NederlandReview

  Ervaringen Textmetrics (voorheen Webtexttool)

  Textmetrics helpt bedrijven teksten schrijven met behulp van AI-technieken en analysetechnieken op basis van big data. Textmetrics heette voorheen Webtexttool. Het nieuwe hoofdkantoor bevindt zich in Arnhem aan de Oude Oeverstraat 120.

  Wil jij ook het online webverkeer voor jouw website vergroten? Textmetrics helpt je hiermee. Lees hier betrouwbare ervaringen met de diensten van Textmetrics. Iedereen met een website of blog is tegenwoordig ook zijn eigen marketingspecialist. Online marketing gaat tegenwoordig vooral om je ranking in Google en andere zoekmachines. Maar hoe regel je dat het beste? Textmetrics zegt het antwoord te weten. Heb jij ervaring met de diensten van Textmetrics, laat dan hier je review achter! Zo kunnen we met NederlandReview zorgen voor betrouwbare meningen en informatie om online diensten transparanter te maken zodat jij goed weet wat je aanschaft op het web.

  Over Textmetrics

  Tips en tricks voor de teksten van jouw website of blog nodig? Textmetrics gelooft dat iedereen een zoekmachinevriendelijke tekst kan leren schrijven terwijl je typt en niet met redactie achteraf, wat je veel meer tijd kost. Je hebt geen technische kennis hiervoor nodig.

  “Make every word count" is waar Textmetrics mee adverteert. Textmetrics is een Nederlands bedrijf uit Arnhem dat internationaal werkt en gebruikers van hun online diensten voorziet van:

  -real-time (live)tips om je SEO-scores omhoog te krijgen
  -de beste keywords
  -optimalisatie van webteksten

  SEO staat voor ‘search engine optimization’, dus de optimalisatie van hoe ver bovenaan jouw website verschijnt in de zoekmachines op internet. Je kunt natuurlijk ook betalen voor advertenties op internet en daarmee je ‘ranking’ omhoog krijgen (dat heet SEA). Maar met SEO beïnvloed je de zoekresultaten die vanzelf tot stand zijn gekomen in Google (organische zoekresultaten). Inmiddels bedient dit bedrijf al tienduizenden gebruikers per dag.

  De FOD Financiën, een mozaïek van diensten

  Diensten

  Textmetrics is een hulpprogramma bij tekstredactie dat je kunt gebruiken binnen jouw favoriete CMS (Content Management Systeem) zoals Wordpress, Joomla, Drupal, Craft of als Microsoft Word plugin. Je leert met Textmetrics de beste content voor je website te maken zowel kwalitatief als kwantitatief. Textmetrics belooft een toename van veertien keer het wegverkeer dat je tot nu toe hebt gehad.

  De website van Textmetrics is in het Engels, maar de plugin werkt in allerlei talen. Op de website vind je een uitleg van SEO onder ‘What is SEO’. SEO helpt je meer mensen naar jouw website te lokken. Meer bezoekers betekent meer lezers of omzet en opbrengsten.

  Textmetrics biedt onder andere:

  realtime suggesties voor contentverbetering
  Het is een plugin die te gebruiken is in bijvoorbeeld Wordpress editor. Terwijl je je content schrijft krijg je op dat moment suggesties over hoe je verbeteringen in je content kan aanbrengen. analyse van je content
  Textmetrics analyseert je content en geeft tips voor verbeteringen van de resultaten in zoekmachines zodat jouw website eerder bovenaan de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google komt te staan. keyword analyse en onderzoek
  Je keywords (belangrijke zoektermen in zoekmachines die naar jouw website kunnen leiden) worden bekeken op hoe goed ze het doen op dat moment qua kwantiteit en concurrentie.

  De prijzen verschillen per abonnementstype.

  Klachten

  Je kunt met Textmetrics in contact komen via support@textmetrics.com of het contactformulier op de website of hen gewoon even bellen.

  Loopt jouw website door Textmetrics

  als een trein?
  Of merk je niks van hogere bezoekersaantallen? Laat het NederlandReview weten en plaats een recensie.

  Werkt deze webtool echt? Is dit een betrouwbare online dienst? Lees hier de reviews van andere gebruikers.

  Textmetrics (voorheen Webtexttool)
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Textmetrics (voorheen Webtexttool)

  Uw beoordeling

  Goede plugin

  Na het investeren in een nieuwe website is mij te verstaan gegeven dat het bij het maken van een website alleen de klus nog niet af is. Om organisch verkeer te krijgen moest ik gaan bloggen. Dat kon ik uitbesteden of zelf doen. Ik koos er voor om het zelf te doen. Dat leverde niet heel veel resultaat op, totdat ik gewezen werd op webtexttool. Deze plugin helpt mij heel erg om de juiste zoekwoorden te vinden en op een strategische plaats in de tekst te plaatsen.

  Kijk, alleen met deze plugin ga je de oorlog niet winnen, maar het helpt wel om je zo veel mogelijk return on investment te geven,. Je moet intressante blogs aanbieden, dat is de basis. Om vervolgens het maximale uit zo'n intressante blog te halen doe je er goed aan om deze tool te gebruiken. Zo zorg je ervoor dat je tekst maximaal aantrekkelijk is voor google. Het heeft mij goede resultaten opgeleverd en ik blijf deze plugin zeker gebruiken.

  Door: Groote28-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is Textmetrics (voorheen Webtexttool) een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Textmetrics (voorheen Webtexttool). Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Textmetrics (voorheen Webtexttool) actief?

  Textmetrics (voorheen Webtexttool) is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Textmetrics (voorheen Webtexttool) gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.