VindICTbedrijf.nl

9

Bestellen

8

Service

7

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

VindICTbedrijf.nl

Heeft u een vraagstuk op ICT gebied zoals software licenties, software ontwikkeling, hardware etc. waar u zelf geen verstand van hebt? Dan heeft u iemand nodig die gespecialiseerd is in datgene wat u nodig heeft. Maar waar vindt u die? VindICTbedrijf.nl wil u helpen in deze zoektocht. Of dit voor anderen goed heeft gewerkt leest u hier.


Over VindICTbedrijf.nl

VindICTbedrijf.nl is een onderdeel Match Group B.V.. Bedenker en oprichter Cassim Leeuwenburgh merkte iedere dag hoe moeilijk het voor opdrachtgevers was om goede ICT partners te vinden. Het aanbod op deze markt is groot, maar iedereen zoekt zijn of haar eigen specialist, wat het zoen naar de juiste partner extra bemoeilijkte. Cassim heeft zelf meerdere jaren ervaring in het werken op ICT gebied, zowel in sales als in accountmanagement. Hij spreekt dagelijks reseller, opdrachtgevers, distributeurs en dergelijke die bezig zijn om te werken aan een ICT-infrastructuur. Daardoor weet hij wat de uitdagingen van een ICT-project zijn. Daarom is hij er van overtuigd dat VindICTbedrijf.nl veel problemen kan oplossen. Het vinden van een goede partner op ICT-gebied is hiermee veel gemakkelijker, sneller en goedkoper geworden. Voor zowel grote als kleine organisaties.
Diensten van VindICTbedrijf.nl

Iedereen die een ICT-vraagstuk heeft voor zijn of haar bedrijf of organisatie kan op VindICTbedrijf.nl eenvoudig een gratis zoekopdracht plaatsen. U vindt binnen een korte tijd een overzichtelijke vergelijking. Klik aan in welke categorie uw vraagstuk valt, vul vervolgens uw postcode in, en u ziet vanzelf een overzicht van specialisten bij u in de buurt. Wanneer u niet weet in welke categorie uw vraagstuk valt, kunt u contact opnemen met VindICTbedrijf.nl om u te assisteren. Compleet met reviews van anderen. Wanneer u dat wenst, kunt u daarna een offerte laten opmaken door drie verschillende specialisten. Of er wordt binnen 48 uur contact met u opgenomen door de bedrijven om een afspraak te maken.


De ICT- categorieën die u kunt kiezen zijn:

ICT-detachering
Backup en uitwijk
Cloud
CRM
Hardware
ICT-Beheer
Netwerk
Security
Software licenties
Software ontwikkeling
Storage
Virtualisatie
VoIP
Wireless
Wanneer u zelf een ICT bedrijf heeft, kunt u zich natuurlijk ook aanmelden op VindICTbedrijf.nl.


Klachten

Bij vragen of onduidelijkheden, klachten en dergelijke kunt u natuurlijk contact opnemen met VindICTbedrijf.nl. U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar info@vindictbedrijf.nl of door te bellen naar (085) 06 534 87. U kunt ze tijdens werkdagen bereiken van 09.00 tot 17.30 uur.


Uw mening hier!

Heeft u gebruik gemaakt van de website van VindICTbedrijf.nl en via hen met succes een specialist gevonden? Of is de database nog lang niet gevuld genoeg om in uw buurt dé specialist te kunnen vinden die u zoekt? Vertel uw mening over deze website hier, zodat anderen te weten kunnen komen of dit ook iets voor hen is of niet. 


Lees de reviews! Hoe zijn de ervaringen van klanten en bedrijven die via VindICTbedrijf een ICT-bedrijf hebben gevonden? Hoe gaan ze te werk?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Alles overgezet naar de cloud

Om verzekerd te zijn van het behoud van mijn gegevens bij computerproblemen, heb ik alle bestanden over laten zetten naar de cloud. Nu kan ik ze niet meer kwijtraken en daarbij komt dat je er ook nog eens overal bij kan wanneer je internet hebt. Heb wel lang gezocht naar een goed bedrijf om dit voor mij te regelen. De geluksvogel uiteindelijk gevonden via vindictbedrijf.nl. Hier kreeg ik een gratis offerte van drie ict-bedrijven en met één van hen ben ik vervolgens in zee gegaan. Erg te spreken over de samenwerking en was ook bijzonder verrast dat ik gewoon gratis offertes kreeg aangeboden. Zeker het proberen waard wanneer u een ict-oplossing zoekt!

D

dhr. Pietersma

22-03-2017

0

Gratis offerte van ict bedrijven

Om alle ict in mijn eigen onderneming goed te regelen, was ik al enige tijd op zoek naar een ict bedrijf dat het totale pakket aan kon bieden. Tja, en zie er maar eens eentje te vinden in de wirwar aan ict bedrijven. Gelukkig kwam ik terecht bij vindictbedrijf.nl. Hier kun je namelijk gratis een offerte opvragen bij drie verschillende ict bedrijven. Het kwam mij goed uit dat ze deze mogelijkheid ook aanbieden voor kleine ondernemingen. Mijn zoektocht eindigde hier en ik besloot offertes op te vragen. Eén van de drie aanbiedingen was in mijn ogen heel erg goed, waardoor ik besloot met de betreffende organisatie in zee te gaan. Ik ben heel erg tevreden. Niet alleen over de prijs, maar ook over de geleverde werkzaamheden.

M

Mr. Plat

14-03-2017

2