NederlandReview

  Ervaringen Slimster

  Als je iets aanschaft wil je daar natuurlijk in geen geval teveel voor betalen. Het maakt hiervoor niet uit of het een nieuwe televisie is of juist een verzekering, je wilt de goedkoopste prijs betalen. Soms is het echter best lastig om te zien wat de opties zijn en hoe die verschillen. Slimster kan je daarbij helpen. Maar hebben zijn nou echt de beste deals op hun website? Zullen ze niet bevooroordeeld zijn als het gaat om de bepaalde bedrijven die ze aandragen? En zal de klantenservice van Slimster je wel helpen als het product toch niet helemaal naar wens is of de energie toch ergens goedkoper kan? Alleen mensen die al een dienst of product hebben vergeleken via Slimster kunnen hier uitsluitsel over geven. Lees dus hun reviews om erachter te komen hoe zij nou eigenlijk over deze vergelijkingswebsite denken. Hun meningen, ervaringen, cijfers en beoordelingen kunnen je laten zien hoe Slimster echt werkt.

  Over Slimster

  Slimster is een vergelijkingswebsite. Je kunt via hun website allerlei verschillende producten en diensten vergelijken. Ze willen je namelijk helpen bij het vinden van de best mogelijke deal. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een nieuwe televisie, dan kunnen zij je laten zien welke LED, Ultra HD, digitale televisieaanbieder of smart tv het meest geschikt is. Als het gaan om huishouden dan kunnen ze je laten zien wat de beste koelkasten, ovens, wasdrogers, magnetrons, vriezers of kookplaten zijn. Fornuizen, magnetrons en wasmachines komen ook allemaal aan bod. Wie weet heb je helemaal wel geen product nodig maar eerder een dienst. Bij verbouwingen komt immers vaak een stukadoor, schilder, tuinman, monteur of andere klusser kijken. Ook die kun je via Slimster vergelijken. Natuurlijk kun je dan van tevoren eerst even kijken waar je de goedkoopste traploper, zolder, kozijnen, openslaande deuren of schuifpui kunt vinden. Een uitbouw, veranda of dakkapel is immers al duur genoeg. Dan is er nog een afdeling waar je kunt kijken voor de goedkoopste energie-aanbieder of zonnepanelen. Hetzelfde geldt voor diensten op het gebied van telecom, sim-only en telefoon met abonnement. Als laatste vergelijken ze dan nog verzekeringen voor je. Ook voor je rechtsbijstandsverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, zorgverzekering of autoverzekering wil je immers niet teveel hoeven te betalen.


  Hoe vergelijk je nou offertes met Slimster?

  Diensten van Slimster

  Je kunt via de website van Slimster dus allemaal diensten en producten vergelijken. De goedkoopste kun je dan uitkiezen. Mocht je nog vragen hebben over energiemaatschappijen, reisverzekeringen of telecomaanbieders, dan kun je bij de klantenservice van Slimster terecht.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Slimster

  Heb je ooit wel eens een energiebedrijf vergeleken via Slimster? Ook als je uiteindelijk hun advies voor een nieuwe televisie niet hebt opgevolgd willen we graag meer over jouw ervaring met Slimster weten. Hoe gmakkelijk was het nou echt om verzekeringen te vergelen via deze website? Konden ze je naar de juiste klusser dirigeren of kon je ergens anders een beter optie vinden? En hoe ging de Slimster klantenservice met je om toen je een vraag voor ze had? Laat je eigen Slimster review achter en vertel ons wat jouw mening over deze vergelijkingswebsite is.

  Slimster
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Slimster

  Uw beoordeling

  Schildersbedrijf Maxi Amsterdam

  Via Slimster heb ik Schildersbedrijf Maxi uit Amsterdam mijn trap en gang laten schilderen en dat was zeer beslist een hele goede keuze. Het is heel mooi geworden. Harde werker, vakman.
  Geeft ook goede adviezen. Daarbij is het ook nog eens een hele vriendelijke en gezellige man.
  Bij mijn volgende klus doe ik zeker een beroep op hem.
  Ik kan hem iedereen aanbevelen.

  Door: Yvonne Michel11-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Traprenovatie

  Direct bedrijven toegewezen gekregen en al meteen enkele offertes. Goede keuze kunnen maken. Trap moet nog wel uitgevoerd worden.

  Door: Dirk24-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Slimster een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Slimster. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Slimster actief?

  Slimster is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Slimster gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.