Kippengids

3

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Kippengids

Zoek je een Kippengids waarmee je een kippenhok kunt bouwen? Heb je hulp nodig met het bouwen van je eigen kippenhok? Kippengids kan voor jou dan weleens een uitkomst zijn. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er over Kippengids bekend zijn. Op deze pagina lees je alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.  


Wat is Kippengids?

 


Kippengids is een handleiding waarmee je zelf een kippenhok kunt bouwen. Via de gids kun je een uniek kippenhok maken. Volgens het bedrijf kun je binnen 4 stappen een geweldig kippenhok bouwen. Er wordt aangegeven dat je een kippengids voor een goedkoop bedrag kunt krijgen. Volgens het bedrijf gaat het om de meest complete, doe-het-zelf kippenhokgids. Je kunt de Kippengids downloaden op de website. Op het moment dat je de betaling hebt gedaan krijg je onmiddellijk je Kippengids. Dan kun je dus direct gaan starten met het maken van een kippenhok.  


Materialen

 


Je dient vervolgens allereerst je bouwmaterialen in te gaan kopen. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat je deze materialen bij iedere bouwmarkt kunt vinden. Het kan zelfs zo zijn dat je sommige materialen al in huis hebt. Als laatste stap is het tijd om te bouwen. De Kippengids is een handleiding waarbij iedereen de uitleg snapt en de tekeningen begrijpt. Hierdoor kun je gemakkelijk een geweldig kippenhok maken.  Met de kippengids kun je het kippenhok binnen een aantal stappen voor elkaar hebben.  


Voordelen

 


Op de website van Kippengids is te lezen dat alle mensen met de inhoud van Kippengids overweg kunnen. Volgens het bedrijf is een kippenren een mooie uitkomst om je kippen vrij rond te laten lopen. Er wordt aangegeven dat de meeste kippen het fijn vinden en minder stress zullen ervaren. Een kippenren en kippenhok zullen volgens Kippengids aan diverse factoren moeten voldoen. Tenminste als je een perfecte kippenren en/of kippenhok wil hebben.  


Wetenswaardigheden

 


In sommige gevallen heb je een bouw vergunning nodig. Dit is afhankelijke van de grootte van je kippenren en/of kippenhok. In een normale situatie hoef je geen vergunning aan te vragen als de ren van kunststof of houten palen met gaas is gemaakt.  


Volgens het bedrijf mag de maximale hoogte 2 meter zijn. Er gelden speciale regels voor een kippenhok. Het moet binnen een straal van 30 meter vanaf de bebouwing van je eigen kavel zijn. Het gaat om één kippenhok per perceel. Het mag niet groter zijn dan 10 m3 en 1 meter, genomen vanaf de perceelgrens of tegen een muur van je huis of schuur. Het moet een houten kippenhok zijn en het hok mag niet in je voortuin neergezet worden. De nok hoogte mag niet langer zijn dan maximaal 3 meter. Welke regels er nog meer actief zijn kun je het beste bekijken op de website van Kippengids. Daar lees je echt alle informatie en details.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Ben je al klant bij de Kippengids? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij de Kippengids? Heb jij met plezier een kippenhok gebouwd? Was het simpel om met de Kippengids het kippenhok te maken? Kon je simpel aan alle materialen komen? Zou je de Kippengids aan andere mensen aanbevelen? Jouw mening is goud waard. We stellen het zeer op prijs als jij je visie over dit bedrijf deelt op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Oplichter

Besteld en betaald hierna niets meer vernomen Geen contact info of telefoonnummer

P

Petar

27-11-2023

0

Kippengids

Na betaling niets ontvangen, geen contact met verkoper mogelijk vanwege ontbreken contactgegevens op website... oplichter

J

johan

28-05-2021

0