NederlandReview

  Ervaringen Twinfield

  Heb jij ook zo’n ontzettende hekel aan boekhouden? Er zijn nou eenmaal leukere klussen om te doen. Twinfield wil het boekhouden en doen van andere administratieve klussen wat gemakkelijker maken. Maar hoe handig zal die software om online te boekhouden nou eigenlijk zijn? Zal hun Basecone software echt zo makkelijk documenten en andere dingen kunnen scannen en herkennen? Hoeveel tijd zal je hierdoor nou echt besparen? Zal het makkelijk zijn om de software van Twinfield te downloaden en ermee aan de slag te gaan? En zal de klantenservice van Twinfield je echt kunnen helpen als je ergens niet helemaal uit kunt komen en er iets steeds misgaat? Alleen mensen die al eens de software van Twinfield hebben geprobeerd kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om erachter te komen hoe die software van Twinfield in elkaar zit. Hun cijfers, meningen, beoordelingen en ervaringen kunnen je laten zien of Twinfield wel de juiste boekhouding voor jou heeft.

  Over Twinfield

  Twinfield is een service die softwareoplossingen aanbiedt. Je kunt op hun website software vinden waarmee online boekhouden een heel stuk makkelijker wordt. Het programma werkt, volgens Twinfield, 100% met een cloud. Je kunt het dus overal op elke computer openen en ermee aan de slag. Op die manier is je administratie altijd up-to-date en veilig. De bankafschriften staan bijvoorbeeld dagelijks voor je klaar. Dat doet het programma gewoon automatisch. Je kunt een professionele offerte of factuur sturen zodat je professioneel overkomt. En je kunt vanaf dit softwareprogramma gemakkelijk je btw-aangifte versturen. Zo heb je daar geen omkijken meer naar. Ook kun je online realtime de belangrijkste financiële cijfers volgen zodat je weet waar je aan toe bent. Je kunt de software gebruiken in de retail, zorg, vereniging, stichting of zakelijke dienstverlening. Maar ook als accountant, zzp’er, mkb of administratiekantoor kun je er misschien wat aan hebben. Twinfield werkt samen met banken zoals ING, Rabobank ABN-Amro en Knab. Maar er zijn nog meer producten die Twinfield aanbiedt. Speciaal voor accountants en boekhouders is er nog Alure Practice Management. Daarmee kun je digitaal klantendossiers bijhouden of een volledig overzicht van jouw klanten en hun gegevens creëren. En dan is er nog Basecone Scan en Herken. Daarmee scan je gemakkelijk documenten in.


  Boekhouden met Twinfield.

  Diensten van Twinfield

  Je kunt de software van Twinfield downloaden via hun website. Ze hebben daarnaast een Twinfield klantenservice om eventuele vragen over hun software te beantwoorden of je te helpen met een technisch probleem.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Twinfield

  Heb je ooit wel eens gebruik gemaakt van de software van Twinfield? Dan horen wij graag hoe jouw ervaring met die softwareprogramma is verlopen. Hoe makkelijk was het nou echt op hun programma te downloaden en te installeren? Kon je er daarna echt met elke computer op inloggen? Maakt de software het boekhouden echt zoveel makkelijker of ben je alsnog veel tijd kwijt aan administratie? En wat is jouw eigen oordeel over de klantenservice van Twinfield? Laat een Twinfield review achter en vertel ons wat jouw mening over deze boekhoudsoftware is. Op die manier help jij weer andere klanten een goed beeld van Twinfield te krijgen.

  Twinfield
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  3.2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  3
  Prijs
  rating
  3
  Leveren
  rating
  3

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Boekhoudpakket

  Ga niet met Twinfield werken, ze zijn niet te vertrouwen en veranderen prijzen continu (in hun voordeel). Zie ook de berichten op andere fora. Ook loopt de software vaak vast, is het langzaam etc. Kortom, een dikke afrader ten opzichte van andere pakketten.

  Door: Jan Jansma28-04-2020
  Bart30-04-2020

  Welk bedrijf verandert er prijzen in uw voordeel?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Diensten hulp

  Slechtse klantservice, slechtste hulp die ik ooit in mijn carrière heb meegemaakt, jezus wat slecht, alsof ze hun klanten niet willen helpen, wat belaberend zeg, gearomatiseerde antwoorden en antwoorden waarvan je geen antwoord of de probleem oplost, ze staten de obvious maar hoe pak je het aan ? zelfs een simpele vraag is te lastig om een normaal antwoord met verwijzingen te geven, oh lukt dit niet dan moet je het afboeken , afletteren ? u dont say sherlock ik raad dan niemand twinfield aan ,. zijn zat andere boekhoud programma's waar ze je wel netjes helpen .

  Door: Baycan Gunes19-02-2020
  John30-04-2020

  Wat zijn gearomatiseerde antwoorden? Mijn ervaring is juist dat zij goed doorvragen om tot de kern van het issue te komen. Deden meer bedrijven dit maar.

  Jeroen22-08-2020

  Ben het met Baycan eens. Slechtste service ooit. Geen reactie op mails, geen copy facturen etc etc. Blij dat er ik er vanaf ben.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Twinfield

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Twinfield een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Twinfield. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Twinfield actief?

  Twinfield is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Boekhouding en Administratie, Softwareoplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Twinfield gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.