Dierspecialist.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Dierspecialist.nl

Zoek je een product voor je huisdier? Heeft je hond, kat of ander dier nieuwe dierenvoeding nodig? Dan kun je wellicht slagen bij Dierspecialist.nl. Bekijk op deze pagina welke objectieve ervaringen er over deze organisatie bekend zijn.


Wat is Dierspecialist.nl?


Dierspecialist.nl is een dierenspeciaalzaak. Deze organisatie zegt te staan voor oprechte liefde voor dieren, service en professionaliteit. Ook wordt er aangegeven dat er deskundige mensen werken met een hoog niveau aan kennis. In totaal maken er in Nederland 40 speciaalzaken onderdeel uit van Dierenspecialist.nl. Naast het aanbod in de winkels kun je online een keuze maken uit ongeveer 6.000 artikelen.


Mensen kunnen een keuze maken uit een ruime voorraad aan kwaliteitsproducten. Enkele voorbeelden van producten die je er kunt kopen zijn een konijnenkooi, dierenvoeding, hondenriem en kattenkrabpaal. Deze dierenspecialist geeft aan bekende A-merken te verkopen en producten van het eigen huismerk. Volgens Dierspecialist.nl zijn de items scherp geprijsd.


De medewerkers laten weten alles in het werk te stellen het de klant zo veel mogelijk naar de zin te maken. De kopers komen volgens het bedrijf niks tekort. Het team wordt omschreven als een groep enthousiaste mensen met kennis van de branche.


Verzendingen


Er zijn diverse opties met betrekking tot de verzending. De producten kunnen gratis bij je afgeleverd worden als je minimaal een bestelling van € 50,- doet. Het kan ook naar een ander adres vervoerd worden. Als je een bestelling doet die lager dan dit bedrag is dan zijn de verzendkosten € 3,99. Je kunt je order ook ophalen in een van de 40 winkels.


Volgens Dierspecialist.nl wordt 95% van de pakketten op tijd bij je afgeleverd. Ze vinden het belangrijk dat klanten hun orders op tijd ontvangen. Bestellingen die voor 14:00 uur worden gedaan, zullen diezelfde dag nog verstuurd worden.


Meestal is het zo dat leveringen de eerstvolgende werkdag door de klant worden ontvangen. In het betaalproces zal je ook het afleveradres moeten vermelden. Als je niet thuis bent zal je bestelling de volgende werkdag opnieuw worden aangeboden. Mocht je niets ontvangen word je geacht contact op te nemen met de klantenservice.


Retourinformatie


Volgens deze onderneming gaan ze zeer zorgvuldig met je bestelling om. Toch kan het gebeuren dat er iets niet in orde is. In die situaties kan het mogelijk zijn een retour in gang te zetten. Retourzendingen worden geaccepteerd mits het niet om voedings- en apotheekmiddelen gaat. Dit is zo vanwege gezondheidsbescherming en hygiëne.


Een bestelling kan binnen 14 dagen herroepen worden. Mocht je dit doen heb je nog 14 de dagen de tijd je item(s) terug te sturen. Reden tot herroepen is niet verplicht toch wordt het wel op prijs gesteld als je dit doorgeeft. De kosten die bij een retour komen kijken zijn voor rekening van de klant.


Producten moeten zorgvuldig teruggestuurd worden. Ze mogen niet gehavend of beschadigd zijn. Dit zal beoordeeld worden door het personeel van deze onderneming. Je kan een retour terugbrengen naar de winkel waar je deze hebt gekocht. Het is ook mogelijk om je retour te laten bezorgen. Er wordt hiervoor samengewerkt met koeriersbedrijf PostNL.


Klantervaringen


Heb je hier weleens een aankoop of meerdere aankopen gedaan? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaringen. Wat vind je van de kwaliteit van deze producten? Hoe heb je de prijzen ervaren? Laat weten wat jij weet via een review op deze pagina. Mede dankzij jou kan NederlandReview het platform op het gebied van objectieve bedrijfsreviews blijven.


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)