Slimster

8.6

Bestellen

8.6

Service

8.3

Prijs

8.6

Levering

85.7%

Zou hier weer kopen

Slimster

Als je iets aanschaft wil je daar natuurlijk in geen geval teveel voor betalen. Het maakt hiervoor niet uit of het een nieuwe televisie is of juist een verzekering, je wilt de goedkoopste prijs betalen. Soms is het echter best lastig om te zien wat de opties zijn en hoe die verschillen. Slimster kan je daarbij helpen. Maar hebben zijn nou echt de beste deals op hun website? Zullen ze niet bevooroordeeld zijn als het gaat om de bepaalde bedrijven die ze aandragen? En zal de klantenservice van Slimster je wel helpen als het product toch niet helemaal naar wens is of de energie toch ergens goedkoper kan? Alleen mensen die al een dienst of product hebben vergeleken via Slimster kunnen hier uitsluitsel over geven. Lees dus hun reviews om erachter te komen hoe zij nou eigenlijk over deze vergelijkingswebsite denken. Hun meningen, ervaringen, cijfers en beoordelingen kunnen je laten zien hoe Slimster echt werkt.


Over Slimster

Slimster is een vergelijkingswebsite. Je kunt via hun website allerlei verschillende producten en diensten vergelijken. Ze willen je namelijk helpen bij het vinden van de best mogelijke deal. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een nieuwe televisie, dan kunnen zij je laten zien welke LED, Ultra HD, digitale televisieaanbieder of smart tv het meest geschikt is. Als het gaan om huishouden dan kunnen ze je laten zien wat de beste koelkasten, ovens, wasdrogers, magnetrons, vriezers of kookplaten zijn. Fornuizen, magnetrons en wasmachines komen ook allemaal aan bod. Wie weet heb je helemaal wel geen product nodig maar eerder een dienst. Bij verbouwingen komt immers vaak een stukadoor, schilder, tuinman, monteur of andere klusser kijken. Ook die kun je via Slimster vergelijken. Natuurlijk kun je dan van tevoren eerst even kijken waar je de goedkoopste traploper, zolder, kozijnen, openslaande deuren of schuifpui kunt vinden. Een uitbouw, veranda of dakkapel is immers al duur genoeg. Dan is er nog een afdeling waar je kunt kijken voor de goedkoopste energie-aanbieder of zonnepanelen. Hetzelfde geldt voor diensten op het gebied van telecom, sim-only en telefoon met abonnement. Als laatste vergelijken ze dan nog verzekeringen voor je. Ook voor je rechtsbijstandsverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, zorgverzekering of autoverzekering wil je immers niet teveel hoeven te betalen.
Diensten van Slimster

Je kunt via de website van Slimster dus allemaal diensten en producten vergelijken. De goedkoopste kun je dan uitkiezen. Mocht je nog vragen hebben over energiemaatschappijen, reisverzekeringen of telecomaanbieders, dan kun je bij de klantenservice van Slimster terecht.


Klachten, Complimenten en Tips voor Slimster

Heb je ooit wel eens een energiebedrijf vergeleken via Slimster? Ook als je uiteindelijk hun advies voor een nieuwe televisie niet hebt opgevolgd willen we graag meer over jouw ervaring met Slimster weten. Hoe gmakkelijk was het nou echt om verzekeringen te vergelen via deze website? Konden ze je naar de juiste klusser dirigeren of kon je ergens anders een beter optie vinden? En hoe ging de Slimster klantenservice met je om toen je een vraag voor ze had? Laat je eigen Slimster review achter en vertel ons wat jouw mening over deze vergelijkingswebsite is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Airco MNE koeltechniek

En opeens was het weer zomer en besefte ik dat ik helemaal was vergeten om mij te oriënteren voor een vaste airco. Die mobiele is erg onhandig en maakt mega veel herrie. Via internet bij Slimster terecht gekomen. Ik kreeg vrijwel direct een belletje van MNE Koeltechniek. Hij wilde eerst even langs komen, een week later heb ik een volledig functionerende én stille airco in de slaap- en woonkamer. Snel en alles zoals afgesproken. Duidelijk een vakman die niet eerder weggaat voordat de klus geklaard is.

R

René van Baalen

21-06-2023

0

dakdekker Spoed daken

Via Site bij Spoed daken terecht gekomen. Enig misverstand over wat er precies moest gebeuren maar flexibel meegewerkt vanuit Spoed daken. Werk snel en conform afspraak alsnog geleverd.

H

Henk Verhaegh

06-04-2023

0

I.T.S. Airco en installatie

Ik vroeg om een offerte voor een airco in mijn woonkamer. Ik had specifieke wensen hiervoor welke bij een ander bedrijf werden afgewimpeld. ITS kwam persoonlijk kijken en besprak al mijn wensen. Een zéér ervaren en professionele monteur heeft vervolgens snel en geheel naar mijn wensen de airco geïnstalleerd. En snel, professioneel en ervaren bedrijf. Prijs en kwaliteit zijn zeer aanbevelingswaardig!

R

Ryanne

02-03-2023

0

Spouw muurisolatie

Vond bedrijven die momenteel tijd hadden, enkele kende ik niet. Uiteindelijk gekozen en blij met het geleverde werk.

Z

Zwaag

23-02-2022

0

Nvt

Zeer slecht, heb betaald voor meerdere opdrachten die er niet zijn, of al vergeven, of niet beschikbaar. Slimster belt achter mijn rug om klanten en zegt vervolgens dat ik een oplichter ben terwijl ik niet eens de kans heb gehad te beginnen. Ik probeer in contact met slimster te komen maar geven totaal geen gehoor, telefoon word niet opgenomen. Kijk uit mensen en bedrijven! Kost veel geld en veel klanten.

J

Jan

16-12-2021

0

Schildersbedrijf Maxi Amsterdam

Via Slimster heb ik Schildersbedrijf Maxi uit Amsterdam mijn trap en gang laten schilderen en dat was zeer beslist een hele goede keuze. Het is heel mooi geworden. Harde werker, vakman. Geeft ook goede adviezen. Daarbij is het ook nog eens een hele vriendelijke en gezellige man. Bij mijn volgende klus doe ik zeker een beroep op hem. Ik kan hem iedereen aanbevelen.

Y

Yvonne Michel

11-03-2021

0

Traprenovatie

Direct bedrijven toegewezen gekregen en al meteen enkele offertes. Goede keuze kunnen maken. Trap moet nog wel uitgevoerd worden.

D

Dirk

24-02-2021

0