan is er als laatste nog een assortiment afrastering. Met hun schrikdraad, schapennet, staaldraad en kunststof of stalen weidepalen kun je jouw dieren binnen een bepaalde weide houden.
Diensten van Macrovet

Alle dierenartikelen van Macrovet kunnen door de bezorgservice van deze dierenwinkel worden bezorgd. Ook heeft Macrovet een eigen klantenservice om je te helpen als dat nodig mocht zijn.


Klachten, Complimenten en Tips voor Macrovet

Mocht jij Macrovet wel eens hebben bezocht, dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze dierenwinkel. Krijg je met die scheermachines echt zo makkelijk die schapenvacht eraf? Hoe stevig is die afrastering ? En wat kun je ons vertellen over de klantenservice en bezorgservice van Macrovet. Schrijf je eigen Macrovet review en laat ons weten wat jouw mening over deze dierenwinkel is

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Wahl clipper Bravura Cordless Midnight Blu

Ik heb een kleine malthezer chih tzu. De eerste keer scheren ging goed. De tweede keer werd lastiger, de derde keer scheerde hij nauwelijks meer. Na de 2 keren gebruik goed schoongemaakt en geolied. De tweede keer ook tussentijds nog wat olie gebruikt. Na 2x dus niet bruikbaar meer. Met Macrovet gebeld, schoten meteen in de verdediging. Kortom, ik heb hem niet goed gebruikt en moet op eigen kosten een nieuwe scheerkop bestellen. Conclusie: beter niet kopen en zeker niet bij Macrovet, Service en Garantie zijn bij hen niet bekend!

C

Carla Van Der Hoeven

13-12-2021

0