SurveyLama (NL) - SOI

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

SurveyLama (NL) - SOI

Zoek je een manier om extra geld te verdienen? Dan is het wellicht een idee om mee te doen aan betaalde enquêtes. Dit kun je doen via het platform van SurveyLama. Bekijk via NederlandReview wat er over dit bedrijf en deze website bekend is.


Wat is SurveyLama?


Via SurveyLama kun je meedoen aan online betaalde enquêtes. Op de site van deze organisatie is te lezen dat je € 10,- per onderzoek vanuit huis kunt verdienen. Volgens het platform is het mogelijk om maandelijks tot € 300,- te verdienen. Als je meedoet aan 3 enquêtes per dag kun je een bonus krijgen. Per maand staan er ook allerlei uitdagingen, verrassingen en wedstrijden op het programma. Als je mee wilt doen moet je je in een paar klikken registreren. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Vul onder andere je voornaam, achternaam en e-mailadres in. Vervolgens klik je op de button ‘doe gratis mee’.


Meedoen?


Heb je besloten om gratis mee te doen? Wil je enquêtes invullen, beloningen krijgen en punten verdienen?  Je kunt dan LP’s (LamaPoints) krijgen die ingewisseld kunnen worden voor beloningen. Als je je gaat aanmelden krijg je 20 LP’s waarmee je kunt beginnen. Je moet een wachtwoord kiezen en deze bevestigen. Vervolgens kies je een bijnaam en geef je je geslacht door. Je zal ook je geboortedatum moeten doorgeven. Voordat je kunt delen moet je het privacy beleid en de algemene voorwaarden lezen. Daar moet je ook mee akkoord gaan. Vervolgens wordt er een bevestigingsmail naar je verstuurd. Via de e-mail kun je op een validatielink klikken om je account te verifiëren. Heb je geen e-mail ontvangen? Neem dan een kijkje in je spambox.


Juridische informatie


Op de site wordt ook juridische informatie ter kennisgeving beschreven. Voordat je ergens aan mee gaat doen kan het raadzaam zijn dit goed door te nemen. Er is te lezen dat SurveyLama onderdeel is van GLOBEE MEDIA, een naamloze vennootschap uit Frankrijk. Ook wordt er aangegeven wie de verantwoordelijke publicatiedirecteur is. Mocht je vragen voor dit bedrijf hebben kun je een e-mail sturen naar support@surveyama.com. Er worden ook dingen beschreven met betrekking tot servicevoorwaarden, persoonlijke gegevens en geschillen. In de algemene voorwaarden staan zaken beschreven over wat er gebeurt met persoonlijke informatie die je doorgeeft.


Algemene voorwaarden


In de algemene voorwaarden staat informatie beschreven met betrekking tot de gebruiksvoorwaarden van de site. Er wordt ook geschreven over de voorwaarden voor lidmaatschap van de service die wordt aangeboden via surveylama.com. Als je je als gebruiker op de site begeeft aanvaart je de gebruiksregels. Mocht je deze voorwaarden niet accepteren, mag je de site niet gebruiken of je als deelnemer registreren. Wanneer je de website gebruikt, stem je ermee in je te houden aan de gebruiksvoorwaarden, die bepalingen bevatten die van toepassing zijn op alle gebruikers van de site, of je nu een bezoeker of een gebruiker bent. Het platform stelt zich het recht te behouden om gebruiksvoorwaarden op ieder moment te wijzigen. Als je ervoor kiest om een abonnement te nemen ga je automatisch akkoord met alle geldende regels. Als je opmerkingen of vragen hebt over de site of dienst, stuur je een e-mail naar de webmaster van surveylama.com op support@surveylama.com.


Klantervaringen


Heb jij al ervaring bij SurveyLama? Doe je weleens mee aan de enquêtes via dit platform? Dan horen we graag wat jouw bevindingen zijn. We stellen het enorm op prijs als je je mening over dit bedrijf laat weten via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat we een objectieve en onafhankelijke reviewsite kunnen blijven.  


 


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)