Zoef.com

7.1

Bestellen

7.4

Service

6.4

Prijs

7

Levering

68.8%

Zou hier weer kopen

Zoef.com

Leer dit bedrijf beter kennen door deze review te lezen. Je kunt voor iedere gelegenheid wat huren bij zoef.com. De site zoef.com is er om je te helpen om iets te huren wat je nodig hebt. Ze hebben een ruim assortiment en bieden de laagste prijsgarantie. Er zit altijd wel een filiaal in de buurt. Meningen, oordelen en reviews! Op NederlandReview tref je ze allemaal aan en kun je op een snelle en gemakkelijke manier een oordeel vormen over een onderneming, als zoef.com. Het helpt je natuurlijk om de onafhankelijke reviews te lezen en om zo een mening te krijgen van zoef.com. Het is goed om ook een review op NederlandReview achter te laten. Zo is het juiste mogelijk om anderen te helpen en te laten zien wat jij van zoef.com vindt. Natuurlijk mag een review goed of slecht zijn. Zo simpel is dat natuurlijk! Onafhankelijke beoordelingen vind je op NederlandReview. 

Over zoef.com

De site zoef.com is een groot verhuurplatform voor heel Nederland waar bedrijven en consumenten van alles kunnen huren. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal kan en wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te weten dat je er een barkruk kunt huren, maar ook een boormachine of stormbaan. Het is werkelijk geweldig. Alles kun je er huren. Huren is het nieuwe kopen zeggen ze bij zoef.com ook wel. 
Iedere dag worden er meer dan 150 orders verwerkt en klanten kunnen binnen 24 uur ontdekken wat ze kunnen huren en krijgen. Er zijn al meer dan 50.000 menen welke zeer tevreden zijn over hun. Het bedrijf is in 2013 opgericht en zal nog verder groeien in Europa.  

Diensten van zoef.com

Ze verhuren eigenlijk van alles  bij zoef.com. Hieronder een greep uit het assortiment van zoef.com: 
•    Partytenten
•    Meubels
•    Klapstoelen
•    Caféstoelen
•    Dinerstoelen
•    Fauteuils
•    Kuipstoelen
•    Rotanstoelen
•    Statafels
•    Klaptafels
•    polaroid camera's
•    Keizer stoelen
•    Bierbanken
•    Springkussens
•    Voetbal attracties
•    Banken
•    Stormbanen
•    Kleding
•    Marktkramen
•    Tafels
•    Feest verhuur
•    Stoelen
•    Barbecues
•    Tenten

En er is nog veel meer! 

Klachten, tips en complimenten over zoef.com

Ben je ontevreden over zoef.com? Dan kun je een klacht indienen op verschillende manieren. Het is mooi om de mogelijkheden te ontdekken om te zien hoe ze het kunnen oplossen. Je kunt de klacht indienen per post en ook per mail of telefoon. Hierna kun je natuurlijk een review achterlaten op NederlandReview over hoe het is opgelost!  

Heb jij ervaring met zoef.com 

Pak je kans! Deel met anderen wat jij van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te laten weten wat ook jij vindt van deze organisatie. Op NederlandReview verzamelen we de meningen van mensen over bedrijven. Ook jouw mening telt.


 


Verhuren ze echt alles? En hoe betrouwbaar is zoef? Weet waar u huurt door onafhankelijke ervaringen te lezen bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (16)

De klant staat op nr1!

ik werd meteen vriendelijk te woord gestaan toen ik belde, had namelijk nog nooit eerder online gehuurd en had dus wel wat vragen. bleek allemaal makkelijker te zijn dan ik dacht. De spullen die ik ontving waren in nette staat, ben dus zeer te spreken over dit bedrijf!

H

Hans Peters

29-09-2017

0

Superservice

Ik heb supergoed geholpen door Zoef. Ze werken met verhuurders door het hele land en ik liep tegen een aantal problemen aan met de verhuurder. Zoef heeft dit top opgelost!

I

Iris

11-08-2017

0

Gewoon makkelijk

Gehuurd via zoef en dat ging eigenlijk heel soepel. Ze gaven duidelijk aan dat ze met partners werkten die bij mij zouden leveren. Dit werkte prima voor mij vooral omdat hun aanbod gewoon duidelijk te bestellen was.

J

Johan

10-07-2017

0

goede service en contact bij speciaal feest

zeer tevreden over de service van zoef. We hebben via hun website van alles besteld voor een feest dat we wilden geven ter gelegenheid van ons huwelijk. we wilden niet extra spullen hoeven kopen en daarom wilden we huren. alles werd netjes geleverd en we hebben goed contact gehad met zoef, die de spil in het web was. dingen kwamen kennelijk van verschillende bedrijven vandaan en niet alles arriveerde precies tegelijk, maar doordat het contact met zoef goed was, konden we er gerust op zijn dat het goed kwam. goed geregeld. goede service en ik onthoud dit zeker voor een eventueel volgend feest.

M

Marjoleine

15-06-2017

0

Verjaardag zoon tuinfeestje

Voor de verjaardag van mijn zoontje gekozen voor een feestje in de tuin. Omdat we niet groot wonen hadden we een gebrek aan geschikte meubels voor een groot aantal gasten dat we wilden uitnodigen. We kwamen uit bij Zoef. Huren ging gemakkelijk en het scheelt veel rommel en we hoefden nu niks aan te schaffen, weg te gooien of gasten te schrappen. Fijn dat dit zo handig kan worden geregeld!

V

Visser

12-06-2017

0

Mooi product

Voor mijn huwelijk een fantastich buffet laten regelen door Zoef, het was prachtig!!!

F

Fred

23-05-2017

0

Goed geholpen bij verjaardagsfeestje

Voor de verjaardag van mijn zoon hebben we bij Zoef gehuurd. Ik heb me in positieve zin mogen verbazen over de goede service, ze doen echt hun best en controleren ook of het allemaal naar de zin is en goed is gegaan. Erg attent. Het heeft me op een drukke dag heel wat geregel en gestresst gescheeld, waardoor ik er meer voor mijn zoontje kon zijn op zijn verjaardag. Goede ervaring!

J

J.

11-04-2017

0

Zeer klantonvriendelijk en onprofessioneel bedrijf

Slecht bedrijf! Had eergisteren spullen besteld voor school. Voor het plaatsen van de bestelling met 2 medewerkers dubbel gecheckt voor de beschikbaarheid en afhaalafspraken. Het werd door die twee medewerkers verzekerd dat de spullen beschikbaar zijnen zeer zeker (!!!) binnen én in alle gevallen in de straal v 15 km opgehaald kunnen worden. Dus per online de bestelling volgens hun advies besteld en betaald (!!). Tegen 17:00 kreeg ik een telefoontje van een van dezelfde medewerkers, lachend zei hij: Ja, we hebben de bestelling geannuleerd, we kunnen niet leveren. Je moet er zelf achteraan. Hij legde het probleem bij de Klant. Volgende dag gebeld naar de andere medewerker en later de "eigenaar" of volgens hem: "hij hoort bij het bedrijf". Hetzelfde aantwoord, geld is "teruggestort" en ik moet het maar zelf oplossen. Raar concept voor het runnen van een bedrijf, zeer onbetrouwbaar, onprofessioneel en kent geen klantvriendelijkheid. Ze durven wel hun rare manieren van doen in de email te zetten.

L

L.

31-03-2017

1

Feestje gegeven groot succes door ZOEF

Feestje gegeven en de spullen gehuurd bij ZOEF. Uitermate prettige partij om mee te werken. Alles was van prima kwaliteit en voor ons heerlijk om alles gewoon over te laten aan een bedrijf zonder er zelf nog zorgen om te hoeven hebben. Zo konden wij extra van ons feestje genieten, daarom hadden wij ook hiervoor gekozen. Volgende keer doen wij het zeker weer zo!

B

Ben

14-12-2016

0

gewoon goed en makkelijk

Ik moest vershcillende spullen huren voor mijn bedrijfsfeest. Ik kon alles bestellen bij zoef in plaats van dat ik bij verschilledne verhuurders moest zijn. Ze waren heel duidelijk in hoe ze te werk gaan en het bedrijf dat het uiteindelijk leverde was netjes en op tijd. Volgend keer weer!! Dirk

D

Dirk Koppes

22-09-2016

0

Degelijk en snel

Werkt goed, tevreden over de klantenservice en kaartje na het event was ook zeer attent. Dank je Marvin van Zoef

F

Frank den Ouden

29-08-2016

0

Top service

Heerlijk bedrijf, goede klantenservice!

P

Pieter Stellinga

11-07-2016

1

Slechte partij

Geen fijn bedrijf, erg arrogant, komen afspraken niet na. Communicatie is r*k, en ze beweren nog persoonlijk service. Doei. Nooit meer

P

Peter

17-06-2016

2

Annulering

Online een aantal dingen besteld (en betaalt!) voor de verjaardag van mijn zoon. Een paar dagen voor zijn verjaardagsfeest kreeg ik een belletje dat ze de spullen niet konden leveren en dat alles geannuleerd zou worden. De enige oplossing die werd aangedragen was om de spullen vanuit een andere stad aan te leveren. Maar dan moest ik wel zelf voor de transportkosten opdraaien. Wat een slechte grap! Hele onvriendelijke klantenservice. En nu nog maar zien of ik mijn geld snel terug krijg. Al met al een zéér teleurstellende ervaring. IUk zal dan ook echt NIEMAND aanraden om zaken te doen met zoef.com Nu snel een andere oplossing zoeken om het verjaardagsfeestje van mijn zoon te redden.

R

Ronald

08-04-2016

1

Laagste prijs garantie

Pff diepe zucht naar dit "bedrijf " 10 tal email s over laagste prijs garantie. Klopt niets van. Erg vermoeiende en slechte communicatie met deze gasten.

M

maria

25-03-2016

1

Maakt misbruik van verhuurbedrijven

Zoef claimt honderden vestigingen te hebben in Nederland. Deze vestigingen zijn eigenlijk op zichzelf staande verhuurbedrijven. Zonder toestemming worden verhuurbedrijven gebombardeerd tot partner van Zoef. Zelfs na herhaaldelijk vragen om verwijdering wordt onze naam ongevraagd gebruikt door Zoef. We krijgen wekelijks mails met aanvragen terwijl we ook gevraagd hebben deze niet meer te ontvangen. Het ergste is nog wel dat hier op een gegeven moment een klant van Zoef stond zonder dat wij hier akkoord op hebben gegeven. Deze meneer had via de site van Zoef materialen gehuurd en betaald en kwam deze ophalen. Wij wisten van niks! We hebben meneer natuurlijk wel geholpen maar stel je voor dat we niets meer beschikbaar hadden, dan had meneer met lege handen gestaan! Het zonder toestemming gebruiken van de namen van andere bedrijven en klanten voor niets ergens heen sturen is ronduit schandalig. Als 'filiaal van Zoef' raad ik u dan ook aan: Huur niets bij deze criminelen en bel gewoon uw lokale verhuurbedrijf.

H

Harrie

25-02-2016

1