NederlandReview

  Ervaringen TonerWinkel

  De printer is een erg handig apparaat. Het zorgt ervoor dat we niet zoveel meer met de hand over of op hoeven te schrijven. Maar zonder inkt zal je printer nou weer niet zo gigantisch veel voor je kunnen doen. Gelukkig kun je bij winkels zoals TonerWinkel.nl een nieuw inktpatroon krijgen. Maar wat voor een kwaliteit cartridges zul je bij TonerWinkel.nl aantreffen? Hoe lang zal je met zo’n inktcartridge kunnen doen? Zal het lang duren voor de bezorgservice van TonerWinkel.nl jouw nieuwe tonercartridge naar je opstuurt. Wat voor een soort klantenservice zal je van TonerWinkel.nl kunnen verwachten als je ze ergens voor om hulp vraagt? Alleen mensen die wel eens een cartridge van TonerWinkel.nl in hun printer hebben gestopt kunnen je hierover wat meer vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken of TonerWinkel.nl de juiste cartridges voor jouw printer heeft. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers kunnen je laten zien wat er nou echt van TonerWinkel.nl verwacht kan worden.

  Over TonerWinkel.nl

  TonerWinkel.nl is een winkel die cartridges aanbiedt. De winkel is opgericht in 2001 en bestaat dus al bijna 20 jaar. Het was voor hen een logische stap om ook cartridges te gaan verkopen omdat ze via GBS Recyling.nl al oude cartridges inzamelde voor hergebruik. In het begin waren beide ondernemingen gewoon een simpel bedrijfje dat gerund werd vanaf een zolderkamer. Nu zijn ze een webshop rijker en hebben ze er in totaal 7. Bij TonerWinkel.nl richten ze zich op het verkopen van nieuwe inktpatronen. Je kan op drie manieren zoeken naar je juiste cartridge. Je kunt zoeken op cartridge. Dan moet je eerst aangeven voor welk merk printer je een cartridge zoekt. Dit kan zijn Brother, Lexmark, Canon, Olivetti, Pitney, Philips, HP, Epson of een ander merk. Natuurlijk hebben ze ook toner cartridges voor als je een toner printer hebt. Hieronder vallen merken zoals Dell, Xerox, Ricoh, OKI, Nashua, KPN en Samsung. En daarnaast kun je natuurlijk nog op printer zoeken. Hoe dan ook, altijd zullen ze je de juiste soort cartridges voor jouw printer laten zien.


  Een reclamefilmpje van TonerWinkel.nl

  Diensten van TonerWinkel.nl

  Je kunt via de website van TonerWinkel.nl dus gemakkelijk een nieuwe inktcartridge of toner cartridge voor je printer bestellen. De bezorgservice van TonerWinkel.nl zal de cartridge dan netjes naar je opsturen. Je kunt achteraf betalen en hoeft dat dus niet per se bij voorbaad al te doen als je dat liever niet wilt. Als je voor 16:00 heb je de cartridge morgen al in huis. Verder is er nog een TonerWinkel.nl klantenservice die je bij kan staan als je wat advies nodig mocht hebben.

  Klachten, Complimenten en Tips voor TonerWinkel.nl

  Heb jij al een toner cartridge gekocht van TonerWinkel.nl? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze printerwinkel. Hoe makkelijk was het nou echt om een inktcartridge te bestellen via hun website? Had je hem echt de volgende dag al in huis of deed de bezorgservice er langer over? En hoe reageerde de klantenservice van TonerWinkel.nl toen de cartridge voor je toner printer niet goed was? Schrijf je eigen TonerWinkel.nl review en vertel ons wat jouw mening over deze printershop werkelijk is.

  TonerWinkel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over TonerWinkel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is TonerWinkel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over TonerWinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is TonerWinkel actief?

  TonerWinkel is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TonerWinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.