Slimster

8.5
8.6

Bestellen

8.6

Service

8.3

Prijs

8.6

Levering

85.7%

Zou hier weer kopen

Slimster

Als je iets aanschaft wil je daar natuurlijk in geen geval teveel voor betalen. Het maakt hiervoor niet uit of het een nieuwe televisie is of juist een verzekering, je wilt de goedkoopste prijs betalen. Soms is het echter best lastig om te zien wat de opties zijn en hoe die verschillen. Slimster kan je daarbij helpen. Maar hebben zijn nou echt de beste deals op hun website? Zullen ze niet bevooroordeeld zijn als het gaat om de bepaalde bedrijven die ze aandragen? En zal de klantenservice van Slimster je wel helpen als het product toch niet helemaal naar wens is of de energie toch ergens goedkoper kan? Alleen mensen die al een dienst of product hebben vergeleken via Slimster kunnen hier uitsluitsel over geven. Lees dus hun reviews om erachter te komen hoe zij nou eigenlijk over deze vergelijkingswebsite denken. Hun meningen, ervaringen, cijfers en beoordelingen kunnen je laten zien hoe Slimster echt werkt.

Over Slimster

Slimster is een vergelijkingswebsite. Je kunt via hun website allerlei verschillende producten en diensten vergelijken. Ze willen je namelijk helpen bij het vinden van de best mogelijke deal. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een nieuwe televisie, dan kunnen zij je laten zien welke LED, Ultra HD, digitale televisieaanbieder of smart tv het meest geschikt is. Als het gaan om huishouden dan kunnen ze je laten zien wat de beste koelkasten, ovens, wasdrogers, magnetrons, vriezers of kookplaten zijn. Fornuizen, magnetrons en wasmachines komen ook allemaal aan bod. Wie weet heb je helemaal wel geen product nodig maar eerder een dienst. Bij verbouwingen komt immers vaak een stukadoor, schilder, tuinman, monteur of andere klusser kijken. Ook die kun je via Slimster vergelijken. Natuurlijk kun je dan van tevoren eerst even kijken waar je de goedkoopste traploper, zolder, kozijnen, openslaande deuren of schuifpui kunt vinden. Een uitbouw, veranda of dakkapel is immers al duur genoeg. Dan is er nog een afdeling waar je kunt kijken voor de goedkoopste energie-aanbieder of zonnepanelen. Hetzelfde geldt voor diensten op het gebied van telecom, sim-only en telefoon met abonnement. Als laatste vergelijken ze dan nog verzekeringen voor je. Ook voor je rechtsbijstandsverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, zorgverzekering of autoverzekering wil je immers niet teveel hoeven te betalen.


Diensten van Slimster

Je kunt via de website van Slimster dus allemaal diensten en producten vergelijken. De goedkoopste kun je dan uitkiezen. Mocht je nog vragen hebben over energiemaatschappijen, reisverzekeringen of telecomaanbieders, dan kun je bij de klantenservice van Slimster terecht.

Klachten, Complimenten en Tips voor Slimster

Heb je ooit wel eens een energiebedrijf vergeleken via Slimster? Ook als je uiteindelijk hun advies voor een nieuwe televisie niet hebt opgevolgd willen we graag meer over jouw ervaring met Slimster weten. Hoe gmakkelijk was het nou echt om verzekeringen te vergelen via deze website? Konden ze je naar de juiste klusser dirigeren of kon je ergens anders een beter optie vinden? En hoe ging de Slimster klantenservice met je om toen je een vraag voor ze had? Laat je eigen Slimster review achter en vertel ons wat jouw mening over deze vergelijkingswebsite is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Anderen bekeken ook

close

Slimster

Vergelijk reviews en bekijk Slimster