TradeTracker

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

TradeTracker

Het is soms best lastig om je bedrijf bekendheid te geven. Affiliate marketing via een bedrijf als TradeTracker kan je hierbij wel helpen. Maar wat voor een hulp zullen ze je kunnen bieden om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten? Wat zal jij of je bedrijf aan TradeTracker hebben? Zal het lastig zijn om je bedrijf op de website van TradeTracker te zetten? Zal je daar veel voor moeten doen of juist laten als je jouw bedrijf op TradeTracker laat zetten? En wat voor een klantenservice zal TradeTracker verlenen als je wat extra hulp nodig hebt om je bedrijf te promoten? Dat en meer kunnen mensen die hun bedrijf al op TradeTracker hebben staan je vertellen. Lees hun reviews om een indruk te krijgen van TradeTracker en hun eventuele voordelen voor jouw bedrijf. Hun ervaringen, cijfers, meningen en beoordelingen kunnen je laten zien wat er van TradeTracker verwacht kan worden.


Over TradeTracker

TradeTracker is een affiliate website. Ze bieden affiliate software aan waarmee je jouw eigen bedrijf kunt promoten. Het maakt hiervoor niet uit of je een groot of klein bedrijf hebt. Wat het inhoudt is dat via affiliate marketing je bedrijf zo vaak mogelijk op het internet genoemd zal worden. Advertenties via het Wold Wide Web winnen immers aan populariteit omdat steeds meer digitaal gedaan wordt. Hierbij wordt betaald op basis van een commissiemodel. Dit model gaat uit van gerealiseerde resultaten en verkopen. Dus heb je een e-commerce webshop dan gaat betaling aan de hand van hoeveel klanten een link op een website trekt. Je betaalt pas als er een transactie heeft plaatsgevonden en loopt dus niet de kans dat je een hoop geld voor een advertentie betaalt terwijl je er in verhouding weinig klanten door trekt. Het was Amazon die deze affiliate marketing als eerste gebruikte maar hierdoor won het wel aan populariteit. Je kunt zowel als adverteerder als Publisher gebruik maken van de diensten die TradeTracker aanbiedt. Zij zullen jouw bedrijf, webshop, dienst of artikel dan (laten) plaatsen op verschillende websites zodat veel mensen de link zien en naar je website gaan.


 


Diensten van TradeTracker

Je kunt via de website van TradeTracker gemakkelijk adverteren. Als je eenmaal een advertentie hebt kun je gebruik maken van hun dashboard. Dit dashboard kan worden gepersonaliseerd zodat de geselecteerde panels direct toegang geven tot de gewenste en relevante informatie waarnaar je op zoek bent. En mocht er iets niet helemaal goed verlopen dan kun je altijd de klantenservice van TradeTracker benaderen.


Klachten, Complimenten en Tips voor TradeTracker

Heb je zelf al eens je bedrijf op TradeTracker gepromoot? Dan willen we graag alles horen over jouw eigen ervaring met dit bedrijf. Hoe makkelijk was het om een account en advertentie op te maken bij TradeTracker? Kreeg je veel klanten omdat via TradeTracker je bedrijfsnaam op verschillende plekken opduikt? En wat voor een klantenservice biedt TradeTracker aan als je met wat problemen komt te zitten? Laat een TradeTracker review achter en vertel ons wat jouw mening over TradeTracker nou eigenlijk is zodat anderen weten wat er van TradeTracker verwacht kan worden.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

adverteerder

Oplichters. Nooit maar dan ook nooit aan beginnen.

B

Bram

07-09-2020

0