NederlandReview

    Ervaringen Toeslagenaanvragen.net

    Wanneer je het moeilijk vindt om zelf te bepalen of je eventueel recht hebt op huurtoeslag, zorgtoeslag of kinderopvangtoeslag kun je gebruik maken van de diensten van Toeslagenaanvragen.net. Ook voor het stoppen of wijzigen van toeslagen kun je alles via hun website regelen. Wat de klanten vinden van deze dienst lees je hier op NederlandReview.

    Over Toeslagenaanvragen.net


    Voor hulp bij het aanvragen van toeslagen kun je terecht op Toeslagenaanvragen.net, een initiatief van Toeslagen Aanvragen BV. Via hun online programma kun je direct je huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en je zorgtoeslag aanvragen, wijzigen of stopzetten zonder dat je daarvoor je DigiD nodig hebt. Voor deze diensterlening vragen zij een eenmalige bijdrage.

    Toeslagenaanvragen.net review - Is deze website betrouwbaar?

    Diensten


    Wanneer je wilt weten of je recht hebt op toeslagen, hoeveel dit is en om deze aan te vragen, wijzigen of stop te zetten, kun je de online tool van Toeslagenaanvragen.net gebruiken. Door middel van een eenvoudig stappenplan wordt dan alle informatie die hiervoor nodig is verzameld. Als eerste stap kies je de soort toeslag die je wilt aanvragen, wijzigen of stopzetten. Daarna kies je voor het aanvragen van een toeslag op ‘Start aanvraag’. Vervolgens beantwoord je een aantal vragen en vul je enige persoonlijke gegevens in. Mocht je even vastlopen, dan kun je ondersteuning krijgen via de live chat. Toeslagenaanvragen.net controleert en verwerkt de aanvraag en stuurt deze hierna door naar de Belastingdienst. Je ontvangt binnen ongeveer zes tot acht weken, maar uiterlijk binnen 13 weken, nadat de aanvraag is verwerkt per post bericht van de Belastingdienst. Deze kent de toeslag aan je toe en betaalt deze uit. Voor deze dienst betaal je per toeslag eenmalig € 39,50.

    Als je meer wilt weten over toeslagen en of je hier eventueel recht op hebt kun je kijken op de pagina met Veelgestelde Vragen. Hier vind je allerlei informatie over inkomensgrenzen, huurgrenzen, vermogensgrenzen, etc. Tijdens kantooruren is de online chat bereikbaar, maar je kunt Toeslagenaanvragen.net ook bereiken door ze een e-mail te sturen va het online contactformulier.

    Aansprakelijkheid


    De Algemene Voorwaarden van Toeslagenaanvragen.net zijn erg ingewikkeld om te begrijpen. Wel wordt het volgende duidelijk: zij stellen slechts een digitaal hulpmiddel ter beschikking en kunnen niet garanderen dat de via hun aangevraagde toeslag ook daadwerkelijk of volledig wordt verkregen. De gebruiker van de tool machtigt Toeslagenaanvragen.net voor de indiening van de aanvraag. Voor elke aanvraag, wijziging of stopzetting van een toeslag via het digitale aangifteprogramma is een vast bedrag verschuldigd.

    Schrijf hier jouw review!


    Heb jij deze online tool gebruikt en hierdoor op een eenvoudige wijze je toeslag aan kunnen vragen? Vond je het daarom de investering waard, of denk je dat je het achteraf ook wel volledig zelf aan had kunnen vragen waardoor je jezelf deze kosten had bespaard? Vertel erover zodat anderen beter kunnen beslissen of ze de tool ook zullen gaan gebruiken!

    Is het de moeite waard om de betaalde dienst van Toeslagenaanvragen.net te gebruiken voor het aanvragen van toeslag of kun je het beter zelf regelen?

    Toeslagenaanvragen.net
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (19)

    4.2
    63% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.4
    Service
    rating
    4.4
    Prijs
    rating
    4
    Leveren
    rating
    4.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Huur en zorgtoeslag

    Beste wel tevreden, ok het kost wat en zou ook via de belastingdienst kunnen dat lees ik wel maar ik kwam er met de belastingdienst niet uit en vind hen ook niet betrouwbaar meer qua toeslagen maar hier konden ze wel uitrekenen dat ik recht had en heb ik netjes veel meer gekregen dan die 4 tientjes eenmalig dus ik ben super blij.

    Door: Michel de Groot03-07-2020
    mj blok28-07-2020

    Ben je niet verstandelijk beperkt of ziek etc. Dan kun je het met een paar klikken zelf regelen. Zonde van je geld !!!!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Zorgtoeslag

    Deze service werkt toch prima en een stuk sneller dan de 'service' van de Belastingdienst. Ze helpen je uitstekend bij het aanvragen van zorgtoeslag. Ok je betaald er wat voor maar na een paar weken gaat je toeslag gewoon lopen en is alles geregeld.

    Door: Stein03-07-2020
    Marjolein Blok28-07-2020

    Je kan alles zelf vinden op google. Alles zo gepiept. Ze adverteren bovenaan google zodat je gelijk op hun site zit. Meeste mensen weten niet beter en betalen. Ook zorgeloze onoplettende tieners. Zij moeten hard werken met hun bijbaantje voor die 39.35 Opletten dus !!!!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    De huur en zorgtoeslag

    Had ik dit maar eerder geweten dat ik recht had. Nooit wat gehoord maar nu gecheckt kon ik nog net 2019 terugvragen. Bleek ik recht te hebben op bijna 3000 Euro. Super blij mee

    Door: Jean04-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Toeslag aanvraag

    Wilde voor 2019 aanvragen maar ze kwamen aan dat ik 2018 ook kon aamvragen. Scheelde dik €3000. Echt top betaal je graag voor deze service.

    Door: Steffen Boskma01-07-2020
    Marjolein Blok28-07-2020

    Dit had je door even te googlen zelf kunnen vinden. Scheelde een hoop geld !!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    zorgtoeslag

    je moet uiteindelijk zelf je rekeningnummer regelen bij de belasting, waardoor je alsnog niks hebt aan hun service. je kan net zo goed alles zelf doen. Ze verdienen er ook goed geld mee.

    Door: anoniem16-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Dacht niks

    Ik dacht dat ik op de site van de overheid zat en gewoon invulde dat ik mijn zorgtoeslag stop kon zetten. Nu hebben ze 39 eu administratie kosten afgeboekt. Het zijn oplichters! Let aub op niet de site van de overheid!

    Door: Marije13-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Een huurtoeslag

    Echt tevreden, goed geholpen met de aanvraag die eerst bij de belastingdienst niet lukte.

    Door: Martha04-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zorgtoeslag 18 jarige

    Waarschuw je net 18 jarige kinderen voor deze wanpraktijken. Ze gaan zelfstandig worden en zelf regelen en dan trappen ze hier in. Met een paar klikken regel je het kosteloos zelf !!!!!!! Telefoon nemen ze nooit op. Mail word pas 5 dagen later beantwoord. Dus je fout kan niet meer worden gecanceld ook al hebben ze niets voor je gedaan.wanneer gaat de overheid hier iets aan doen. Bij Toeslagen.nl mag je binnen 14 dagen mailen om je fout kenbaar te maken maar deze mensen zijn nog veel brutaler en hebben dit niet in de voorwaarden opgenomen.

    Door: Marjolein Blok28-07-2020
    Iris17-09-2020

    Mij ook overkomen. Ben net 18, me vader zei moet je ff aanvragen. Dus ik doen was zo gedaan. Krijg ik een rekening van 40 euro. Proberen te bellen enzo omdat ik t geld niet had. Is het nu verdriedubbeld omdat de termijn over is. Terwijl ze zelf niet reageren op mn contactpogingen. Oplichters :(

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Zorg en huurtoeslag

    Mijn vader wilde dit aanvragen en deze site komt als eerste als een zoekresultaat naar boven. Tijdens de aanvraag zie je nergens dit je geld gaat kosten. Dan word er na een aantal ineens 49 euro afgeschreven.
    Gelezen dat jw 14 dagen bedenktijd hebt. Dus mijn vader heeft gemaild en het bedrag teruggeboekt. Het bedrijf is niet telefonisch te bereiken.
    Ze misleiden en maken misbruik van mensen die het geld al hard genoeg nodig hebben anders krijg je namelijk geen toeslagen!!!

    Door: Anita Ouwendijk10-03-2020
    Eric van Dijk13-04-2020

    Ongelooflijk dat dit soort oplichtingspraktijken ongestraft blijven. Staat in het begin nergens dat je moet betalen en opeens krijg je te zien dat ze geld van je rekening incasseren. Gewoon pure oplichterij. Wees gewaarschuwd en bezoek deze site niet.

    leen de Snoo21-04-2020

    ik ben tevreden

    Klopt helemaal tijdens de aanvraag zag ik het ook nergens staan en heb ook nergens toestemming gegeven om bedrag van mijn rekening af te halen.23-07-2020

    Toch vreemd dat ze zonder toestemming dit doen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    toeslag aanvraag

    Waardeloos, zonder akkoord incasseren ze 40 euro. Als ik het storneer krijg ik even later een aanmaning (per mail). Ik betaal niks , en ga niks betalen. HET IS NIET RECHTSGELDIG WAT ZE DOEN.

    GEWOON NIET BETALEN.

    Door: R Visser18-02-2020
    Amy15-04-2020

    Ik zit er nu ook aan. Gwn niet goed opgeleid heel vervelend. Wat gaan ze doen als je niet betaald? Gaan ze dan niet naar de deur waarde. Ik zit al aan me 3e waarschuwing nou en stress me dood

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    was zonde

    koop het niet. zelf aanvragen kost geen moeite. bovendien heb je voor die 40 euro een belabberde service ze helpen niet. de mensen die er werken zijn ook alles behalve aardig en behulpzaam.

    Door: Daan05-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    xxxxxxxx

    Oplichterij, trap er niet in, je kunt makkelijk en gratis via de belastingdienst toeslag aanvragen

    Door: anoniem27-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Toeslag aan vragen via toeslagenaanvragen.net

    Ik moest dringend mijn zorgtoeslag aanvragen en omdat ik niet werd ingelicht over hoe het moest heb ik het me zelf allemaal uitgepuzzeld. Omdat ik dacht dat het een betrouwbare site was en ik al mijn gegevens heb ingevuld en de 40 euro hadbetaald. Had ik het vertelt aan mijn huisgenoten en hun vonden het raar dat ik geld moest betalen voor een toeslag aanvragen. Toen ben ik gaan opzoeken over de revieuws en blijkt dat het oplichterij is. Ik vraag me af of ik het geld nog terug kan krijgen via een manier maar ben er bang voor dat dat niet mogelijk is. Trap er alsjeblieft niet in en regel het via de officiele site van de overheid.

    Door: Elke Frusch24-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Huurtoeslag

    Vergissing gemaakt ik dacht op de site van de belastingdienst te zitten door haast.. al gauw kreeg ik de rekening met boete dreiging.. niet betaald en geannuleerd.. vriendelijke hulp van de belastingdienst gehad

    Door: Victor Venema18-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Zorgtoeslag

    Volkomen overbodige dienstverlening die over de rug van degene die een toeslag (kunnen) krijgen verdienen. Schandalig. Oplichterij. Bovendien geven ze de informatie verkeerd door. Stumpers.

    Door: Frank29-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Huurtoeslag

    Onzin partij, overbodig en afzetters. Het is gratis en makkelijk zelf te regelen. Spijt van mijn keuze. Ik hoop alleen maar dat dit helpt mensen hier weg te lokken :)

    Door: Jerome14-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Oplichterij

    Ze hadden onze huurtoeslag aanvraag verkeerd aangevraagd en de huurprijs was niet ingevuld melde de belastingdienst. Wij zaten toen al 2 maanden te wachten en hebben het zelf uit spoed moeten doen. Je kan deze instantie alleen via het klachtenformulier bereiken en vervolgens via reactie weer op de mail. Ze geven de belastingdienst de schuld en geven geen zorg aan hun dienst! Ze zijn enorm in gebreken en doordat het tijdsgebonden was en we het zelf hebben opgelost is de overeenkomst verbroken nu ze de dienst niet meer opnieuw kunnen leveren, maar ze blijven het standaard mailtje sturen dat het de schuld is van de andere partij en blijven melden dat ze het op willen lossen terwijl dit dus niet meer van toepassing is nu we dit zelf hebben gedaan, maar lezen kunnen ze er ook al niet.

    Door: Annika 17-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Toeslagenaanvragen.net

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Toeslagenaanvragen.net een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 19 ervaringen geplaatst over Toeslagenaanvragen.net. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 63% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Toeslagenaanvragen.net actief?

    Toeslagenaanvragen.net is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Boekhouding en Administratie

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Toeslagenaanvragen.net gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.