NederlandReview

  Ervaringen Zoveilig.nl

  Inbrekers in Nederland worden steeds slimmer. Jij ook? Het wordt steeds makkelijker voor inbrekers om je huis binnen te komen. Dit is natuurlijk geen fijne gedachte. Weet jij bijvoorbeeld hoe lang een inbreker erover doet om het slot op jouw deur open te breken? Waarschijnlijk denk je er liever niet te veel over na. Zoveilig.nl doet dit wel. Ze weten alles van veiligheid en beveiliging en houden regelmatig veiligheidsonderzoeken om op de hoogte te blijven van de veiligheidswensen van de Nederlander. Ze komen dan ook graag bij je langs om de veiligheid van je huis te verbeteren. Heb je interesse, maar wil je meer weten over de ervaringen van anderen? Lees dan hier hun reviews en beoordelingen!

  Over UwBeveiligingsPartner

  Tot 20 maart 2018 heette ZoVeilig, UwBeveiligingsPartner en eigenlijk zeggen zowel de oude als de nieuwe naam het al. Het bedrijf wil uw partner zijn op het gebied van beveiliging en veiligheid. Ze willen je helpen om je huis goed te beveiligen tegen inbraak en andere misdaden. Ze weten dat de meeste Nederlanders niet nadenken over de veiligheid van hun huis. Ze weten namelijk niet waar ze op moeten letten en denken dat een slot op de deur genoeg is. De adviseurs van Zoveilig.nl weten echter dat dit niet genoeg is. Ze geloven dan ook in het motto: Voorkomen is beter dan genezen.


  Blijf jij Safe and Sound met Zoveilig.nl?

  Diensten Zoveilig.nl

  Zoveilig.nl biedt klanten twee verschillende diensten. Ze houden veiligheidsonderzoeken om meer te leren over de veiligheid van de gemiddelde Nederlander en bieden iedereen een veiligheidscheck voor thuis.

  Bij de veiligheidscheck komt een adviseur thuis bij je langs. Hij of zij bekijkt je woning kritisch en geeft vakkundig advies voor verbeteringen. Aan het einde van de afspraak krijg je een rapport met alle verbeterpunten waar je het beste aan kunt werken.

  Het veiligheidsonderzoek wordt op verschillende plaatsen in Nederland gehouden. Ze zijn te vinden bij beurzen, evenementen, winkelcentra en bij jouw in de wijk. Aan de hand van een enquête worden er verschillende vragen gesteld over de beveiliging en veiligheid van de Nederlander. Deze resultaten worden vervolgens verwerkt en door de adviseurs gebruikt bij de komende veiligheidschecks.

  Vragen of klachten?

  Wil je graag meer weten over de veiligheidscheck? Of waren er problemen die je graag wilt melden? Maak dan gebruik van het contactformulier op de website. Vul alle velden in en Zoveilig.nl zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Dit formulier is overigens ook beschikbaar voor alle klanten die een afspraak willen maken voor een veiligheidscheck. Leg in je bericht wel altijd duidelijk uit waarom je contact opneemt.

  Schrijf een review over Zoveilig.nl!

  Heb jij deelgenomen aan het onderzoek? Of heb jij thuis de veiligheidscheck laten doen? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met Zoveilig.nl. Is Zoveilig.nl betrouwbaar? Is de veiligheidscheck duur? En krijg je professioneel advies? Laat het in jouw beoordeling allemaal weten en help anderen om de beste beveiliging te vinden voor hun huis. Raad jij hen aan een veiligheidscheck te doen bij Zoveilig.nl?

  Is jouw huis goed beveiligd? Zoveilig.nl komt bij je langs en geeft advies. Lees hier de reviews over de ervaringen van andere klanten.

  Zoveilig.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Zoveilig.nl

  Uw beoordeling

  Alarmsysteem upgrade

  Ik ben al sinds 2015 klant en heb vorig jaar het SecuritasHome systeem aangeschaft. Je kreeg als klant een hoge korting en ik betaal nu zelfs minder maandlasten. De monteur (Jaap) komt al jaren elk jaar onderhoud doen. Dit keer heb ik een camera erbij gekocht toen hij weer kwam Om
  De batterijen te vervangen. Hij legt het zo goed uit.

  Door: A. Van Bijsteren20-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  geschrokken van veiligheidscheck

  Na de veiligheidscheck bleek dat we een erg makkelijk doelwit zijn voor inbrekers... erg van geschrokken en dus erg blij met deze dienst.

  Bij ons in de buurt is regelmatig ingebroken, we hebben geluk gehad dat dat nog niet bij ons was gebeurd!

  Door: Marieke14-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is Zoveilig.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Zoveilig.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Zoveilig.nl actief?

  Zoveilig.nl is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, tuin & kamers

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zoveilig.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.