NederlandReview

  Ervaringen TNT

  Overweeg je deze bezorgdienst voor de poststukken van jouw bedrijf, maar ben je eerst benieuwd naar de meningen en ervaringen van consumenten die je voor gingen? Hier lees je hun recensies! En als je straks zelf een beoordeling wilt schrijven, kom dan gerust nog eens terug. Zo help je op jouw beurt weer anderen bij het maken van een keuze.

  De postbode
  Hoewel veel elektronisch post gaat, zijn er ook nog genoeg brieven, pakketjes en aanverwante zaken die nog gewoon ouderwets met de postduif gaan. Ook als je geen eigen zaak hebt en gewoon als particulier iets verstuurd, wil je uiteraard dat alles goed gaat. Maar als het om zakelijke post gaat, kan het soms nog vervelender zijn als een poststuk kwijt raakt of vertraagd is. Zeker als het om officiële stukken gaat, die moeten gewoon snel, eenvoudig, veilig en betrouwbaar verstuurd kunnen worden. Een koeriersdienst is niet altijd een optie, maar gelukkig zijn er ook bedrijven die zich op de zakelijke klant hebben gericht.

  Wensen uit het bedrijfsleven
  Hoe vaker je gebruik maakt van een dienst, hoe meer eisen je gaat stellen. Het is bijvoorbeeld fijn als de tarieven gunstig zijn, als internationaal verzenden geen enkel probleem is, de oplossingsgerichte klantenservice gemakkelijk te bereiken is (en adequaat handelt) en het mogelijk is om via een app de status van alle post met tracking te kunnen volgen. Maar er zijn vast meer dingen te verzinnen. Zoals alles inzichtelijk via een klantenaccount en flexibiliteit, maar ook mogelijkheid tot vrachtdienst, spoedzendingen of express. Maar ook administratieve dingen, zoals de mogelijkheid tot factuur, informatie over labelen, overzichten van gewichten en afmetingen, brandstoftoeslag berekenen, et cetera. Of stel nu dat je de ontvanger bent, maar je was net even afwezig toen de bezorger op de stoep stond. Dan is het fijn als je aan de hand van een aantal gegevens, zoals het vrachtbriefnummer, een nieuwe bezorgafspraak kunt maken, zodat je zeker weten aanwezig bent.


  In een wereld waar alleen de bode op zijn postpaard nog bestond

  TNT
  Een van de posterijen die zich in Nederland op bedrijven heeft gericht is TNT. Via hen is het mogelijk poststukken en vracht in het binnenland en buitenland te laten bezorgen, of het nu gaat om standaard of tijdkritisch, met of zonder Track & Trace. Een actueel overzicht van al hun diensten, mogelijkheden en tarieven vind je op hun website. Door in te loggen op een account hebben klanten beschikking over een verzendtool. Een bedrijfsaccount aanmaken, is een kwestie van aanmelden.

  Zakelijke recensies
  Verstuur jij de post van jouw bedrijf per TNT? Hoe bevalt het? Gebruik je hun app? Door hier een recensie te plaatsen met jouw mening, ervaring en beoordeling, help je de mensen na jou met het maken van een keuze. Zij komen hier namelijk om deze reviews te lezen en aan de hand daarvan een beslissing te nemen.

  TNT
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over TNT

  Uw beoordeling