WoningZoek.nl

9

Bestellen

8

Service

5

Prijs

7

Levering

100%

Zou hier weer kopen

WoningZoek.nl

Ontdek de ervaringen van andere klanten over dit bedrijf. Wat zeggen ze? Wat zeggen ze niet? Zijn ze tevreden of niet? Is de prijs goed of te hoog? Wat is er allemaal mogelijk bij hun en hoe is de klantenservice? Het zijn een aantal vragen welke je jezelf natuurlijk moet stellen om zo een goed beeld te krijgen van deze organisatie. Iets waar we allemaal op moeten letten. Toch? Het zal je helpen om snel een goede beslissing te kunnen nemen. Eerst lezen, dan kopen is het motto.  


Over WoningZoek.nl

Het is goed om te zien wat er allemaal mogelijk is bij WoningZoek.nl. Het is heerlijk om de mogelijkheden te ontdekken om je woning te verhuren en ook om een woning te vinden. Veel mensen zoeken vaak naar een thuis. Het is geweldig om te ontdekken wat er kan en hoe ook jij hier volop van kunt genieten. Natuurlijk is het fijn om de kansen te pakken om een geweldige match te krijgen. Uiteindelijk willen we allemaal wat moois. Het is geweldig om te ontdekken wat er kan. Natuurlijk kun je er vrijblijvend een kijkje gaan nemen om pas daarna een beslissing te gaan nemen. 
De woningmarkt is continu in beweging. Wetten en regels veranderen rondom de hypotheken. De huizenmarkt daalt en stijgt. Ook is het zo, dat het aanbod en de vraag continu op zoek zijn naar een balans. Het is een patroon wat je eigenlijk altijd ziet. Nooit is er een balans tussen vraag en aanbod wat optimaal is voor alle partijen. Door de aren heen wordt het allemaal wel beter. Je ziet in de grotere steden steeds vaker een tekort. Het is dan wat moeilijker om een woning te vinden. Bij deze site is het mogelijk om sneller een huis te vinden. 


Diensten van WoningZoek.nl

De diensten richten zich vooral op:
•    Particulier huis huren
•    Snel huis huren
•    Particulier huren
•    Direct huren
•    Tijdelijk huren
•    Goedkope huurwoningen
•    Huurtoeslag berekenen
•    Met spoed woning huren
Het is een site voor het vinden en verhuren van een woning, appartement of huis. 


Klachten, complimenten en tips voor jou over WoningZoek.nl

Een klacht is een klacht teveel. Dit bedrijf kent een sterke service afdeling. Een klacht zal niet lang ongehoord blijven. Ook zal er snel naar een oplossing gezocht worden. Iets waar we natuurlijk allemaal graag mee bezig zijn. Het is belangrijk om de juiste keuze te maken. De klachtenafdeling van dit bedrijf begrijpt het goed. Ze helpen je graag om een oplossing te vinden voor jouw probleem. Ook ontvangen ze natuurlijk graag tal van tips en complimenten om te horen wat er nog iets beter kan of juist zeer goed gaat. 


Wat zijn jouw ervaringen over WoningZoek.nl?

Alstublieft! Deel jouw mening als klant van WoningZoek.nl over dit bedrijf. Ben je een happy customer of ontevreden klant? We horen graag wat jij van hen vindt. He tis belangrijk om zo anderen te helpen om een goed oordeel te vellen over een organisatie of bedrijf. Jij bent hierbij essentieel en van groot belang. Deel daarom jouw oordeel met anderen via onze site. 


Lees de ervaringen! Is WoningZoek.nl de beste plek om een huurwoning te vinden? Hoe duur is een huurwoning in Amsterdam of Utrecht? Is het veilig?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Huurwoningen in Amsterdam

Ik zoek een huurwoning in Amsterdam, maar dat is nogal een opgave. Ik kom niet in aanmerking voor een sociale huurwoning van Woningnet, dus ik moet het op de particuliere markt proberen en dat is gewoon erg duur. Bovendien zijn er gewoon maar weinig woningen die überhaupt betaalbaar zijn tegenwoordig in Amsterdam. Huurwoningen in Amsterdam zijn echt onbetaalbaar. Via woningzoek heb ik nu wel een aantal geschikte woningen gevonden. De meeste gaan wel een beetje boven budget, maar ik ben allang blij dat er woningen ZIJN nu... Ik zoek nog even uit of ik wil inleveren op locatie en oppervlakte van de woning, of dat ik meer geld moet vrijmaken hiervoor. Maar ik denk wel dat ik het dan via Woningzoek ga vinden.

M

Marianne van der Velde

05-02-2017

0

Geen moeite om huurwoningen te zoeken

In mijn zoektocht naar een huurwoning heb ik mij al bij veel verschillende instanties ingeschreven. Tot op heden nog geen resultaat helaas. Door een studiegenoot getipt over WoningZoek.nl. Hij had via deze website een huurwoning gevonden en zei dat het makkelijk en overzichtelijk was. En dat klopt. Je kunt heel eenvoudig zoeken op plaatsen, waardoor je snel een overzicht hebt van alles wat beschikbaar is. Ik heb nog geen huurwoning gevonden, maar heb dankzij deze website wel wat meer inzicht in wat er allemaal te huur staat in de stad waar ik woon.

W

Wesley Drijvers

15-12-2016

0