NederlandReview

  Ervaringen SurveyMonkey

  Soms wil je gewoon even weten hoe een grote groep mensen over iets denkt. Je wilt bijvoorbeeld de mening van de meerderheid van je werknemers weten of juist weten hoe een grote groep sportliefhebbers over een bepaald product denkt. SurveyMonkey kan je helpen om hier een enquête voor aan te maken. Maar zal dit platform nou echt wel zo makkelijk? Zal het eenvoudig te bedienen zijn voor zowel degene die de enquête maakt als de groep die hem in moet vullen? Zullen de enquêtes wel representatief genoeg zijn? En op wat voor een manier zal de klantenservice van SurveyMonkey je helpen als er iets niet helemaal lijkt te kloppen? Op deze vragen kunnen alleen mensen die al eens een vragenlijst via SurveyMonkey hebben gemaakt je een antwoord geven. Lees dus de reviews zodat je een idee hebt van hoe SurveyMonkey echt werkt. Hun beoordelingen, meningen, ervaringen en cijfers kunnen je een goed beeld van deze enquêtewebsite geven.

  Over SurveyMonkey

  SurveyMonkey is een website die enquêtes aanbiedt. Je kunt op deze website zelf een vragenlijst creëren met daarin alles wat je over een bepaald onderwerp wilt weten. je kan het zo gek niet bedenken of je kunt er wel een enquête over maken. Je kunt als werkgever, bedrijfsleider of coördinator inventariseren hoe de werknemers denken over een nieuw softwareprogramma of andere vernieuwing. Of misschien ben je wel een onderzoek aan het doen en wil je eerst onderzoeken hoeveel mensen over het algemeen al over een bepaald onderwerp weten. In dat geval kun je de enquête ook gebruiken om statistieken en andere gegevens te verzamelen waar jij je conclusie op kunt baseren. Natuurlijk moet je eerst goed op een rijtje zetten wat je precies wilt weten. Daar moet je je vragen op aanpassen. Let er ook goed op dat de vragen zo kort en duidelijk mogelijk zijn zodat er geen verwarring ontstaat over hoe de vraag beantwoord moet worden.


  Hoe is SurveyMonkey nou eigenlijk ontstaan?

  Diensten van SurveyMonkey

  SurveyMonkey stelt hun website dus beschikbaar zodat jij zelf je eigen enquête kunt samenstellen. Je kunt je hiervoor gratis registreren. Vervolgens kun je dan aan de slag met het creëren van jouw eigen vragenlijst. Als de vragenlijst af is dan kun je deze via e-mail of andere wegen duursturen. je krijgt hiervoor een link naar de door jouw gecreëerde enquête. Deze kun je dan naar anderen sturen zodat zij op jouw enquête terecht komen. Ook heeft SurveyMonkey een klantenservice die je bij kan staan als je ze nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor SurveyMonkey

  Heb je zelf al eens een enquête of vragenlijst gemaakt via SurveyMonkey? Dan willen wij graag weten hoe jij over SurveyMonkey denkt. Hoe makkelijk was het nou echt om een vragenlijst samen te stellen via hun website? Kun je de enquête inderdaad zo makkelijk rondsturen of duurde het even voordat je daarachter was? En hoe vriendelijk en hulpvaardig is de klantenservice van SurveyMonkey? Schrijf een review en vertel ons alles over jouw ervaring met SurveyMonkey.

  SurveyMonkey
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  3
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  6

  Leveren

  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Zeer veel technische mankementen

  De website ligt er regelmatig uit. Momenteel ook, ik kom met geen mogenlijkheid bij mijn resultaten. Daarnaast heb ik al een aantal keer feedback gekregen van respondenten dat hij tijdens het invullen ook vast loopt. Ik zal survey monkey niet nog een keer gebruiken (ik heb de betaalde versie).

  Door: Laura van Hal05-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Schrijf zelf een review over SurveyMonkey

  Uw beoordeling