Zoek uw Notaris

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Zoek uw Notaris

Ben je zoekende naar een notaris? Wellicht kan Zoek uw Notaris wel iets voor jou betekenen. Bekijk eerst eens wat de klantervaringen bij Zoek uw Notaris zijn.    


Wat is Zoek uw Notaris? 

 


Zoek uw Notaris is een bedrijvengids met alle KVK geverifieerde Notarissen in Nederland. Je kunt een keuze maken uit de volgende regio's: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Groningen, Breda, Tilburg, Nijmegen, Arnhem en Maastricht. Zoek uw Notaris is een bedrijf welke bedrijven en particulieren die zoekende zijn naar een notaris, op een simpele manier in contact brengen met een specialistisch notaris. Mocht je een aanvraag doen zul je 4 gratis offertes ontvangen van geselecteerde professionals in zijn of haar regio. Het bedrijf stelt een specialist te zijn op het gebied van werven van nieuwe klanten op het gebied van notarissen.   


Kwaliteit  

 


Bedrijven zien dankzij de diensten van Zoek uw Notaris hun klantenbestand groeien met nieuwe opdrachten. Deze ontvangen ze volgens de organisatie via de website Zoek uw Notaris. Kwaliteit staat bij Zoek uw Notaris hoog in het vaandel. Alle notaris kantoren worden gecontroleerd op basis van KvK-nummers. Het bedrijf neemt vervolgens altijd contact op met de bedrijven. Als je een aanvraag doet zal de software van Zoek uw Notaris ieder verzoek dat binnenkomt direct matchen met de best passende notaris.    


Kennisbank  

 


Via Zoek uw Notaris kun je een kennisbank raadplegen. Je krijgt hierbij onder andere advies over de kosten van een notaris, of er een notaris nodig is of/en hoe je een eerste gesprek met een notaris kunt realiseren.    


Kosten notaris  

 


Notaristarieven zijn vrij te bepalen door de notarissen. Zaken waarvoor kosten worden berekend zijn onder andere het klaarmaken van een hypotheekakte, de eigendomsoverdracht van een huis, samenlevingscontract of testament. Bij familiezaken kun je veelal voor een lager tarief samenwerken. Je kunt dan denken aan familiezaken zoals samenlevingscontracten, huwelijkse voorwaarden en samenlevingscontracten. Voor familie kun je een speciaal verzoek indienen voor familiezaken. Je dient dit verzoek dan schriftelijk in te dienen. Dit zul je moeten doen bij de voorzitter van de Kamer van Toezicht over de notarissen en kandidaat-notarissen.  


Schenking

 


Wil je een schenking doen aan een familielid of bijzonder initiatief zoals een goed doel? Dit kan eenmalig of jaarlijks. Je kunt dit goed regelen via een schenkingsakte bij de notaris zelf of in een onderhandse akte.  


Contact opnemen

 


Mocht je vragen en/of opmerkingen voor het bedrijf hebben, dan kun je telefonisch contact opnemen. Het telefoonnummer is 088 088 49 22. Ze zijn bereikbaar op werkdagen tot 17:00 uur. Het is in de regel zo dat je kunt vragen om een eerste gratis gesprek. Mocht je zelf een notariskantoor hebben dan kun je die via de website aanmelden. Mensen die een minimum inkomen of geen spaargeld hebben, komen vaak in aanmerking voor een lager tarief.  


Welke klantervaringen zijn er bij Zoek uw Notaris?  

 


Ben je klant bij Zoek uw Notaris? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen! Op welke manier heb jij met Zoek uw Notaris samengewerkt? Heb je via dit bedrijf een geschikte advocaat gevonden? Was je tevreden over de samenwerking met deze advocaat? Wat vind je van de prijzen die je bij Zoek uw Notaris moet betalen? Waren alle offertes eigenlijk wel naar wens? Jouw mening is goud waard. Door je visie te delen via NederlandReview help je de gebruikers van dit platform enorm. Mede door jouw inbreng kunnen we het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)