Alsa nature

10

Bestellen

8.5

Service

8.5

Prijs

9.5

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Alsa nature

Ben je op zoek naar een bedrijf waar je alles vor je hond kunt kopen? Een organisatie welke ook producten voor katten verkoopt? Dan is Alsa Nature misschien net het bedrijf waar je naar op zoek bent. Lees eerst eens aandachtig wat klanten bij dit bedrijf hebben ervaren.  


Wat is Alsa Nature?

 


Alsa Nature is een bedrijf waar je online allerlei soorten producten met betrekking tot honden kunt kopen. Also Nature heeft ook een assortiment voor katten. Een kijkje op de website leert ons dat je kunt kiezen uit de volgende hoofdcategorieën: hondenvoeding, bedden & voerbakken, hondenverzorging, lijnen & halsbanden, hondentraining, hondenspeelgoed, onderweg met de hond, hondenkleding, outdoorkleding, kattenvoeding & toebehoren en kortingen & acties. Mocht je inhoudelijk meer willen weten dan dien je op een categorie door te klikken.  


Geschiedenis

 


Er gaat een geschiedenis schuil achter Alsa Nature. Er wordt aangegeven dat het bedrijf al ruim 20 jaar natuurlijke hondenvoeding ontwikkelt. Dit doen ze op basis van natuurlijke ingrediënten. De premium-voedingslijn alsa-nature biedt je hond een natuurlijke volledige verzorging. De hond heeft dit nodig voor een actief en vitaal leven. Een van de doelen die door het bedrijf zijn vastgesteld is dat je hond in iedere levensfase naar behoefte gevoed moet worden. Dit moet op de juiste manier gebeuren.


Op dagelijkse basis steekt het bedrijf haar kennis en energie in het tot stand komen en ontwikkelen van de alsa-nature voedingslijn. Via de website kun je de alsa-nature online shop bezoeken. Je vindt hier een omvangrijke voorraad welke bestaat uit hondenkoekjes, natuurlijke droogvoeding, natvoeding, kauwartikelen, hondentoebehoren en hoogwaardige outdoor-kleding.  


Retourneringen en ruilen

 


Er zijn regels met betrekking tot retourneren en ruilen van kracht. Mocht het onverhoopt voorkomen dat je iets wilt ruilen of retourneren, dan dien je contact op te nemen met de klantenservice. Het e-mail adres van de klantenservice is klantenservice@als-nature.nl. Dit dien je ook te doen als je een vraag hebt over de betaling of verwerking van je bestelling. Je hebt een retouretiket nodig als je iets wilt terug sturen. Dit retouretiket is te downloaden via de website van dit bedrijf. Je wordt geacht deze zelf bij je thuis uit te printen.   


Herroepingsrecht

 


Als klant kun je je beroepen op het herroepingsrecht. Wettelijk is deze vastgesteld op 14 dagen. Je hoeft dan geen opgave van reden voor het annuleren door te geven. Overigens heeft dit bedrijf de herroepingstermijn eigenhandig verlegd naar 28 dagen. De periode van 28 dagen zal ingaan op het moment dat jij je bestelling hebt ontvangen.


Mocht je gebruik maken van je herroepingsrecht dien je het volgende adres te gebruiken voor je retour: Alsa-hundewelt GmbH & Co. KG, t.a.v. Alsa Nature, Gutenbergstr. 11, 26632 Ihlow OT Riepe in Duitsland. Voor de volledige procedure met betrekking tot het herroepingsrecht is het raadzaam om een kijkje op de site van Alsa Nature te nemen.


Welke klantervaringen zijn hier bekend? 


Ben je klant bij Alsa Nature? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Wat heb jij precies bij Alsa Nature gekocht? Ben je tevreden over de service bij Alsa Nature? Ga je in de toekomst vaker een samenwerking met Alsa Nature aan? Zou je andere mensen aanbevelen iets bij Alsa Nature te kopen? We stellen het enorm op prijs als jij via NederlandReview je visie deelt over dit bedrijf. Jouw mening is ontzettend veel waard! Mede door jouw input blijft NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Owney jas en hondenkoekjes

Mooie website met veel keuze in hondensnacks. Ik heb voor mijzelf een mooie Owney jas gekocht, deze was hier veel goedkoper dan elders op internet. Voor mijn hond heb ik koekjes besteld en een welkomstpakket met voeding. Mijn hond vindt de koekjes en de voeding heerlijk, het ziet er goed uit en ruikt goed. In het vervolg eet mijn hond de voeding van alsa-nature. Levering verliep goed en snel.

B

Bianca

15-02-2023

0

Hondenvoeding en snacks

Heerlijk! Mijn hond is er gek op en nog gezond ook! Goede kwaliteit. Goed verpakt en snel geleverd.

W

Willie

27-10-2022

0

Hondenmand

Naar volle tevredenheid 2 hondenmanden besteld. In december 2021 er nog een besteld als cadeau. Echter, na 2 weken al slijtage. Inmiddels foto’s/mail gestuurd ivm klacht. Wat blijkt…hondenmand is verkeerd geleverd/binnenste buiten. Dit is niet opgevallen bij ontvanger cadeau, totdat de slijtage wel heel snel plaatsvond. Uit contact hierover wordt het probleem verschoven naar de klant, niet echt klantvriendelijk. Nu dure mand met kapotte onderkant en dat al na 6 weken. Oplossing niet naar tevredenheid opgelost.

S

Sonja Mastenbroek

24-02-2022

0

Diverse producten

Goed bedrijf, fijne producten. Na een aantal prima bestellingen viel 1 product anders uit dan verwacht. Na een e-mail naar de klantenservice kwam er direct een reactie en kreeg ik het geld terug gestort. De verzending duurt altijd wel een paar dagen omdat het via Duitsland komt maar daar houd ik rekening mee met bestellen.

L

Linda

14-12-2020

1