NederlandReview

  Ervaringen Wissel.nl

  Wat moet je doen als je beste vriendin je een bladcadeau geeft, terwijl jij liever naar de film gaat? Of wat doe je met de cadeaubon van je tante die je liever geen geld wilde geven, omdat ze dat zo onpersoonlijk vindt, terwijl jij aan het sparen bent voor die nieuwe iPhone? Het blijft lastig om dankbaar te zijn voor de cadeaus die je eigenlijk niet wilde hebben. Bij Wissel.nl kun je jouw cadeaubonnen inwisselen voor geld en in de webshop tweedehands cadeaubonnen met korting kopen. Het lijkt de perfecte oplossing te zijn, maar is dit bedrijf betrouwbaar? Zijn de gekochte bonnen altijd geldig? Wordt het geld altijd betaald? Vind op NederlandReview alle antwoorden op deze vragen in de reviews van klanten. Zij vertellen over hun ervaringen met Wissel.nl.

  Over Wissel.nl

  In 2015 begon Wissel.nl met een simpel idee: Ruil jouw ongebruikte cadeaubonnen in voor geld. De ingekochte cadeaubonnen worden daarna in de webshop met korting verkocht. Wissel.nl geeft je garantie op al je aankopen. Alle cadeaubonnen zijn gegarandeerd geldig en kunnen direct gebruikt worden. Mochten er toch problemen zijn, dan zoekt Wissel.nl naar de oplossing.


  Kijk ook even dit korte reclamefilmpje van Wissel.nl!

  Bonnen inwisselen op Wissel.nl

  Op de website van Wissel.nl is het mogelijk om direct een bod te krijgen op je cadeaubon. Als je het eens bent met het bod zijn er verschillende manieren om je bon in te wisselen. Je kunt de bon via de post versturen naar Wissel Nederland BV, Het Spoor 2-16, 3994 AK in Houten. In de enveloppe moet je naam en je bankrekeningnummer staan, verder moet ook je postcode en huisnummer vermeld staan voor het geval er iets misgaat. Je kunt de bon ook even langsbrengen op het kantoor in Houten. Maak dan wel eerst even een afspraak! Voor zowel het versturen via de post als het persoonlijk langsbrengen geldt, zodra Wissel.nl de bon in ontvangst heeft genomen, wordt het geld op je rekening gestort.

  Bonnen kopen op Wissel.nl

  Voor de webshop geldt dat alle bonnen via een mail naar de klant verstuurd worden. In de mail staat het kaartnummer en de pincode die nodig zijn om de cadeaubon te gebruiken. Je kunt zelf aangeven of je de fysieke bon ook wilt ontvangen, die wordt dan gratis geleverd. Via de webshop kan alleen met iDeal betaald worden. Alle bestellingen voor 16:00 worden diezelfde dag nog verwerkt.

  Klachten over Wissel.nl

  Mocht je klachten of opmerkingen hebben, dan kun je contact opnemen met de webshop. De website heeft een contactformulier dat voor iedereen toegankelijk is. Verder is er ook een online chat waar gebruik gemaakt van kan worden. Voor dringende zaken of voor het maken van een afspraak kan 7 dagen per week tussen 9:00 en 17:00 gebeld worden met 030-2270662. Het is echter verstandig om eerst even de FAQ-pagina te bekijken waar de meeste vragen al beantwoord zijn.

  Hoe beoordeel jij Wissel.nl?

  Wacht! Heb je nog even tijd om van je te laten horen? Heb jij een cadeaubon bij Wissel.nl ingewisseld? Of heb je een cadeaubon met korting gekocht? Laat ons even weten hoe dat ging en laat een review achter! Nieuwe klanten willen graag horen wat jouw ervaring was.

  Wil jij je cadeaubon inwisselen voor geld met Wissel.nl, maar weet je niet zeker of het betrouwbaar is? Vind hier klanten reviews en beoordelingen.

  Wissel.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  5
  25% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.6
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Wissel.nl

  Uw beoordeling

  Top

  Playstation Plus abonnement gekocht voor 50 euro in plaats van 60.
  Ik kreeg na een paar seconden al een mail met de code die per direct werkte. Aanrader dus als je niet van plan bent 60 euro neer te leggen voor een Playstation Plus abonnement.

  Door: Niels05-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Verkoop tegoedbon

  Slechte service , komen hun afspraken niet na. Hier heb je dus niks aan

  Door: Roy van hees 11-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Verkoop bonnen geld zou er op staan maar niet echt

  Niet goed. Voor 1500 bonnen doorgezet maar geen geld en zelfs vandaag niet. Pas op dus!

  Door: Erik Blotevogel18-09-2020
  martijn terbruggen23-11-2020

  Hallo Erik, beter laat dan nooit! Ik wist eigenlijk niet eens van deze review site af ... maar inderdaad. Wij hebben pas na 36 uur uitbetaald. Excuses daarvoor. Gr Wissel.nl

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Bestelling niet ontvangen

  Wissel.nl weigert mijn 2 bestelde paysafecard codes te leveren twv in totaal 125 euro. Ook blijken ze geen officieel vergunninghoudend bedrijf te zijn dat deze cards mag leveren. Bezint eer ge begint!

  Door: Gwe27-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  FAQ

  Is Wissel.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Wissel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Wissel.nl actief?

  Wissel.nl is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Wissel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.