NederlandReview

  Ervaringen Unique

  Werk zoeken kan behoorlijk lastig zijn. Er zijn weinig banen en de banen die er te vinden zijn liggen niet altijd in het werkveld waarin jij geschoold bent. Unique wil je helpen in je zoektocht naar een nieuwe baan. Maar hoeveel vacatures zullen er op hun website te zien zijn? Zul je wel makkelijk kunnen zoeken naar vacatures die aansluiten bij jouw CV? Zal het makkelijk zijn om je CV te uploaden en een account aan te maken op hun website zodat werkgevers ook naar jou als werknemer kunnen zoeken? En zal er een Unique klantenservice zijn om eventuele technische problemen te verhelpen? Alleen mensen die al eens naar werk hebben gezocht via Unique kunnen je iets over deze vacaturewebsite vertellen. Lees hun reviews om te zien of zij snel een baan konden vinden of niet. Hun meningen, cijfers, beoordelingen en ervaringen kunnen duidelijk maken of ook jij via Unique een baan zou kunnen vinden.

  Over Unique

  Unique is een vacaturewebsite. Het bedrijf zelf bestaat al sinds 1963 al werkten ze toen nog niet met een website. Ook de naam Unique was niet in gebruik voor 1972 toen Alex Mulder Unique echt op poten zette. Ze zeggen op hun website geen uitzendbureau maar een hr-partner te zijn. Je kunt op hun website zoeken naar allerlei vacatures over het hele land. Er zijn vacatures in vele verschillende vakgebieden zoals techniek, juridisch, financieel, marketing of logistiek. Dus of je nou voor de overheid wilt werken, administratief werk wilt doen of juist in een callcenter te telefoon wilt opnemen, Unique heeft vast wel wat vacatures waarop je kunt solliciteren. Andere sectoren zijn dan nog transport, ICT, horeca, management en HR. Er zitten bekende werkgevers tussen zoals Rabobank, Transavia, ING, Timberland, Shell enzvoort.


  Het verhaal van Unique in hun eigen woorden.

  Diensten van Unique

  Je kunt je op de website van Unique inschrijven en via hun zoekmachine naar vacatures zoeken. Daar kun je dan natuurlijk vervolgens een sollicitatiebrief op sturen. Als je hen jouw e-mailadres geeft dan kunnen zij je op de hoogte houden van vacatures in jouw vakgebied. Je krijgt dan een mail met nieuwe vacatures. Ze geven je ook een belletje wanneer ze denken de perfecte baan voor je te hebben. Mocht je een perfecte baan in gedachten hebben maar met een CV zitten dat daar niet helemaal bij aansluit dan kun je via Unique een opleiding of training volgen om bij te scholen. Dit kan natuurlijk ook gewoon naast je huidige werk want leren is nooit weg.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Unique

  Heb jij al eens naar werk gezocht via Unique? Of je er nou nog ingeschreven hebt of al een goede nieuwe baan hebt gevonden, wij willen alles horen over jouw Unique ervaring. Vind je de website overzichtelijk genoeg om de vacatures te vinden waarin je geïnteresseerd bent? Zaten er wel wat passende banen bij of kon je helemaal niets vinden? En hoe gaan de mensen achter Unique en hunklantenservice met jou en andere werknemers om? Laat een Unique review achter en vertel ons wat jouw mening over deze vacaturewebsite nou eigenlijk is.

  Unique
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  9
  Prijs
  rating
  9
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  hele fijne mensen hier

  Heel fijne mensen hier en ze helpen je altijd!
  Paar keer geswitched van job via Unique. Ik ben erg tevreden en vind ze altijd aardig hier!

  Door: Louise Raaij 10-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  goed geholpen

  Ik was hier goed geholpen toen ik eind vorig jaar een baan zocht. Inmiddels werk ik daar nu al weer een tijdje en dat bevalt goed. Ze denken hier goed met je mee.

  Door: Jira 01-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Unique

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Unique een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Unique. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Unique actief?

  Unique is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Unique gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.